xomi Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 koja su najsmesnija imena koja ste ikad chuli na ovim prostorima... evo mojih top 5... 1.Rumena Guzina...znaci bez komentara...:))) 2.Oblak...ne znam kako se preziva... 3.Konan Zivkovic...neki veslac ili nesto slicno... 4.Rambo Petrovic...procitao sam u novinama...znaci lik[zivi u blizini kraljeva] ima 6 dece od toga su valjda 2 ramba , 2 elvisa i tako to... 5.Elizabeta Rodic...moja komsinica... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Shta fali Oblaku? :) gotivno Osim bosansko romskih (no hard feelings, ne znam sta su poreklom, a uglavnom se tako zove thug ekipa iz komshiluka) - Elma, Sead, Dzana, Zijad, Sanela, Dzevahira, Dzanko, Halid ... itd. tu su ona ratna, Mashinka i Tenk (koje beshe ono trece) a iz moje familije Leposava, Simo i Perica (ne nisu ga zvali tako samo kad je bio mali i dalje mu je takvo ime) smeshni likovi koje poznajem a imaju kolko tolko smeshno ime su Mitar i Gligorije Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 ,Feb 20 2005, 17:55:31] Shta fali Oblaku? :) gotivno Osim bosansko romskih (no hard feelings, ne znam sta su poreklom, a uglavnom se tako zove thug ekipa iz komshiluka) - Elma, Sead, Dzana, Zijad, Sanela, Dzevahira, Dzanko, Halid ... itd. tu su ona ratna, Mashinka i Tenk (koje beshe ono trece) a iz moje familije Leposava, Simo i Perica (ne nisu ga zvali tako samo kad je bio mali i dalje mu je takvo ime) smeshni likovi koje poznajem a imaju kolko tolko smeshno ime su Mitar i Gligorije Samo cu reci Radosh Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 haha koja slučajnost, ja se pre neki dan sa ortakom zanimao na sajtu telekoma dva sata... (klik ovde) evo, od imena koja smo prona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 jao bio juče na beoviziji neki lik i preziva `Klinika` buuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Garindza Semulovic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 ma džontra.. u moju srednju nije uspeo da se upiše Mališa Pušonja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 u moju srednju nije uspeo da se upi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Tarzan Milosevic Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Paraskeva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 eee, daaa u novom sadu ima Mojsije Đan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 kobas zemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Moje ime i prezime su smesni Attila Pravda da ime mi se pise sa 2 t ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Balegna Shakira Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 ,Feb 20 2005, 17:55:31] Gligorije izvini sta fali imenu gligorije ??? trebao sam da idem u razred sa devojkom koja se zove Guzina Ana. :) smesno ime?? milun, sofronije, rado(j)ica, mitke ... ima dosta, ne mogu svih da se setim ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kewa Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Milosh Glavic (to je ipak smesno preizme,al aj sad) Svemir Popovic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Tresiglavic je pobednik... lik koji je dobio samarcinu od profesorke kad joj se predstavio Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Jamesdin i neko prezime:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 predsednik opstine bijelo polje se zove: Tarzan Milosevic ;) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 andjelka -shurla- i bukatovic -vukman- Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 TORBICA TALIJA neka klinka iz moje osnovne... nisam verovao kada sam prochitao... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 e odakle je taj Oblak.. andjelka -shurla- i bukatovic -vukman- zar nije Bulatovic :) Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 20, 2005 Author Report Share Posted February 20, 2005 e da...kesolovca je valjda zvao neki lik staljin... pa onda naravno cigani...gorstak[verujem da ste to vec culi]... isus...isto romski produkt... i jedan poznati hrvatski pevac...adolf...:))) oblak je valjda negde iz predgradja bgd-a...ne znam tacno kako se zove mesto...havarija...:))) od obicnih imena najsmesnija po mom misljenju su...Pantelija , Zagorka , Vukoman[ili Vukman nisam siguran...cuo sam ime negde na zlatiboru...] , Zaharije , Lukrecije[verujte ima ga jos...ima neki igrac u onoj lokalnoj sumadijskoj ili kako vec ligi u fudbalu sa doticnim imenom] , Teofil , Ognjen , Strahinja... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 ali IZUDIN OMERPASHIC rula .... :D Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Miroslav Kobas, neki narodnjak, secam se da ga je Pele slushao chesto u panzeru :) a i ko je krstio malishu onako,stvarno ne znam, malisha je kralj nevidjeni, ali jebem ga u ime :) + mi je komshija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts