Wulfgar Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 ne znam kako i gde da kacim... inace vec imam skeniranu sliku na kompu... tako da ako neko oce da ostavi mail ja cu mu je baciti pa nek on kaci... inace na slici je moja stara gajba i kula koju sam licno slikao, jer sam bio sam, tako da mozete da osporavate da sam veliki mag... imam negde sliku sa 10 ili 11 spratova gde sam i ja slikan sa kulom... ako bas mora skeniracu i nju... ;) Shalji meni na wulfgarsr@gmail.com, ali smanji na neku normalnu velichinu (<150 kb) pa cu ja da okachim. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Ja sam uspeo mislim maksimum 8 "kula" u prvom redu, posto uvek neko naglo otvori vrata, ili prodje ili negde zvekne na ivicu stola pa sve srusi ... mada je to bio davno, sad tesko da bih se time bavio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts