spo(ghost) Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Turnir ce se odrzati u igraonici DEUS , stari merkator, subote 12.3.2005 sa pocetkom u srpskih 11 jutarnjih casova. Inace igra se Call of Duty : United Offensive v1.51 i mod Search & Destroy , znaci postavljanje bombe (setite se kantera). Pravila su ista kao na Clanbase-u, kao i mape koje se igraju. Ocekuje se oko 10 ekipa za sad (iz metroa, plato plusa i tako tih igraona). Inace konfiguracije kompova kojih ima 20 su XP2000+ i bartoni 2500+ 256/512 ram-a i graficke Ati 9600pro. Uplata 250 din po igracu ili 1250 po ekipi. Inace turnir je edukativnog tipa, da se vidi ko je na kojoj letvici u srbiji, a i zabavnog, tako da zekenje. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barsa Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 pu jebemu nit imam ekipu nit mi se bas igra UO bolje obican. Jel ima neka ekipa koja misli se prijavit na CB pa da igra online? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 I za ovo nisam znao :) P.S Igracete na bartonima 3200+ i geforce5900xt(asus fx5950 GE)/radeon 9800pro(sapphire)/512 mb ddr...odakle iskopa 9600 pro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 uuu jebem ti, daj da organizujemo bench ekipu, necu nista da pricam, ali mozda eto i nas ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 4, 2005 Author Report Share Posted March 4, 2005 uuu jebem ti, daj da organizujemo bench ekipu, necu nista da pricam, ali mozda eto i nas ;) pa jebesh mi sve igore, odakle ti kompovi O_O nema veze , sabijamo tur, i odakle iskopa tu slicicu za avatar Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barsa Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 ima li nesta na netu o ovom turniru neki sajt ili forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 uuu jebem ti, daj da organizujemo bench ekipu, necu nista da pricam, ali mozda eto i nas ;) HoHoHo :) Dok podesite aa+af , hihgh-quality cfg i ostalo ima da dodje ponedeljak. P.S Na turniru se IGRA a ne TESTIRA COD :)) Poz stare rupe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 5, 2005 Author Report Share Posted March 5, 2005 HoHoHo :) Dok podesite aa+af , hihgh-quality cfg i ostalo ima da dodje ponedeljak. P.S Na turniru se IGRA a ne TESTIRA COD :)) Poz stare rupe :) Nedajte da vas igor zaplasi, dodjite na tur Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 jel se to meni cini ili nema nagrade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 6, 2005 Author Report Share Posted March 6, 2005 jel se to meni cini ili nema nagrade najjace da nema , 100% od ucesca ide za mene salu na stranu znaci 100% od ucesca ide u nagrade za top ekipe, zavisi koliko ekipa se pojavi od toga dali ce biti samo za 1vo mesto ili za 1va 3 mesta. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smith_bre Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Inace igra se Call of Duty : United Offensive v1.51 i mod Search & Destroy , znaci postavljanje bombe (setite se kantera).. Nezelim da se setim kaunera kad igram Call Of Duty ....mislim igra je zakon .... aj jedom da napravite turnir u HeadQuarters modu mnogo je bolje ....kakve bombe i gluposti to nek igraju kaunterovci........ Pravila su ista kao na Clanbase-u a gde mogu da vidim ta pravila i mape koje ce se igrati???? Pozdrav!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 smith www.clanbase.com pa nadji ladders CoD i odna s&d i onda rules mrzi me da linkam... btw. imo niko nece doci cod se ne igra puno... igrao sam ja, igra Goblin i Aggresor i miss g1zmo ... i neki likovi po srbiji inace imamo srpski cod server Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barsa Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 to smo mi sto picimo online cod al koliko sam ja cuo ima ljudi koji ga pice u lanu. mada opet slabo je kod nas rasiren cod slabo ko igra to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 8, 2005 Author Report Share Posted March 8, 2005 to smo mi sto picimo online cod al koliko sam ja cuo ima ljudi koji ga pice u lanu. mada opet slabo je kod nas rasiren cod slabo ko igra to znaci pravila su, posto ste toliko profi : Games are played with the following settings: set scr_sd_graceperiod "15" set scr_sd_roundlength "3" set scr_sd_roundlimit "0" set scr_sd_scorelimit "10" set scr_sd_timelimit "0" set scr_allow_vote "0" set scr_drawfriend "1" set scr_friendlyfire "1" set scr_killcam "0" set scr_freelook "0" set scr_spectateenemy "0" set scr_teambalance "0" set scr_forcerespawn "1" set scr_allow_fg42 "0" set scr_allow_panzerfaust "0" set sv_minPing "0" set sv_maxPing "0" set sv_cheats "0" set sv_pure "1" set g_allowVote "0" set logfile "1" set sv_noDropSniper "1" (only when pam mod is used) set sv_alliedSniperLimit "1" (only when pam mod is used) set sv_axisSniperLimit "1" (only when pam mod is used) g_timeoutsAllowed "0" This cups maplist is (only those maps may be used for the matches): Carentan Dawnville Depot Harbor Neuville Railyard A group match is played on 1 map. In Search and Destroy 11 rounds will be played as each side on the map. The round-wins are added together to determine the winner. Znaci nema koriscenja Fg42 (to je onaj automatski snajp koji moze da se pokupi) i zolja bilo koje vrste, frendlifajr je uqljucen i drawfriend. to je to. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 8, 2005 Author Report Share Posted March 8, 2005 smith www.clanbase.com pa nadji ladders CoD i odna s&d i onda rules mrzi me da linkam... btw. imo niko nece doci cod se ne igra puno... igrao sam ja, igra Goblin i Aggresor i miss g1zmo ... i neki likovi po srbiji inace imamo srpski cod server kolko ja znam u starom merkatoru dolazi 5-6 ekipa koje igraju, u metrou mogu da se nadju 3-4 "profi ekipe" tako da tu ce biti barem 10. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smith_bre Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 to smo mi sto picimo online cod al koliko sam ja cuo ima ljudi koji ga pice u lanu. mada opet slabo je kod nas rasiren cod slabo ko igra to Ja pikam COD_UO kod mene u igraonici....ali opet malo je ljudi koji zele da igraju....nemogu nikog da ubiju.....jebo ih CS.... Aj dajte neki server na kome se igra COD_UO OnLine......da banem i ja .... ....ali ja igram samo HeadQuarters...on mi je najzanimljiviji.... Pozdrav.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barsa Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 a jebes UO uo niko neigra, obican COD se igra najvise UO se igra samo amaterski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 9, 2005 Author Report Share Posted March 9, 2005 a jebes UO uo niko neigra, obican COD se igra najvise UO se igra samo amaterski pa kolko ja znam ljudi u glavnom igraju UO po igraonama =/ , veca je potraznja u po LAN-u, inace mozesh i da vidish na netu da ima mnogo servera za UO, i uglavnom profi se igra S&D i Retrieval, www.epcgaming.com Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smith_bre Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 i uglavnom profi se igra S&D i Retrieval, ma kakav profy.....ja cod igram iz ljubavi....a sto da igram obican cod kad je izasao nastavak koji je mnogo bolji...pa nije vam ovo CS da je svaka nova verzija proporcionalno gluplja od prethodne..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barsa Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 ma jebes UO ja to ne mogu igrat ozbiljno to mi je bas za zajebanciju obican COD zakon, i samo se to ozbiljno igra na CB, ove godine 7000 eura nagradni fond za Euro cup dok se UO ni ne igra. Al opet bolje igrat ono zasta se masa odluci pa udrite, mada sad sa adsl bi mogli ljudi malo vise igrat COD online jer igra je skroz zakon kakav CS, sad su i sa CS poceli prelaziti na COD ( Vonox :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smith_bre Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 ma jebes UO ja to ne mogu igrat ozbiljno to mi je bas za zajebanciju obican COD zakon, i samo se to ozbiljno igra na CB, ove godine 7000 eura nagradni fond za Euro cup dok se UO ni ne igra. Al opet bolje igrat ono zasta se masa odluci pa udrite, mada sad sa adsl bi mogli ljudi malo vise igrat COD online jer igra je skroz zakon kakav CS, sad su i sa CS poceli prelaziti na COD ( Vonox :) nerazumem sto vam se toliko nesvidja cod_uo....sta mu fali....postoje cinovi ...nosis dve puske.... napredujes......meni je igra zakon i bolja mi je od obicnog cod-a.... niste mi rekli na kom se serveru okuplajte.....hocu i ja malo da se igram sa vama....... Pozdrav!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 i u starom se nose 2 pushke Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barsa Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 pa imas dosta servera u hung od hr klanova, imas u bih, hrvatska, slovenija, skini ase i mozes sve lepo naci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 i mislim da se igra obican CoD a ne UO... bolje... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 11, 2005 Author Report Share Posted March 11, 2005 turnir je odlozen T_T, inace ako se nekom igra dobar CoD, bilo koje vrste, neka navrate u stari merkator , DEUS igraona Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts