Sasuke-kun Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 evo ja da krenem... Na casu hemije pukne petarda napolju i moj ortak kaze: "Ubise coveka!" ceo razred je krenuo da se kida od smeha i kada su prestali drugi ortak kaze: "a sta je smesno?" i opet smo svi poceli da se kidamo aj pisite vi malo :D Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 barem to je bilo pre godinu dana kada sam ishao u shkolu ^^ Na sred chasa srpskog jezika (pismenu zadatak u toko) tishina niko ni da zucne...i ortak prdnuo kad ce profesorka " Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kewa Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 ot:Ko was placa da toliko mrzite naseg predsednika :)) @Topic prof. :Koga nema? ostali:Svi ga imamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Da nisu to "malo-mnogo" klinacke fore ? :) Gotenks, znam da si "deckic" pun fantazija/ideja i tako treba da bude, ali nemoras bas svaku glupost da trpas na forum ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 ja ne idem vise u skolu sto colldor??? meni je ok topic ... samo sto ja ne mogu da se setim svojih izvala. a najvise smo izvaljivali ortak iz klupe i ja ... koliko je bilo dobro, a razred pun riba, zensko odeljenje. a mi mladi i napaljeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Profanka engleskog: Katicu ucuti vishe! Ortak: I'm sorry, Connan! Kod nas vishe izvaljuju profani nego mi sami tako da je uvek smejanje :] Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted February 21, 2005 Author Report Share Posted February 21, 2005 Da nisu to "malo-mnogo" klinacke fore ? :) Gotenks, znam da si "deckic" pun fantazija/ideja i tako treba da bude, ali nemoras bas svaku glupost da trpas na forum ... +1? e da, kod mog ortaka profesor hemije ili fizike, ne znam... kada je video mog ortaka sa gelom za kosu kaze: " Jesi to ti bre ave-tinjo je-dna!?! Pada l' kisa napolju a? " debili... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 prva godina i engleskinja se upoznaje sa uchenicima: -Maricu odakle si ti -Iz resnika profesorka. Znate ono, resnik-city chudan greben odesh nevin dodjesh.... -MRSH KOD DIREKTORA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 meni je topic OK..shta fali malo da se smejemo ^^ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Navaren ortak shapuce istoj takvoj drugarici, naravno da je igovorila:"Naftu delimo na meku i tvrdu..." Takodje navaren ortak, koji se pritom igra upaljachem: Prof: "Hajde ti Lekicu reci nam shta znash o- Lekic: "Ne mogu, spalio sam trepavice!!!" Prof: "A dobro onda, u redu." Blah, ne mogu vishe da se setim, mozda posle dodam josh neshto. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Devojka shto seti sa mnom je rtd :) ono...u nekim klinachkim tripovima je Ona:Jel ti mene volish? Ja:ne...umri... Ona:Pa ti bi stvarno voleo da ja umrem! Ja: Da... Ona:Pa ne bi mi ni doshao na sahranu ?? Ja:Ne... I ona se skenja i pochne da plache xD inache mi smo druga srednje,da ne pomislite da smo 3 razred xD ima ih dosta,samo trenutno ne mogu da se setim... Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 barem to je bilo pre godinu dana kada sam ishao u shkolu ^^ Na sred chasa srpskog jezika (pismenu zadatak u toko) tishina niko ni da zucne...i ortak prdnuo kad ce profesorka "Šobane čobanski" ^^ mi svi na pod :) Koji car Možda nije izvala ali nešto na šta se i dan danas smejem.Izvede profesorka geografije jednu likušu pred kartu i kaže joj da pokaže sa kim se graničimo(osmi razred kada se učila SCG) kad ono ispadne da ona ne zna šta su granice....To je bila koma,još što ona izgleda retardirano samo što nisam umro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 evo ja jedan dozivljaj mislim isli smo ceo peti razred u bioskop i sad pocne film ne mogu da se setim koji :) i tisina je...i sela neka riba ispred mene visoka i ne mogu nista od nje da vidim i ja se proderem: AJDE RIBO POMERI VISE TU TVOJU GLAVUDZU! :)))))) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Jedan od boljih lapsusa: Pochetkom '90-ih su se pojavile cigare "Srbija": Drugarica: Juche sam popushila pola Srbije! Ortak i ja: a nas si znachi preskochila?!? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 roflmao ZerBah idi u ludnicu :)))) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Radimo mi nesto na casu nemackog i nije nam jasno sta je "PO"(ili tako nesto sl.) I naravno sledi pitanje:"Profesorka sta je PO? Pa zar ne znate,pa dupe.!!! Dobro nije rekla bulja! Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 xeno josh je bolje kad neko ne chuje dobro pa kaze "Vaistinu!". To je jedan ludak kod nas prodavao kome je stigo. :)))) A mi ostali samo chekamo da neko popushi pa roflamo ko blesavi. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qG.Lok1 Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 sada se cheka manda sa referatom ....crazy bitches ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 znachi koma, koliko su profesori ludi kod mene u skoli... kaze prof. fizike mom ortaku: prof.: ugrinovicu, ajte na tablu da odgovarate, moram da vam zakljucim ocenu... ugrinovic: ne mogu profesorka, puklo mi dugme na pantalonama, pa ako izadjem spashce mi gace... prof.: dobro onda, vidite to da sredite narednog chasa... LOL Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts