fatboy Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 Ahm, iskopao sam ovaj txt fajl na nekom starom BackUp-u, sacuvah ga za ovako neku priliku, tada sam bio u inostranstvu jos (2003), i dok sam bio na netu, ulogovan na MSN messenger, neko me iscima na isti i to je izgledalo ovako: (sve je autenticno) zecicjasmin@hotmail.com says: ko si ti mf nigga says: valjda je red da se ti prvo predstavis... zecicjasmin@hotmail.com says: ja sam nigga mf nigga says: pa i ja sam nigga zecicjasmin@hotmail.com says: gdje budes? mf nigga says: gde zivim? mf nigga says: u Dubaiu... zecicjasmin@hotmail.com says: jesi srbin mf nigga says: a ti, odakle si? zecicjasmin@hotmail.com says: nije ba ozbiljno jesil srbin mf nigga says: pa tako mi pise u dokumentima, valjda jesam... zecicjasmin@hotmail.com says: hajd zdravo onda mf nigga says: ??? ...a ti si? zecicjasmin@hotmail.com says: ja sam musliman mf nigga says: aha, e vidis moji najbolji prijatelji ovde su muslimani! zecicjasmin@hotmail.com says: DA DA, hajd sad zdravo zecicjasmin@hotmail.com says: nacionalisto mf nigga says: ja sam u Dubaiu, ovde zivim i radim... zecicjasmin@hotmail.com says: nema to veze ti si nacionalista zecicjasmin@hotmail.com says: znam ja to mf nigga says: ne mogu da verujem da na internetu ima tako GLUPIH ljudi.... mf nigga says: treba vam zabraniti da dirate kompjuter... zecicjasmin@hotmail.com says: ti nas mrzis nas crnce muslimane mf nigga says: sta??? pa ko kaze da te mrzim? ne mrzim te... zecicjasmin@hotmail.com says: ali ti si nacionalista mf nigga says: ...a ti si opterecen politikom, to ti prijatelju moj ne valja... mf nigga says: a zasto sam ja nacionalista, izvini? zecicjasmin@hotmail.com says: zato sto mrzis muslimane mf nigga says: ...kako ih mrzim, pobogu? zecicjasmin@hotmail.com says: jesi, znam ja, samo nisi rekao, to mislis u sebi mf nigga says: pa kako onda objasnjavas da zivim ovde u Dubaiu gde su svi muslimani? zecicjasmin@hotmail.com says: nemoj ba srat zecicjasmin@hotmail.com says: da zivis tamo mf nigga says: HAHAHA zecicjasmin@hotmail.com says: i otisao si zbog para mf nigga says: Ma ne, otisao sam da se borim sa ratnicima Dzihada protiv amerikanaca.... naravno da sam dosao raditi ovde ko i sav NORMALAN svet... zecicjasmin@hotmail.com says: nisi ti dobar srbin mf nigga says: a sta ti radis ako smem znati? koljes srbe ili tako nesto? zecicjasmin@hotmail.com says: ja sam hod Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 S' tobom nije neshto u redu, posle 3 reda bi ishao lik na block :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 roflmao, svaka chast na trpeljivosti nego mozhesh da mi sredish shljaku dole? ja volim sve ljude, i cvece, i drvece, i nebo, itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 Al' ne znash network administraciju : ))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 ja sam se ovoga pun kurac nagledao:) za 5 godina na brood war hrv-1 kanalu bilo je svachega:)) imao sam jedan period da se samo zabodem na kanal.. chekam malo da se nakupi marve.. napishem SRBIJA >> CRO i opshti pokolj krece ne zna se ko pije ko placa a ja samo cutim i smejem se jahta mi je svedok! mozhda i shpils Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Ma dajte bre :) Ja se secam kad sam nabacio neke 2000 komp, skidao sam sa napstera Halida Muslimovica "necu necu dijamnte". I lik od koga sam skidao me startuje,kao kako se zoves, gde zivis, kuracpalac i na kraju kaze naravno "pogani tjetniku jebem ti mamu itd itd brdo psovki itd itd" E ja lepo poooludim, reinstaliram napster, novi user name nesto kao mudjahid_75, odem opet skidam od istog lika, on me startuje ja mu kazem da sam omer arslanagic iz zenice, al sad u australiji pobego od tjetnika,on meni kaze kako je sad isprozivao jednog tjetnika iz bgd itd itd.Nakon sat vremena kad sam skinuo pjesmicu, kazem ja njemu "znas ko je ovde" a on ce "ne??" a ja lepo kazem glupi mungosu ovde taj tjetnik mnogo si glup al svejdeno skinuo sam HAAALIDAAA od tebe i CRKNIII Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 P.S nisam popizdeo sto me je prozivao nego sto mi je prekinuo dunload :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 hihihihi.. pertu slusa halida... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 ma svuda ima budala so wtf? A i ko zna mozda bi i mi bili takvi da je rat kod nas bio u dvoristu i da smo se ko klinci igrali sa kalasom i sva ta sranja eni vej kod mene bi pao block posle 3-4 recenice ;) Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Ma blok, ignore odma!!! Nema sta da pricas sa sivonjom kad te startuje i pocne tako da te trpa i zajebava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 A i ko zna mozda bi i mi bili takvi da je rat kod nas bio u dvoristu i da smo se ko klinci igrali sa kalasom i sva ta sranja do 98 sam zhiveo u hratskoj (kod Osjeka) , pala mi je jebena bomba u jebeno dvorishte, pa nikog ne hejtujem, igrao sam se sa bazookom kada sam bio abut 9, pa me kasnije neki hrvat na chat-u pochne prozivati... ono, ne bude uvek lako isqlirati Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 block cim bi mi rekao nesto sto ne treba... cek da ga isprozivam malo Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Halida Muslimovica "necu necu dijamnte". To nije Muslimovic neg Beslic Al sam iskusan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 ovaj svet je veoma okrutan bolje se shto pre naviknite na to evo jedan primer Maki (02:10 PM) : Cao ovde Gordana LaG (02:12 PM) : cao ovde srdjan LaG (02:12 PM) : kako si Maki (02:12 PM) : Dobro sam a ti LaG (02:13 PM) : upravo sam onanisao pa je kul. Maki (02:13 PM) : Sta to ti to znaci onanisao LaG (02:15 PM) : to je ono kad onanishesh LaG (02:15 PM) : masturbacija LaG (02:15 PM) : i te fore Maki (02:15 PM) : kolko imas godina LaG (02:16 PM) : mnogo manje od tebe Maki (02:16 PM) : Pa kazi kolko sto se bojis LaG (02:17 PM) : ee LaG (02:17 PM) : jako sam stidljiv LaG (02:17 PM) : mada volim ljudima da govorim kada sam onanisao Maki (02:19 PM) : Steta ti si jedna velika stoka i mislim da si zreo za psihijatriju zena ima vise nego muskaraca i netrebasam da ga onanises vec sa nekom zenskom dakle chim se malo otvorite nekome, poverite im ulaz u sopstvenu privatnost iskoriste priliku da vas udare tamo gde ste najslabiji i povrede vas :(( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 laga za moderatora.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Konju jedan :))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 LOL Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 "mada volim ljudima da govorim kada sam onanisao"... 0.o Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 do jaja sto ga nije zajebao maximalno :)) hahahahahahha boze.... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 lag za moda definitivno ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 kruko wheres the love gone? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 ljudi ne znam da li je iko od vas vodio politicku raspravu sa radikalom.. znaci zacudjujuca je odsutnost mozga logike i normalnog razmisljanja kod takvih ljudi... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 ako je to tvoja predstava ljubavi onda mi je drago shto smo ovako zavrshili :(( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 @lag Znachi primer ti je oridjnale .. Koji si ti kralj Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts