brank0 Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Turnir, organizacija, rezultati... Postujte ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Znaci.. organizaciju vrh :) malo kasnjenje.. ali raspored je takav. Svidja mi se kako je uradjena sala u kojoj se igra... s onim transparentima... I sta reci... bugari obelezili dan :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 5, 2005 Author Report Share Posted March 5, 2005 Ono shto sam video mi se zaista svidelo, lepo izvedeno za sad... Kako god da se zavrshi, mislim da ce sledeci put biti josh bolji event! Nzn dal da zamerim neshto, osim mozhda onog mecha jagodinaca sa c35, al izgleda da je ipak u pitanju interni nesporazum. A rezultati... Ochekivani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Turnir + orga = nadam se da je sve lepo do sada... rezultati = mozhda je najvece iznenadjenje to shto je kgb izgubio od xplode-a... shteta... Eto odgovor na sve :D O bozhe, idem da se napijem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Znaci.. organizaciju vrh :) malo kasnjenje.. ali raspored je takav. Svidja mi se kako je uradjena sala u kojoj se igra... s onim transparentima... I sta reci... bugari obelezili dan :) prvi dan je predvidjen da se zavrsi u 23:00 sad sam ja kuci i sve je gotovo (22:56) prihvatam sve kritike, ali kasnjenje ? ;) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Pa ne mislim kasnjenje celog tura... nego nekih pojedinacnih meceva. Ali je raspored to ubio.. i sve je proteklo po planu. :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 a to ... pa da cinjenica je da smo sve pustali da sednu u za to planirano vreme, sem ujutru u 9. ono sto je cinjenica je da cemo za tehnicku podrsku morati da imamo 4 umesto 2 coveka jer 2 ne stignu da izmenjaju sve drajvere i sl. na vreme Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Organizacija je extra extra extra svaka chast sve najbolje... bilo je do jaja dok je trajalo... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 ja koliko sam odavde od kuce mogao da zakljucim super je bilo ovog prvog dana sve po planu i kako je receno najbolje je to sto je bio i hltv i scorebot ,super sutra cu videti licno kako izgleda sve to ;)) Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 ja zadovoljan svime... sem rezultatom svoje ekipe ... ali nije mi zao para, gl 4gl... kgb... omg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Sve je na Svetskom nivo..Svaka cast Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 VRH. Poznavajuci mentalitet ljudi ovde (trazenje dlake u Nojevom Jajetu), verujem da bi jedina zamerka organizatoru na kraju mogla biti to shto nije osvojila nasha ekipa :) Naravno, ako do toga dodje, a svi se, jel, nadamo da nece :) Smetala mi je malo buka, jer slusham ekipu pored, ispred, iza, publiku kako urla, slushalice i malo je teze odrzati koncetraciju a da ne pricham cuti mog saigracha sa jednog kraja (ja bio na drugom) kako se dere AAA ili BEEE :), ali naravno nema veze sa org-om jer je prostor takav... Sve u svemu SPRC ocenjuje - 5+... Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 A da, posto vidim da ovi Bugari sabijaju, kontam da je 5 rundi shto smo im uzeli - premija :) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gun_!3ts Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Itekako bre.. bugari prelaze igricu..:D Quote ------------------ Tajna je u oblachicu !!! Glade Micro-spray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 videcemo danas protiv fice and co :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 ......... Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ra1n Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 bjeli rekao sam ti Quote ma da... niste ni svesni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 VRH. Poznavajuci mentalitet ljudi ovde (trazenje dlake u Nojevom Jajetu), verujem da bi jedina zamerka organizatoru na kraju mogla biti to shto nije osvojila nasha ekipa :) Naravno, ako do toga dodje, a svi se, jel, nadamo da nece :) Smetala mi je malo buka, jer slusham ekipu pored, ispred, iza, publiku kako urla, slushalice i malo je teze odrzati koncetraciju a da ne pricham cuti mog saigracha sa jednog kraja (ja bio na drugom) kako se dere AAA ili BEEE :), ali naravno nema veze sa org-om jer je prostor takav... Sve u svemu SPRC ocenjuje - 5+... Tako nesto ne moze da bude zamerka zato sto bi onda bio namesten turnir. A da bio bi bedak ako neka nasa ekipa ne uzme turnir :D btw. hvala svima na pohvalama!!! by Marko Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Tako nesto ne moze da bude zamerka zato sto bi onda bio namesten turnir. Ne znam da sli smo se razumeli, ali bila je shala u pitanju :) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 nisam bio lichno ali momci iz IGS tima (inache moji dobri prijatelji;) su odlichno ocenili tur... go Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Zaista sve pohvale za celu organizaciju...odlican ambijent, bez kasnjenja, zaista odlicno organizovano...Jedino sto bi malo cesce mogao da se pali onaj projektor za HLTV i za meceve u grupama....Svaka cast ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudija. Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Sta reci? Hvala za pohvale!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Sta reci? Hvala za pohvale!!!! Bananananana? :] Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusT owL Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Shta retji ? Sve je bilo odlicno,posebna pohvala za organizaciju.... :) sexy sKroz..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudija. Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Bananananana? :] kako znas... :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts