Jump to content

Account & More users


Nykolla

Recommended Posts

Jedan Auth. Key = jedan chovek u isto vreme.

Znachi ti mozesh da napravis 5507 accountova ako otjesh na svim serverima ali ako se neko konektuje dok si ti online (a imate isti auth key povezan sa username/passom) taj koji je vetj online LETI U SEKUNDI, odma' pishe "disconnected from server".

Link to comment
Share on other sites

Hmm, ja ne znam kako Steam funkcionishe :) ali lepo sam ti rekao kako WoW funkcionishe. Da ponovimo josh jednom:

Ti kada dobijesh igru, pored 4 CD-a dobijesh i Auth. Key. Pri instalaciji igra te ne pita za taj Auth Key tako da mozesh slobodno na 150 mashina da instalirash WoW sa istih CDova (+ igra radi po principu NoCD-a) ALI problem je u tom Auth Keyu koji ti treba kada pravish account. Jedan Auth Key = jedan account. Ti kada udjesh u WoW odmah dobijesh Login panel u koji upishesh svoj user/pass (koji je jelte vezan za tvoj auth key i kreditnu karticu). Kada prodjesh taj prvi Login onda imash mogutjnost da napravish koliko ti dusha zeli accountova ali problem je sledetji: ako neko pokusha da se loguje sa tvojim user/passom ti tjesh biti AUTOMATSKI u sekundi diskonektovan bez obzira na kom serveru igrao - ista je situacija i ako je neko online sa tvojim userom a ti hotjesh da se konektujesh, uvek onaj koji je online ispushi :) (suprotno od WC3:ROC/TFT-a gde ako je vetj neko logovan sa tvojim RoC/TFT Keyom ti ne mozesh da se konektujesh).

To je to.

Link to comment
Share on other sites

sto da dele ban? sto jel zato sto idesh sa razlichitih ip-jeva?

nema shanse da prismrde ni tebi ne boletu jerbo ne pokushavate nikad u isto vreme da se kachite = kao da ste jedan chovek koji je instalirao na poslu i kutji pa sad igra, nema bre sta da vam kazhu i cao...

Link to comment
Share on other sites

igra je sama za sebe... accounti su sami za sebe i nema veze odakle igrate

ali jedan account moze samo jedna osoba da koristi u odredjeno vreme

chim se neko drugi konektuje prvi se diskonektuje i to je to

a vi delite account ljudima pa da vidish kako to moze da smori...

boli blizzard kita shta ti radish sa accountom osim ako ne vredjash druge igrache

ti si dao pare i oni su zaradili milione... i nema nishta drugo

uvek moze bolje...

Link to comment
Share on other sites

cYro svaka cast! lepo objashnjeno! ^^ (jedan complet(4 cd-a) WoW-a je dovoljan da se instalira na ##### kompova(to se ne moze proveriti))

""npr. Igraonice je uspela da nabavi jedan komplet(kutija,key,cd-i i ostalo...) i instalira na 40 kompova a ostalih npr. 39 auth.keyeva naruci bez CD-a preko npr. ebaya i napravi accounte, svih 40 mashina ce moci da igraju WoW u isto vreme naravno sa 40 razlicitih accounta""

i samo josh da dodam: 1 realm(server) = 10 Charactera(likova) iste grupe (alliance ili horde)...

i josh nesto ...ne postoji nikakav ban(isti ili razliciti IP, diskonektovanje zbog konektovanja sa drugog mesta itd...) sem za: CHEATERE(kao shto svi znate vrlo lako provaljuju ko, kako, kada...), prodaja itema ili golda/srebra preko interneta(Ebay i sl.), takodje ako na Srpskom(ili bilo kom drugom jeziku a da ti igra dozvoli) jeziku napishesh ime npr. "Nekojeretard" ili "jeb*mnekomnesto" (a taj "NEKO" je takodje u igri), ako taj o5 "neko" prijavi blizzardu da tvoje ime na "nekom" jeziku tebe vredja ili povredjuje tvoju pripadnost i sl., tvoje ime se proverava na "tom" jeziku da li je to istina... ako jeste... pa pa account(nije provereno ali zasigurno na neko vreme) i momentalno brisanje lika... tako da... watch ur selves...

poz

cRuis3r's Online Shop and Services
Placanje online, podizanje para, razne usluge

cRuis3rns - Skype

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...