Sajro Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Ehh poshto ja sam ne mogu da se odluchim a u petak dobijam svoj WoW (ovaj je bratov na kome sada pomalo igram) i otju sa jednim likom da krenem lepo od pochetko do "kraja". Imam dilemu vetj danima shta da uzmem... evo neke kombinacije koje su mi pale na pamet a da mi izgledaju zanimljivo: Undead Priest Undead/Troll Rogue Tauren/Elf Druid E sada, shta ja trazim od rase/klase... zapravo nishta sem DA MI BUDE ZANIMLJIVO DOK IGRAM SA LIKOM! Do sada sam probao Gnome Roguea, Undead Magea, Troll Huntera, Gnome Magea i uopshte nisam neshto uzivao! :( Josh jedna stvar... ono shto bih voleo, da mi lik ne bude samo magija ili samo fajt... hteo bih neshto shto i bije i baca magije (naravno, ne da bude master u oba ali da ima tu mogutjnost!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Undead Priest Undead/Troll Rogue Tauren/Elf Druid Koliko vidim samo ti je Elf Druid iz alliance, tako da ono, izaberi njega pa pikash sa nama Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 16, 2005 Author Report Share Posted February 16, 2005 To mi je najgora opcija! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 To mi je najgora opcija! :( Mislish da igrash elf-a ili da igrash sa nama? Ae bre mojne da zezash... Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Pa da igra sa vama :D E bre tiki jos koji dan i eto mene kod vas ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 paz ovako, ja lvl 16 dru na lvl 19 mob, prvo wrath magija , pa josh jedna , pa onda entagnle magija pa molo odtrhim u rikverc i opet wrath , wrath pa onda u medu se pretworim uradim i premlatim shta mu je exp ostalo, ako sam ja low on healt vratim se u humanoid opichim sebi koji health / regen spel pa nazad u medu i udri opet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Ako hoces da ne budes pure melee ili magic, najbolji ti je shaman. Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Ako hoces da ne budes pure melee ili magic, najbolji ti je shaman. T_T jednostavno ako hoces "zlatnu" sredinu , juri u shamane (kao ja naravno ) Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_Dule Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Ma budi trollac na Dunemaul-u sta god da izaberes... i meni stize WoW u petak pa mozemo da ih budzimo zajedno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 16, 2005 Author Report Share Posted February 16, 2005 He, to bi bilo super... stvarno bih voleo da igram sa nekim a ne sam da radim glupe kvestove i ubijam divlje svinje. Ajde ja tju sigurno biti Horda... sada razmisljam onda da li Troll Rogue/Shaman, Tauren Druid ili Undead Rogue. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 lichno ja sam uvek veseo kad se timujem sa trol shabanima, ja pijem i bijem, on lechi i bije...ma sretja jedna =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Kole jel si planirao kako ces da rasporedis talente? Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 to me mnogo brine jer mi svi talenti geluju strashno korisno... lichno sam verovao da cu u fury da bacam vetjinu jer sam planirao da berserkujem...sadami se chini da ima da budzhim Arms mnogo i Fury i protection malo...jel ima nekih saveta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 to me mnogo brine jer mi svi talenti geluju strashno korisno... lichno sam verovao da cu u fury da bacam vetjinu jer sam planirao da berserkujem...sadami se chini da ima da budzhim Arms mnogo i Fury i protection malo...jel ima nekih saveta? proteksh je shit na pocetku ... po meni :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 to me mnogo brine jer mi svi talenti geluju strashno korisno... lichno sam verovao da cu u fury da bacam vetjinu jer sam planirao da berserkujem...sadami se chini da ima da budzhim Arms mnogo i Fury i protection malo...jel ima nekih saveta? Strasho su nam talenti "korisni" ;). Sto se mene tice, postoje dve varijante, pvp varijanta, i tanking varijanta. Prva je bazirana na arms(31)/fury(20) buildu, druga na protection buildu(jos testiram koja kombinacija talenata je najbolja). Drugu varijantu ti ne preporucujem da forsiras posto je veoma zeznuta za solovanje, ja sam poceo da je koristim od temple-a. Tako da za sada samo furaj arms/fury. Znaci deflection 5/5, tactical mastery 5/5 za pocetak ;) Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 stavio sam na "i'm in" topicu oko talenata sta me interesuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Unishtili ste mi topic! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 He, to bi bilo super... stvarno bih voleo da igram sa nekim a ne sam da radim glupe kvestove i ubijam divlje svinje. Ajde ja tju sigurno biti Horda... sada razmisljam onda da li Troll Rogue/Shaman, Tauren Druid ili Undead Rogue. Fino.. ja sam 100% troll rogue na dunemaul pa ti probaj da me cimnes kad se logujes. Kapiram da cu se zvati "Satara" ... jebiga sentimentalno sam vezan za ovo debilno ime, posto ga vucem jos iz starih CS dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 paz ovako, ja lvl 16 dru na lvl 19 mob, prvo wrath magija , pa josh jedna , pa onda entagnle magija pa molo odtrhim u rikverc i opet wrath , wrath pa onda u medu se pretworim uradim i premlatim shta mu je exp ostalo, ako sam ja low on healt vratim se u humanoid opichim sebi koji health / regen spel pa nazad u medu i udri opet :) aha .. znaci ovako cenim da ovolko kostaju magije na tvom nivou mada mislim da su skuplje ... 2x wrath ~70 mane entangle ~100 mane 2x wrath ~70 mane meda ~180 mane heal ~140 mane meda ~180 mane :) A sad crta ------ znaci ti na 16om nivou imas 880 mane :) mora sam ja onda piglu kad na 27om imam samo 1100 :) Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Cemu ono bese spirit sluzi ;) Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 a: ne bijes se ti 5 dana b: dok kastujes nema regeneracije Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 da ali nakrka na sebe +to spirit iteme i pichi =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makele Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 ako zelis i da bijes i da bacas magije onda rougue nije za tebe... onda su ti najbolji Druid i Shaman.. iz licnog izkustva znam da je Shaman xtra i to Troll (lvl 25 EU closed beta) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts