Rejz Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 E pa stigao mi WoW :) Znaci za sve koji zele da naruce preko neta pravac www.gameseek.co.uk 3500din sa sve postarinom, stiglo mi za okruglo 10 dana. Vidimo se drugari :))))) Ne mogu da vam opisem koliko sam ovo cekao, jos samo da dobijem ADSL i da pevam :)) Btw igracu undead mage-a, cim napravim lika ubacujem ime i sve ostalo na pravi topik... Poz svima and cya soon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proz4c Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Kakav bedak ): da sam samo ranije znao za to ... (lucky u ! ;) ) btw chime si platio, imam visa virtuon ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted February 28, 2005 Author Report Share Posted February 28, 2005 MasterCard-om. Ebiga ja napisao pre 10ak dana kako sam narucio odatle i da je cekam da stigne... Evo sad sam ostavio feedback cim je stigla igra. Poz covek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proz4c Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Ok samo chijom master card (chija banka) pa da probam i ja u sluchaju da se ispalim ... ponovo ;) aj poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted February 28, 2005 Author Report Share Posted February 28, 2005 MasterCard Societe Generale Yugoslav Banke :) Da bi dobiju karticu moras da budes deponent banke(citaj primas platu preko nas) i pocetni limit kartice je 20k din a max. opterecenje plate do 30% itd itd da te ne gusim previse infomarcijama ili ako ne mozes da primas platu onda polozis 100% depozita, isto to vazi i za Visa Alternu koja je takodje kreditna kartica i na kojoj imas 10% otplate mesecno ostatka duga.... Valjda te nisam previse zbunio ako treba vise infa pisi mi na PM da ne gusimo i ljude po forumu :) Aj poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proz4c Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Kk hvala ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Can i have your AO stuff? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Visa Virtuon ... koliko puta ljudi treba da kazhemo? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proz4c Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Ma imam to nego ne mozesh sa tim ono shto je Rejz odradio (valjda ;) to shto sam ga pitao je za nuznu soluciju ;) VISA VIRTUjON SABIJA btw what does ao stuff means ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 1, 2005 Author Report Share Posted March 1, 2005 Ma uzmite Visu Virtuon za sve zajebancije, ja sam to batalio jos pre godinu dana :) posto sada koristim razne druge CC.... AO je anarchy online i kali ja imam cd-key za AO obican i za shadowlands ali moraces posle da platis tako da ti opet nista ne vredi :) A sto se tice gameseek-a slobodno koristi VV za to, ne treba ti ni MC ni bilo koja druga kartica. Zop!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts