Jump to content

Ko svetla obraz Srbije u Evropi?

Ramzes

Recommended Posts

ja navijam za CZ ali mi je jako drago sto je partizan prosao dalje...

mada je tekma bila ko da gledam bambi mladi radnik - zmajevi iz male krsne...znaci losiju utakmicu odavno nisam gledao...i sasa ilic je trebao da izgubi kapitensku traku jos prosle godine...a sad je to potvrdio...

mogao bi batica da vam bude kapiten...:)

...hopes need smashing!_

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Igracete se vi jos jednu tekmu

Pa sta se lozite na taj Kup Uefa kad nemate sanse da ga svojite.

Mi bar igramo Ligu i osvajamo 100%

bolje prvi u selu nego treci u svetu?

mogao bi batica da vam bude kapiten...:)

lol, shto je mnogo mnogo je [:D]

e aj sada ozbiljno, posto vidim da ovde ne moze saljivijim tonom da se prodje.

MI smo osvojili KUP sampiona, mnogo teze takmicenje nego sadasnja liga sh. MI smo PRVI ucestvovali od srpskih timova u LIGI sampiona, posto je sledeca sezona, posle osvajanja, promenila sistem a samim tim i naziv takmicenja.

VI igrate vec 2-3 godine konstantno dobro u evropi zbog ocuvanja kostura tima, pojacani sa par crnaca i old skul igraca. kenjanje je odavno prestalo, ovo je vec iskustvo.

ali, bez obzira na sve, vi i dalje imate kompleks Crvene zvezde. to stoji.

polako, nas tim je u pocetku stvaranja (koliko vec godina?!) ali mislim ovaj put da je stvarno tako. polako se produzavaju ugovori, najavljuju se nekakva pojacanja. nadam se da je tako. a i vi znate da bez jakog partizana nema jake zvezde, i obrnuto. sto ce reci da treba da se uzajamno podrzavamo, radi dobijanja direktnog predstavnika u Ligi shampiona. kada to ostvarimo, onda mozemo da pljujemo jedni po drugima, navijamo protiv partizana/zvezde u evropi ...

partizan je trenutno jedan od najnezgodnijih klubova u UEFA kupu. bolje igra u gostima. dobar je to tim. a sa ovim camugama i atraktivan. proci cemo i CSKA. a valjda ce i nasa zemlja jednom da dodje do 15. mesta pa da i zvezda i partizan idu u kvalifikacije za CL.

sto se koeficijenata i rang lista tice imate sve na sajtu koji sam prilozio na prvom postu ovog topica.... a i dosta bre s tim navijackim krljanjem.. ko bre jebe domace prvenstvo.... zvezda bila sampion pa ispusila u evropi a partizan RAZARAAAAAAAAAAAAAAAAA... [:)]

PartizanBeograd.gif

1_5.gif

Hindi.gif

1. Sadashnja LSH je mnogo tezha od starog KESHa.

2. CZV nikada nije uchestvovala u LSH.

Ostalo je sve ok shto si rekao. :)

kako mozes reci daje sadasnja ls teza od kesa?

sam sistem takmicenja je zajebaniji, mozda si ti mislio na to da su sada klubovi kvalitetniji???

meni se cini da jeste. i da je odmah izduvala u grupama. odmah sledeca sezona po osvajanju kesa ...

[edit]

e pa izvini lex!!!

rezultati

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS LEAGUE

pogledaj malo bolje spisak klubova u sezoni 91/92 :))

[/edit]

kako mozes reci daje sadasnja ls teza od kesa?

sam sistem takmicenja je zajebaniji, mozda si ti mislio na to da su sada klubovi kvalitetniji???

meni se cini da jeste. i da je odmah izduvala u grupama. odmah sledeca sezona po osvajanju kesa ...

[edit]

e pa izvini lex!!!

rezultati

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS LEAGUE

pogledaj malo bolje spisak klubova u sezoni 91/92 :))

[/edit]

Da, zar nije bolje takmichenje u kome mesta jakih klubova iz Italije, Engleske, Shpanije i Nemachke zauzimaju Lillestrom, Ujpest, APOEL, Dinamo Tirana ili Lech... Lex, shta je sa tobom... ;)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Otprilike, ako Partizan prodje CSKA (uz jednu pobedu), i poklopi se par rezultata, imamo 2 predstavnika u kvalifikacijama za LSH.

.to manager

A to shto si nashao je oficijelni sajt? ;)

Ajde, raspitaj se malo i videtjesh da je sistem takmichenja promenjen 91/92, a da je naziv takmichenja promenjen 92/93.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

zvezda NIKADA nije ucestvovala u Ligi Sampiona! Kesh ste osvojili i igrali u njemu sledece sezone. Svaka cast, uspeli ste da se popnete dve stepenice iznad nas sto se tice evrope, jer smo mi bili finalisti Kesha 60-i neke. A danas? Otvorite oci!!!

Zasta da otvaramo Oci

Pa usli ste u Kup Uefa i mislite da ste zbog tga duplo bolji.

Sacekajte kraj sezone i Uefa pa ce te videti kad ostanete bez icega

Evo shta kazhu na UEFA sajtu o istoriji takmichenja.

A evo ga i deo koji nas najvishe zanima:

Competition change

The major turning point in the evolution of the competition came in the 1992/93 season when the UEFA Champions League, involving a group phase in addition to the traditional knock-out elements, was officially inaugurated after a pilot group stage during the previous season. The popularity of the group phase has witnessed the competition grow from eight to 32 teams with matches taking place on Tuesdays and Wednesdays across Europe.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Otprilike, ako Partizan prodje CSKA (uz jednu pobedu), i poklopi se par rezultata, imamo 2 predstavnika u kvalifikacijama za LSH.

.to manager

A to shto si nashao je oficijelni sajt? ;)

Ajde, raspitaj se malo i videtjesh da je sistem takmichenja promenjen 91/92, a da je naziv takmichenja promenjen 92/93.

ne otprilike... reci cu ti tacno... vidi se ovde da nam do 15. mesta fali jos oko1.5 bod. i to jurimo ruse. dakle mora partizan obe tekme da dobije CSKA i da ostvari jednu pobedu u sledecem krugu. tada bi sakupio jos 6 poena sto chini tachno 1.5 poen za nacionalni koeficijent. tada bi smo bili 15. i leta 2006. bi i Partizan i Zvezda isli u CL. jedan iz treceg a drugi klub iz drugog kola kvalifikacija. na srecu su jeshe i poljaci vec popusili pa samo gledaju dal cemo ih preci. [^]

samo jos da pobedimo CSKA dva puta i posle jos jednom i dosta za ovu godinu....

takodje postoji i opcija da prvak evrope obezbedi i mesto u ligi sampiona iz domaceg prvenstva. onda se ono mesto koje je za njega rezervisano u CL gubi. a onda valjda i 16. na listi ima dva predstavnika u CL. mislim da je na tu kombinaciju mislio Lex?????

1_5.gif

Hindi.gif

iako bi mi bilo drago da partizan prodje dalje u kupu uefa...mislim da su sanse jako jako male...

sto se tice toga ko je jaci tim...ne secam se kad je partizan zadnji put dobio zvezdu u derbiju...:)))

ne salim se...mislim da je partizan trenutno bolji tim za evropu...i ima dosta zreliju i bolju igru od zvezde[daleko je od dobrog ali...] , ali isto tako je sto se medjusobnih susreta u zadnjih 3-4 godine tice zvezda mnogo bolja od partizana...

...hopes need smashing!_