Guest Jelena Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Ko god od srbenda igra na Dunemaulu neka whisperuje da ga regrutujemo (u inace stvarno prvi Srpski guild jer mi smo imali Srpski guild na US serveru dok je ova whuna iz Wow Serbian Guild jos samo mastala o igri :P anyway cya in game... Jovana guild master : Shaded (real name Branko), curently lvl 28 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Sretjno sa Guildom, ali mozemo li znati zashto se guild zove bash PaK i koje je full ime? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jovana Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Pancevo Knights,inace PaK ima timove u CSu,WC,WoW-u Trenutno se podize zaseban internet server na kom ce biti detaljnijih informacija o clanovima,slike,.... poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 dal stvarno mislite da tje neko da igra u panchevo knights guildu pored par nasih koje imamo Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jelena Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Nishta niko nemisli,neko reche svi zainteresovani neka whisperuju,a dushmani ce dobiti critical u bulju bwe :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 mah ... mora me stigne taj kritikal prvo Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 panchevo knights, mislim stvarnooo paz ovo DSK = donja sabanta knights :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 to to ... ili MMLDR Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Ko god od srbenda igra na Dunemaulu neka whisperuje da ga regrutujemo (u inace stvarno prvi Srpski guild jer mi smo imali Srpski guild na US serveru dok je ova whuna iz Wow Serbian Guild jos samo mastala o igri :P I zbog toga ste vi neshto posebni ili? Nisam shvatio... Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Sretjno sa Guildom, ali mozemo li znati zashto se guild zove bash PaK i koje je full ime? Tjiro sta se pravis lud da ne znas sta znaci pak oka ti ?? A ti Inorog i Mohican nije fora da prozivate, mislim daaaj ko derishta mala ste. Jelena se shali, samo objavljujemo da ima guild ako iko od vas ovde odluci da odluta do dunemal-a, izgleda da vi sve shvatate previse ozbiljno. Ko da je bitno kako se zove Guild, mogli smo i da se zovemo Pera and Kompanija , tako je to nebitno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Nisam prozivao nego se isto shalim , ako moze jelena shot ne mogu ja :) shto se imena tiche u krajnjem sluchaju to je vasha stvar, meni je eto gupo s obzirom da 95% igracha tamo nebi znalo da ubodu ni srbiju na karti a kamoli .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jelena Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 E sve cu vas isprasim samo da dozvole prebacivanje lika sa servera na server btw nije lepo zensko da cimate a ako nastavite ima vam posaljem svog decka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Exile, ma totalno sam se istrpovao! :) Nego shto ste pre uzeli ime guilda PAK, Panchevo Knight... pa ko tje recimo iz BG-a/NS-a u guild koji se zove PANCHEVO knights!? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jelena Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Ok menjamo ime ovog trenutka u Pancevo I ostAtaK guild Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 E sve cu vas isprasim samo da dozvole prebacivanje lika sa servera na server btw nije lepo zensko da cimate a ako nastavite ima vam posaljem svog decka Na kom us serveru igras ? Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Dunemaul, Alliance! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 jel neko njima rekao da mi na dunemaulu igram hordu? =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 nema veze kole, ti i ja da se nabudzimo, pa cemo lako da ih navatamo i da im objasnimo ono u 4 oka da se na dunemaulu igra horda :P Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Kako se izlazi iz Guild-a? Ja upao u neki,nije los za sada,ali ono ocu da ih se otarasim uskoro... Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 e da ni King nije znao kako da izadje pa je pitao svog guildmastera da ga kikuje =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 chini mi se da je /gquit komanda, nisam siguran isprobajte :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Pa ja sam drugi najvisi nivo u guild-u sigurno me nece izbaciti :) Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stojke72 Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 LOOOL jel neko njima rekao da mi na dunemaulu igram hordu? =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 pa mislim pitaju nas za guild a vetj nedelju dana se prepucavamo kako smo na razlichitim stranama na tom serveru vishe je tuzhno nego smeshno stvaarno =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Nista mi nismo pitali za guild, rekli smo samo da smo napravili, znamo mi da ste vi tamo horda :) Bice veselo na raid-ovima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts