Sa1Nt Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 Morao sam!! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 strashno... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 3. kgb(ako se nisu raspali jer na #topicu pise lineup TBA) zasto bi se raspali sto smo izgubili 2 puta turnir na istu foru? ne.... Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 nisam rekao zbog cega ste se raspali posto se i ne da da li ste se raspali... ja samo kazem da je na topicu pisali Lineup:TBA :) ako se nista raspali jos bolje :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 I za mesec dna aovaj topic će biti besmislen jer nijedna od ovih ekipa neće postaojati, barem ne u aktuelnim sastavima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 A 4gl ce nakon cerupanja platoa doci u forum...buahhaaaha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Ja ulazem 20 jura da netje ni jedna CG ekipa biti u top 5 ;) Bez uvrede .. iz lichnog iskustva zanm da nije bash lako ;) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ika Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 I za mesec dna aovaj topic će biti besmislen jer nijedna od ovih ekipa neće postaojati, barem ne u aktuelnim sastavima. I sad si kao baja, zato sto si zadnjih nekoliko levela budzio vidovitost... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unity|sale Posted March 3, 2005 Author Report Share Posted March 3, 2005 a ja dajem 20e tjapu ako neka cg ekipa prodje grupu !!>? Quote Niste ni svesni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestr0<nu0k> Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 a ja dajem 20e tjapu ako neka cg ekipa prodje grupu !!>? slozio bi se sa njim ;) Quote Za druga uvek brate a za pare jebem mater ! ! ! provod,alkohol,tjanter ostalo nije vazno ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 1. 4gl 2. kgb 3. vet 4. fp 5. adv Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 1. 4gl 2. mojo 3. glorija ostali nisu bitni :)))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | philip Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 1. mojo 2. kgb 3. gcv 4. vet 5. fp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 1. mojo 2. kgb 3. vet 4. pak 5. vF Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAPOSAT Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 a ja dajem 20e tjapu ako neka cg ekipa prodje grupu !!>? Posteno izgubices to 20eura odsutan sam bio i nisam se javio na postove.Ljudi zaboraviste da su Niksicani zadnji put kad su dolazili stranci izbacili Grke,BTL,i jos neke i usli u drugi krug.Nemojte biti samouvereni to je bilo prije godinu.Ali vjeruj prvo sto dodjem gore a probacu i za ovaj turnir daces mi to 20 eura.A sto se tice turnira vjerujte da nemam uslova za to da imam rado bi ga odrzao iskreno da kazem.Istovremeno radim na otvaranje prve privatne tv u Bijelom Polju pa sam okrenut tom poslu.Uglavnom cuvaj mi to 20 eura taman ja i kabal posto smo mi malo krupni da odemo kod mog zemljaka rutovica na stanicu na file pileci.Pozdrav za sve.Capo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unity|sale Posted March 3, 2005 Author Report Share Posted March 3, 2005 1. 4gl 2. mojo 3. glorija ostali nisu bitni :)))))))))))))) Mojo ? mojo je igraonica !? Quote Niste ni svesni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Posteno izgubices to 20eura odsutan sam bio i nisam se javio na postove.Ljudi zaboraviste da su Niksicani zadnji put kad su dolazili stranci izbacili Grke,BTL,i jos neke i usli u drugi krug.Nemojte biti samouvereni to je bilo prije godinu.Ali vjeruj prvo sto dodjem gore a probacu i za ovaj turnir daces mi to 20 eura.A sto se tice turnira vjerujte da nemam uslova za to da imam rado bi ga odrzao iskreno da kazem.Istovremeno radim na otvaranje prve privatne tv u Bijelom Polju pa sam okrenut tom poslu.Uglavnom cuvaj mi to 20 eura taman ja i kabal posto smo mi malo krupni da odemo kod mog zemljaka rutovica na stanicu na file pileci.Pozdrav za sve.Capo pre bih rekao da ce saint da jede taj pileci file :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Kada mi da to 20 eura :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unity|sale Posted March 4, 2005 Author Report Share Posted March 4, 2005 tjapo... znaci dobices to 20ojra ako neka CG ekipa prodje grupu, a ako ne prodje a ti mi ne das 20e u roku od nedelju dana... NEMOJ VISE DA SE JAVLJAS NI DA POSTUJES NA RURu ?! mislim da je posteno !? sta ti mislos ?! Quote Niste ni svesni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 E a u chemu je trip sa to 20 evra ? =) @ sale -> pusti choveka shta ti smeta ? ;) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unity|sale Posted March 4, 2005 Author Report Share Posted March 4, 2005 ne smeta mi nego ocu da jedem u plavoj frajli ! 20e supa ;) Quote Niste ni svesni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 E a u chemu je trip sa to 20 evra ? =) @ sale -> pusti choveka shta ti smeta ? ;) Pogledaj caposatov post... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Pa jesam prochitao sam ;) Ali nije mi jasno shto tako pricha , do sada nisam chuo to to.. neka crnogorska fora ;) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Pa zato shto je pismen i obrazovan chovek:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unity|sale Posted March 4, 2005 Author Report Share Posted March 4, 2005 nije fora nego brate ono sto saint kazeee :) Quote Niste ni svesni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts