Nykolla Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 interesuje me da li moze pod jednim accountom (jednim placenim primerkom) da igra vise ljudi? P.S. Ako je ovo vec bilo jbg-a nisam video. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gnu Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Moze..ali ne istovremeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 da...moras da pazis.. ako se zeznete pa pa... mada ko zna mozda su ovi iz blizza fini pa ne sankcionisu to tako gadno! Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted February 18, 2005 Author Report Share Posted February 18, 2005 super. Da li postoji neko ogranicenje kolko likova (kolko ljudi moze da igra) mozes da vodis po nalogu? Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Jedan Auth. Key = jedan chovek u isto vreme. Znachi ti mozesh da napravis 5507 accountova ako otjesh na svim serverima ali ako se neko konektuje dok si ti online (a imate isti auth key povezan sa username/passom) taj koji je vetj online LETI U SEKUNDI, odma' pishe "disconnected from server". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted February 18, 2005 Author Report Share Posted February 18, 2005 znaci funkcionise slicno kao steam? Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Hmm, ja ne znam kako Steam funkcionishe :) ali lepo sam ti rekao kako WoW funkcionishe. Da ponovimo josh jednom: Ti kada dobijesh igru, pored 4 CD-a dobijesh i Auth. Key. Pri instalaciji igra te ne pita za taj Auth Key tako da mozesh slobodno na 150 mashina da instalirash WoW sa istih CDova (+ igra radi po principu NoCD-a) ALI problem je u tom Auth Keyu koji ti treba kada pravish account. Jedan Auth Key = jedan account. Ti kada udjesh u WoW odmah dobijesh Login panel u koji upishesh svoj user/pass (koji je jelte vezan za tvoj auth key i kreditnu karticu). Kada prodjesh taj prvi Login onda imash mogutjnost da napravish koliko ti dusha zeli accountova ali problem je sledetji: ako neko pokusha da se loguje sa tvojim user/passom ti tjesh biti AUTOMATSKI u sekundi diskonektovan bez obzira na kom serveru igrao - ista je situacija i ako je neko online sa tvojim userom a ti hotjesh da se konektujesh, uvek onaj koji je online ispushi :) (suprotno od WC3:ROC/TFT-a gde ako je vetj neko logovan sa tvojim RoC/TFT Keyom ti ne mozesh da se konektujesh). To je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 A da li ima sankcija,na primer da li je moguce da ti ukinu account zauvek,ili samo diskonektuju onog koji igra ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Samo diskonektuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 ja se brinem da ne dele ban kojim slucajem? :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 sto da dele ban? sto jel zato sto idesh sa razlichitih ip-jeva? nema shanse da prismrde ni tebi ne boletu jerbo ne pokushavate nikad u isto vreme da se kachite = kao da ste jedan chovek koji je instalirao na poslu i kutji pa sad igra, nema bre sta da vam kazhu i cao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 pa da ali sta kad se covek s kuce i covek s posla uloguju =)) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted February 19, 2005 Author Report Share Posted February 19, 2005 e to sam zeleo da znam hvala vam punoooooooooooooooooo ;) Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted February 19, 2005 Author Report Share Posted February 19, 2005 (edited) hvala vam punooooo :-P P.S. Forum guta postove :( hmm izgleda ipak ne guta samo se cudno ponasa :D Edited February 19, 2005 by Nykolla Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 pa da ali sta kad se covek s kuce i covek s posla uloguju =)) Prvi koji se konektovao, bude diskonektovan. Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Nema ban? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 nema ban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Ima ja mislim jos jedno ogranicenje a to je da na tvoju instalaciju wowa iako nigde ne trazi auth key mozes samo ti da se ulogujes sa svojim nalogom napravljenim sa auth keyom koji si dobio uz tu instalaciju ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Jok, moj buraz igra ponekad na mom kompu sa Accountom chiji se Auth key ne slaze sa instalacijom na mom kompu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 igra je sama za sebe... accounti su sami za sebe i nema veze odakle igrate ali jedan account moze samo jedna osoba da koristi u odredjeno vreme chim se neko drugi konektuje prvi se diskonektuje i to je to a vi delite account ljudima pa da vidish kako to moze da smori... boli blizzard kita shta ti radish sa accountom osim ako ne vredjash druge igrache ti si dao pare i oni su zaradili milione... i nema nishta drugo Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 cYro svaka cast! lepo objashnjeno! ^^ (jedan complet(4 cd-a) WoW-a je dovoljan da se instalira na ##### kompova(to se ne moze proveriti)) ""npr. Igraonice je uspela da nabavi jedan komplet(kutija,key,cd-i i ostalo...) i instalira na 40 kompova a ostalih npr. 39 auth.keyeva naruci bez CD-a preko npr. ebaya i napravi accounte, svih 40 mashina ce moci da igraju WoW u isto vreme naravno sa 40 razlicitih accounta"" i samo josh da dodam: 1 realm(server) = 10 Charactera(likova) iste grupe (alliance ili horde)... i josh nesto ...ne postoji nikakav ban(isti ili razliciti IP, diskonektovanje zbog konektovanja sa drugog mesta itd...) sem za: CHEATERE(kao shto svi znate vrlo lako provaljuju ko, kako, kada...), prodaja itema ili golda/srebra preko interneta(Ebay i sl.), takodje ako na Srpskom(ili bilo kom drugom jeziku a da ti igra dozvoli) jeziku napishesh ime npr. "Nekojeretard" ili "jeb*mnekomnesto" (a taj "NEKO" je takodje u igri), ako taj o5 "neko" prijavi blizzardu da tvoje ime na "nekom" jeziku tebe vredja ili povredjuje tvoju pripadnost i sl., tvoje ime se proverava na "tom" jeziku da li je to istina... ako jeste... pa pa account(nije provereno ali zasigurno na neko vreme) i momentalno brisanje lika... tako da... watch ur selves... poz Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 1 realm(server) = 10 Charactera(likova) iste grupe (alliance ili horde)... zar ovo nije ogranicheno samo na PVP servere? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Yep, samo za pvp. Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted February 25, 2005 Report Share Posted February 25, 2005 pa na to sam i mislio... ko josh igra na normal ili rpg... sve je isto samo bez PvP-a i par stvarcica... to nije zanimljivo... meni bar! :P ja bre volim kad nidjem na mekanog elfa i sabijem ga za 30 sekundi!!! he he he ^^ Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2005 Report Share Posted February 25, 2005 bilo je likova koji su u beti bili na PVE serverima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts