pm-clan.daffy Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Da nezna neko gde ima da se kupi The Aimbot steelpad IE4 + steelpad 4S ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 kod nas nigde ... odvojeno moze da se nadje Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
pm-clan.daffy Posted February 15, 2005 Author Report Share Posted February 15, 2005 Cena i gde ? ako nije problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 http://forum.klanrur.rs/index.php?s...showtopic=26893 sto se IE4 tice znam da imas u Vertesu, Bul.Revolucije 181 .. ne znam tacno kes znam da je jeftinije nego igde drugde gde sam vide... tipa 1400-1500 dinara Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 duffy oces da ti prodam ie4 za 1000 din ima 3 meseca 2x koriscen Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pm-clan.daffy Posted February 15, 2005 Author Report Share Posted February 15, 2005 Ma vise me interesuje podloga od misha ,imam IE3.0 lepo radi ... podloga mi je staklena nju bi da menjam ali po tome sto sam procitao izgleda da je bolja 4D od 4S mada nisam ni jednu probao pa da sudim ako je neko testirao obe moze li da napise par reci . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Pazi, ja sam obe posedovao, stoga listen to me! Ako volish neshto kao shto je hrapava strana funca, onda uzmi 4D a ako ipak volish da ti mish leti kao da nema podloge, uzmi 4S :] Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
pm-clan.daffy Posted February 16, 2005 Author Report Share Posted February 16, 2005 Hvala pajs znaci po mom ukusu 4D :P Ima li ko da igra sa IE4.0 da ga je testirao malo vise (misljenje o misu) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 daffy kazem ti imam ja ie4 sve je dobro samo je skrol bag ko da ga nema neosecas da ga vrtis ja na njemu ne mogu da igram samo zbog jedne stvari kad pritisnem mouse3 (to mi je da vadi gun) kasni zbog nekih razloga i zato ocu da ga prodam ako oces posalji pm pa cemo se dogovoriti Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 daffy kazem ti imam ja ie4 sve je dobro samo je skrol bag ko da ga nema neosecas da ga vrtis ja na njemu ne mogu da igram samo zbog jedne stvari kad pritisnem mouse3 (to mi je da vadi gun) kasni zbog nekih razloga i zato ocu da ga prodam ako oces posalji pm pa cemo se dogovoriti zasto uopste uzimate inteli kada je logitech zakon mx500 rools Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 zato shto nekome vishe odgovara intelli.... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 A za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Pazi, ja sam obe posedovao, stoga listen to me! Ako volish neshto kao shto je hrapava strana funca, onda uzmi 4D a ako ipak volish da ti mish leti kao da nema podloge, uzmi 4S :] A zashto jednostavno ne uzme func i dobije oboje :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pm-clan.daffy Posted February 17, 2005 Author Report Share Posted February 17, 2005 func je mnogo mala podloga a meni je sens. mnogo mali pa bi se nervirao sto mi spada mis sa podloge .A mx 510 sam probao i nikako mi ne odgovara nekako mi nije prirodno da ga drzim u ruci .IE3 mi radi sasvim lepo, odgovara mi za ruku i nisma siguran da cu njega da menjam ali ako budem javicu ti se stepo samo kako mislis kasni ? i skorl bag ? ocem ti to ? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 func je mnogo mala podloga a meni je sens. mnogo mali pa bi se nervirao sto mi spada mis sa podloge .A mx 510 sam probao i nikako mi ne odgovara nekako mi nije prirodno da ga drzim u ruci .IE3 mi radi sasvim lepo, odgovara mi za ruku i nisma siguran da cu njega da menjam ali ako budem javicu ti se stepo samo kako mislis kasni ? i skorl bag ? ocem ti to ? :P A koja je onda "normalne" velicine ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Kako koja, pa Xtrac Ripper XL :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shit-R Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Ja kupio optimice, ocistio je jednom i sada bi bila bolja kao podloga za dupe. Upropastila mi je misha. Posle sat vremena dobijes upalu zgloba. Quote teletabisi | parodija Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Kako koja, pa Xtrac Ripper XL :D ili ti popularno "tepih" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Pogloga je baš rulaja,samo šteta što ne mogu da je nađem nigde.Imaju samo Pro verziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Pa ja koristim pro, tj onu mannju, sta ce ti veca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Ne mogu lepo da ga vozim po njoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 Da nezna neko gde ima da se kupi The Aimbot steelpad IE4 + steelpad 4S ??? E ja sam kupio taj paket preko neta dok sam bio u sweden prosle godine i jako sam zadovoljan.Ne secam se tacno preko kog sajta,ali googlaj malo pa ces naci,bas kao i ja.Kostao je oko 700 SEK(kruna). Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts