Guest Boki Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Nabavio sam WoW u subotu i imam gadan problem.Znaci kada pokrenem WoW mogu samo da odgledam uvodni film i cim udjem u main menu,vidim ga,komp mi se restartuje ili mi slika potamni.Formatirao sam disc,instalirao najnoviji directx,nabavio najnovije ati catalyst drivere ali opet nece.Konfiguracija koju imam je AMD Athlon 1800+ , 512 DDR ram , Gigabyte Ati Radeon Maya 9000 pro.Skinuo sam patch preko blizzard updatera,ali slaba vajda kad nece ni da mi posteno udje na bnet.Molim vas ako neko zna neka mi pomogne.Unaprijed hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 boki odavde tesko sta da moze da ti pomogne na prvu loptu...ako ti je wow original probaj da ih mailujes i da ih pitas znam da pomazu a sad da li ce tebi ... pa srecno.. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Sta tacno znaci "... ili mi slika potamni" ... To bi moglo da pomogne u razresenju situacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Boki Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Znaci probao sam juce kod ortaka i kod njega radi. kod sebe sam instalirao windows 98,opet se restartuje.Probao da ubacim drugu graficku karticu,opet se restartuje.Do DDR memorije nije,mjenjao sam slotove,opet se restartuje i skoro sam kupio novu memoriju.Znaci propast. Jel moze sada neko da mi pomogne,znaci sad je krug suzen? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 koji operativni sistem drugar ima? Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma21o Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 ima jedna malo verovatna mogucsnost, a to je da ti se resetuje komp zbog (ako imash) kablovskog modema. ja sam preko sbb-a, i kada sam povezao modem i on povuce podatke sa neta neglom brzinom, resetuje mi se komp. kao povuce mnogo struje sa usb-a...prebacio sam modem na mreznu kartu i sad sve radi ok... Quote SiD | 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makele Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 ovako slusaj... glupo je ali mozda je resenje... Ako koristis Zone Alarm ili neki drugi Fire Wall podesi ga da pusta sve za World of Warcraft.. ako ti firewall nije podesen nemozes da pokrenes igru i samo ti potamni ekran i to... mozda je to problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts