FoxB Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 A gde se u starom merkatoru nalazi deus? (Koji sprat?) Davno nisam bio tamo pa se ne secam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 koliko ja znam u Deusu se igra samo kanter na beotelu i dota i wc3........ video sam neke klince kako igraju cod... noobsi... plus je 50 dinara sat... isplativije je igrati od kuce... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 16, 2005 Author Report Share Posted March 16, 2005 koliko ja znam u Deusu se igra samo kanter na beotelu i dota i wc3........ video sam neke klince kako igraju cod... noobsi... plus je 50 dinara sat... isplativije je igrati od kuce... vidi se da nisi bio u deus-u, a osecam da bi te ti klinci rashrafili Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smith_bre Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Sta bi ....sto se odlozio turnir...aj da organizujemo jedan novi u COD_UO sa HQ modom.... pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 vidi se da nisi bio u deus-u, a osecam da bi te ti klinci rashrafili ne znam da li si ti bio u deusu ali ja jesam sem ako ne postoje 2 u gradu lol sashrafio sam ja ceo klan na mechu jednom.... sve moje pokokali i ostao ja solo gerilac sa thompsonkom ^^ Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 smith www.clanbase.com pa nadji ladders CoD i odna s&d i onda rules mrzi me da linkam... btw. imo niko nece doci cod se ne igra puno... igrao sam ja, igra Goblin i Aggresor i miss g1zmo ... i neki likovi po srbiji inace imamo srpski cod server jel mozes da mi das IP od tog srpskog servera.. molim te Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 hvataj 62.108.115.115:28960 Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 26, 2005 Author Report Share Posted March 26, 2005 ne znam da li si ti bio u deusu ali ja jesam sem ako ne postoje 2 u gradu lol sashrafio sam ja ceo klan na mechu jednom.... sve moje pokokali i ostao ja solo gerilac sa thompsonkom ^^ Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smith_bre Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 hvataj 62.108.115.115:28960 meni ovaj neradi,tj. nevidi server...... sa 56k modemom nemogu ni refresh da uradim.....dok na kablovskoj leti.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzer75 Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 ej ljudi, jel radi ovaj server? ja ga ne vidim Jel to server za CoD ili United Offensive? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barsa Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 trenutno je server off line i bio je za obican cod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzer75 Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 pa jel ce skoro da bude up? p.s. jel je server u Srbiji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barsa Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 za to ne znam i da server je u srbiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
=R.Amadeus= Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Na lanu ima preko 3000 servera.najpopularniji ladderi su cb i twl ali ima dosta i britanskih sto pure sto sa ugradjenim modovima.nije istina da je uo amaterski.moj klan je trenutno na cb-u i klanovi nisu za zajebanciju.o onim na prvim mjestima da ne pricam.dosta se radi i o lovi i sponzorima tako da je dosta toga u igri.ako neko zeli igrati online sa domacima neka mi se javi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts