cRuis3r Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Ja takodje cekam EU WoW koji sam narucio preko EXTREME-a... obecan je 3. marta ili najkasnije danas... posto necu da smaram vishe coveka svakodnevnim pozivima molim da mi neko odgovori ovde... :D naravno cika admine mozes obrisati ovaj post vec veceras... ^^ i naravno ako moze jedna usluga... da mi pise ispod slicice "Newbie Helper" o_O Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Mozesh sam napisati shta zelish kada dodjesh do 500. posta, do tada jbg - nishta od toga "ispod slichice". I molim te ispravi signaturu, crvena je i bode ochi a loshe si je napisao! :) "Failure is not fallin' down, it is not gettin' up again!" - shta si ti ovime hteo da kazesh sa dva ta "not". :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gnu Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Po infou,koji sam danas dobio iz platoa,postoji problem distribucije za celu Evropu(valjda). Receno mi je da se javim u sledecih par dana. Daklem...moracemo josh da cekamo. poz, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 tjiro jel ovo ozbiljno pitash za drugo not ili si samo pesimista po prirodi?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 I ja se pitam : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 bice da je flipnuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargad Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Izgleda da u Platou svakome kazu drugu stvar. Ovo je informacija od srede: WoW nije ni krenuo iz Engleske (odakle ga (valjda) dobavljaju). Da stvar bude gora nisu ga ni kupili/uzeli. Kao, dolazio im neko i rek'o kako je probao da naruci WoW iz Engleske, ali su mu (na sajtu?) rekli da su magacini prazni, pa oni pozovu svog dobavljaca i pitaju ga "Je l' si ti to rezervisao?", a on ce "Ma, nista ne brinite, obilazimo magacine - nacicemo ga." Sad u Platou ockuju da im dodje neko sa sacmarom. Hmmm... Mozda im ispunim ocekivanja! Quote [url="http://www.thotbott.com/?c=Paladin"]Varanja čije kori Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Meni su danas rekli da nece stici sigurno do 10-og marta, a najverovatnije tek krajem meseca. Razlog je sto ga nema ni po Evropi. Razbicu nekome glavu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plasaw Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 U SK-u pise da su u Blizzard-u obustavili stampanje (!) do daljnjeg. Da li neko moze da kaze kako ide ono sa placanjem. Prvo mesec dana besplatno, pa se posle placa. Ali ako ne platite na vreme, da li se account brise (pa morate opet da ga pravite i platite mesec) ili se "zamrzava" (kad platite nastavite tamo gde ste stali)? Interesuje me zato sto jos nemam CC, pa ne znam da li da cekam da je nabavim ili da probam taj besplatni mesec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gnu Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Tjah..WOWa trenutno nema ni na gameseek.co.uk. Definitivno je nestasica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebattleace Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Prema najnovijim informacijama, WOW-a ce u novim kolicinama biti tek u aprilu i definitivno ga do tada nece biti nigde u Evropi. Na Amazonu se ceka do nove isporuke 2-3 meseca . Dakle, ljudi strpite se... A i kada dodje, nece ga biti za sve . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted March 6, 2005 Author Report Share Posted March 6, 2005 ok... znaci definitivno odustajem od WoW-a an EU serveru... :( jbg dok ja dobijem EU pola mese ce biti 60lvl *najmanje :P* ... a ja da se smaram da stizem nekog i tako to... ne havla... a vi koji imate gl hf... ^^ btw rece mi neka zenica iz xtr-a da stize WoW 15. marta... ako je tako igracu se ako nije... gore navedeno... Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Pa zite ovako blizz je planirao da u narednih 6 meseci u evropi proda 200 000 primeraka wow-a a prodato je do sad 380 000 i serveri su im bili na ivici pucanja tako da su obustavili stancovanje wow-a do daljnjeg odnosno dok ne dignu josh gomilu servera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Pa zite ovako blizz je planirao da u narednih 6 meseci u evropi proda 200 000 primeraka wow-a a prodato je do sad 380 000 i serveri su im bili na ivici pucanja tako da su obustavili stancovanje wow-a do daljnjeg odnosno dok ne dignu josh gomilu servera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Bio sam danas u Plato-u i definitivno nema nista od WoW-a do daljnjeg. Verovatno ce dobiti tek u maju mesecu jer je covek ( ljudi) koji su trebali da naruce zajebali stvar. Momak koji je radio kaze "Srpska posla"! Jebem ti zemlju gde zivimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_domi Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Ja sam danas bio, i rekli su mi u fazonu da nece imati sigurno do maja, jer u engleskoj ( njihov snabdevach ) je potpuno ispraznjeno, nema wow-a. Tako da :( Ostaje mogucnost druge zemlje, vama je samo potreban original cd-key ovo ostalo, nije tesko uzeti od nekoga, ili uzeti betu pa je updetovati na retail koliko ja znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted March 8, 2005 Author Report Share Posted March 8, 2005 beta se ne moze updateovati... veruj mi igrao sam je u od "prvog talasa" ... Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 Isporuka u martovskom ciklusu zaustavljena,WoW-a nece biti do aprila (prekoraceni kapaciteti servera). Tada se ocekuje sledeci ciklus prodaje. Rezervacije ostaju (primamo i dalje). Sorry, visa sila..."srpska posla". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Definitivno cu morati da zabranim postovanje guestova, ovo je prevrsilo meru svaku ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Definitivno cu morati da zabranim postovanje guestova, ovo je prevrsilo meru svaku ... definitivno! :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts