Dexter Mullen-c17 Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Pa jednostavno pitanje... I bilo bi fino kad bi svako obrazlozio sta je bolje zbog cega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_zmax_ Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Pa jednostavno pitanje... I bilo bi fino kad bi svako obrazlozio sta je bolje zbog cega. Nema sta da se ovde puno kaze .. Warcratf 3 TFT je zakon i to je kraj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 TFT, jednostavno je napredniji... vishe opcija.. zanimljivije.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 pre par dana sam poceo dotu da igram, i mogu reci da sam se posteno navukao. ne znam tacno koji su svi nastavci i kako se zovu, ali je meni definitivno najbolji FT. igrao sam prethodne verzije i nisu mi se toliko svidjale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 i ja sam se navuko na dotu... a igram je tek 4 dana... au... desi mi se da zabodem po 6 sati za dotom Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
vl4d4 Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 TFT je bolji 1000 kraj price !!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 tft je bolji tu se potpuno slazem sa profesorom vl4dom ali roc je napravio novi put u rts-u i od tad sve igre kopiraju w3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<bhsmuf>mpn> Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 ne odgovara mi se na tako glupa pitanja SINE MOJ napaceni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 ne odgovara mi se na tako glupa pitanja SINE MOJ napaceni A inace pitanje koje si ti postavio, zasto ljudi igraju glupavu dotu kad je tu TFT je pametno? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dankan Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 [:(!] Sta da vam kazem " Frozen Throne " je mnogo bolji ali nije mogao nastati iz nicega zato postovanje prinosim " Reign of chaos " odgovorite mi sta mislite o World of Warcraft ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 Reign of Chaos, ne zbog same igre,vec zbog druzenja, prvih turnira, prvih mecheva reprezentacije i slichno Vladica,Crovax,Razor,Axi,Tiamat,Shaman,Rista i ostali, najveci shemekeri wc3-a ostali shto su doshli sa tft-om su uglavnom klinci koji se lozhe na level na bnetu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 StarCraft je bolji definitivno ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 StarCraft je bolji definitivno ... Ban je najbolji definitivno :) ! Apsolutno se slazem sa lenderom... mozda sad ima vise boljih igraca, ali je atmosfera i druzenje na roc turnirima bila 1000x bolja... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts