Guest Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Ja bih tapsao rukama i vikao juhuuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 a ja bi popio pivo u to ime! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Mislim da bi u pochetku svi bili happy, pa bi posle nekog vremena svi pocheli da se plashe i na kraju bi mnogi rekli "ajde da istrebimo tu gamad!" Ljudi su radoznali u pochetku, ali se plashe nepoznatog i obichno se trude da sakriju strahove tako shto unishtavaju to shto izaziva iste.... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 odgovorio bih ti, laki, ali je previše komplikovano i mrzi me da kucam.. :) Nista, ajd' jednom prilikom kad budes imao vremena ... a ovo za previshe komplikovano nemo' se brinesh, udruzhicemo sve nase sive celije sa foruma, pa ce sve tri valjda nesto skapirati tako udruzhene ... Ja bih tapsao rukama i vikao juhuuuu Mator chovek, a zajebant ... nema nista gore :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Kao i obicno na ovakva pitanja je najbolje odgovoriti preporukom za neku sf knjigu:).Recimo fijasko ili kraj detinjstva ili glas gospodara...sve tri govore o relativno naprednim civilizacijama, ali veoma lepo opisuju uticaj kontakta na ljude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 hmm zivot na marsu jako teko jer tamo ne moze da se sprovede interet to jest moze ali bi imao jedno 2 min-uta ping :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 pa imao bi u startu 4 minuta ping, ali bi posle sve bilo sinhronizovano, zar ne? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 pa ne bas... jer ja posaljem zahtev na zemlju da mi se otvori strana www.google.com treba mu 2 min da stigne do zemlje i 2 min da se vrati :) ono nije bas udobno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 pravi cyber-forum. vec se razmislja o internet vezi. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 na -50 C teshko da tje biti zhivotinjice i sl., a sve to gore pomenuto se nalazi ispod povrshine tako da svetlost ne dolazi do... shta god vetj ima tamo dole, samim tim ne dolazi ni toplota... pa manje vishe lichi na moj grad, tako da ima nekih demented mutants-a :> Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 samo dva minuta do marsa? dobro, to možda kad je najbliže, a šta ćemo kad je s druge strane sunca? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Mi smo to hipotetichki :) bash sam se neshto istripovao sa ovih nekoliko minuta "leta" signala u svemiru - tj. ako stream ide konstantno (tipa live video feed), zakashnjenje ce biti konstantno, ali ako se veza prekida, treba opet chekati dok se uspostavi... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 al se ovaj kruko ljuti kad mu neko ne vrati CD na vreme, qq lele :) shto me podseti da mi vratish onaj dvd-rw :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts