Jump to content

hl2 nece da proradi

Titania

Recommended Posts

Dakle, nakon nekog vremena sedne Veca da se igra, nabavila hl2 i sledila uputstva, akze otpakuj iso na hd i pokreni launcher.exe. sve sto dobijem je sekund crnog dos prozora i nista vise.

So, nakon ko zna koliko instaliranih igara ne znam da instaliram igru na svoj sopstveni komp?? Doduse to i nije neka instalacija :))

Salu na stranu, sad me bas ozbiljno nervira, probala sam da nabavim dvd iz drugih izbora i nista.... tj isto se desava.

Ima li neko najblazeg pojma zasto half life 2 nece da se udomi kod mene na masini?

titania@eunet.yu

www.enginenet.co.yu

nemam deamon tools. na dvd imam iso fajl, i jos neki nfo i jos dir sa nkeim apeom (client.dll i nfo uz to). kaze nfo otpakuj na hd sa winrarom ili winaceom i pokreni launcher.exe. probala i sa i bez tog apeovog clienta, nista. samo vec opisani sindrom. masina bi trebalo da je dovojno jaka da tera hl2. a nisam probala da ga stavim na sistemsku particiju, mada ne bi trebalo, pobogu, da to bude uzrok!

titania@eunet.yu

www.enginenet.co.yu

okeeeeeej... skinula daemon, instalirala, mountovala image i sad bar pokrene igru... ali. kad nesto krenem (bilo options da menjam komande, bilo new game) iskoci iz igre i dobijem poruku: connection to steam servers lost. could not acquire necessary game files. i posle toga jos jednu poruku "blabla memory could not be written blabla" ... imate li pojma sta se desava? pretpostavljam da taj daemon napravi nesto kao sto je pre za cdove bio virtual cd, ili sta ti ja znam, pominju se tu zastite itd itd, to je izgleda neki multi program. jel sad ima veze sto nije patchovan taj image, tj to sto on sebi raspakuje? ako me iko razume sta sam rekla :)

elem, ja bih se igrala :)

imam icq pa ako je neko raspolozen da mi online objasnjava u cemu je fora...

icq no.17835888

hvala unapred....

titania@eunet.yu

www.enginenet.co.yu

Taj dvd koji imas je ili ona prva verzija koja se pojavila ili colectors edition.

Pre pokretanja igre treba da se updejtuje steam na veziju 7. ako nemas crackove na dvd-u onda slaba vajda.

Sve i da proradi imaces problem u toku igre sa ai_disabled i bagovima na nekim delovima mape koje neces moci da prodjes bez chitova.

Bolja varijanta je hl2 na 5 cd-a pa kad dolazis u bgd svrati do mene da ti narezem.

Arakis, desert planet, home of the spice...Stilgar's place...Cvijiceva 46...766397

Mislim :)))

Uzrokovala sam pojavljivanje Stilgara na forumu i Lakijev odgovor :)) pa sad se ponosim :))))

Pojavicu se u BG cim izadje sunce, tj cim se temperatura digne, eto nas na motoru :) i naravno, svraticemo do Takovske 49 :)

Znas da ti ni nisam bila tu otkad si preselio, sram da me bude.... a bogami ne znam ni da li sam bila u BG od tada... ono da dodjem o ostanem par dana... kao da je na kraj sveta bogte.

elem, da to sto imam na dvd je prva verzija... nemam crack, nemam patch...

so. da ne bih cekala da dodjem do bg, preporuča

titania@eunet.yu

www.enginenet.co.yu

Uzrokovala sam pojavljivanje Stilgara na forumu i Lakijev odgovor :)) pa sad se ponosim :))))

Pojavicu se u BG cim izadje sunce, tj cim se temperatura digne, eto nas na motoru :) i naravno, svraticemo do Takovske 49 :)

Znas da ti ni nisam bila tu otkad si preselio, sram da me bude.... a bogami ne znam ni da li sam bila u BG od tada... ono da dodjem o ostanem par dana... kao da je na kraj sveta bogte.

elem, da to sto imam na dvd je prva verzija... nemam crack, nemam patch...

so. da ne bih cekala da dodjem do bg, preporuča

Arakis, desert planet, home of the spice...Stilgar's place...Cvijiceva 46...766397

Pojavicu se u BG cim izadje sunce, tj cim se temperatura digne, eto nas na motoru :)

Okupljanje, okupljanje!!! Weeee!

• 2 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...