Guest Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 nikola, ne znam kolika im je plata, ali beneficirani staž imaju. moj se komšija penzionisao sa 48 godina, a čak nije bio ker nego je radio u policiji kao automehaničar ili tako nešto.. ako te baš zanima kolika im je plata, po novom zakonu o dostupnosti informacija možeš da im se ušetaš i da ih pitaš, a oni moraju da ti kažu.. mada osećam da bi ti rekli pendrekom po leđima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 lol za pendrek po ledjima Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unity|sale Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 zamisli njih 4000 svi zajedno iq 15 i tako tnn :) Quote Niste ni svesni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 A ne znam zasto covek ne bi mogao da bude pandur, tacnije ajde inspektor i da radi nesto pametno u svom zivotu? Ne vidim da bi nam bilo bolje da se panduracija skroz ukine (sto bi se dogodilo ako niko ne bi isao u pandurske skole). U 80% slucajeva ne sluzhe apsolutno nicemu, ali u 20% imaju neku poentu. Pa evo, jel smo bas pre oko mesec dana pricali da su ortaku nasli likove koji su mu obili auto i vratili mu stvari, a onom drugom nasli baju koji im je dig'o 60k dinara. Da ne pricamo o nekim ubistvima i slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnk Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 iq ne mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 A kad smo vec kod ove teme, jel ste gledali finale MBS1 iliti Moze biti samo jedan? :) Dobi lik auto ... s'a ga bole ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 znaci drot admin se ne postaje nego se covek tako jednostavno rodi ;) a da ona iz MBS1 nek pocne odma da se lechi posto definitvno nema sve daskice u glavi :-P Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 a ko je pobedio na mbs1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 marjan :)) mada je moj favorit bio onaj lik sa kosova. nisam siguran kako se zove. dimitrije ja mislim :) lik je kraaaaalj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Ali lik se toliko usrao kada su ga onomad izvadili iz sobe da mu kazhu da je pobedio da nije znao sta da kazhe kada su mu rekli da je on taj "samo jedan" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts