Eskimo Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 dobro vazi. u pravu si. mrzi me da se vise machujem.. ae evo ja se ne bi bunila da mi svaki dan bude dan zaljubljenih i da svaki dan mi dechko (koga nemam btw.) donosi pokloncice i poklanja malo vise paznje.. Da sam mladji, ovaj ti starija khm!! ^^ Znash onu staru.. ciganche , cigance , da ti kupim zlatno lanche .. Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Anna^ Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 mitar miric zakon.. znaci.. :).. nema stha.. heh eh.. te godine... mrzim ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Dobro netjemo sad na forumu, sramota me ;) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 word. onda tako mogu da se ospore svi praznici i to bukvalno mislim na sve koji postoje...ako je vec praznik taj i taj, ko ga jebe, meni ne fali nista, ako negde izroni dan palacinki, brate, hasacu palacinke, jel sam ja sad nesto povodljiv i globalizovan?:) mislim, cemu to dublje analiziranje... Zato da bio svoj i bavio se onim stvarima koje tebi znache neshto same po sebi, a ne zato shto te je neko nalozio. Zderi palachinke ako ti je to trip, ali zashto da se jedan dan u godini obavezno prezderavash palachinki samo zato shto je neko tako rekao/odredio? Ako se zapitash shta ti zaista imash od toga i zbog chega to radish, tj. "dublje analizirash" mozda otkrijesh da te zapravo boli kurac i da si izmanipulisan. Aj bez uvrede, i ti i Lag. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 ako nekoga uopste boli uho, otisao sam u NS i ispao sam car. :) takodje su mi u poslednje vreme smeshni ljudi koji lupaju kontru u globalne praznike ;P kako ste samo posebni.... e, jes' vala. mislim ok, dan zaljubljenih manje-vise, ali vise niko ne gotivi novu godinu? damn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 zapravo boli me uvo da razmishljam dal sam izmanipulisan za dan zaljubljenih :) to mi je taaaako poslednja stvar u zivotu....ako je meni lepo i ako je devojchici lepo boli me uvo za sve... keep it simple... Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 jao bre vulfgare, kad ti ne bi rokno neku tesku pricu, ne bi ziv ostao:) nije rad da si izmanipulisan nego da te boli kurac, sto se ne bi zajebavao? napravis fazon od svega toga, vidis kako su svi hepi za novu godinu, stavise, kladim se da i ti slavis...cela poenta je ne analizirati dublje jer takva vrsta zajebancije to stvarno ne zasluzuje...opet kazem, tj ponavljam vec izrecenu stavku da onda svaki praznik mozes da opanjkas na taj nacin, a zasto to ne bismo prosirili i na sve ostale aspekte zivota, kad sasvim legitimno mozemo? aj bez uvrede i ti, kad vec napominjemo, mada ne znam zasto:) i necu da se raspravljam s tobom, gotivan si lik i sve to:), ali nisi za raspravu:) zato se ne raspravljam ni sa iguanama i maudima recimo:) peace Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 da dodam, posto lako znas da se izneviras (setimo se samo topika s knjigama, moje sale - da, sale - i tvog popizda:) ), ako nalazis bilo sta uvredljivo, znaj da nije namerno... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Zato da bio svoj i bavio se onim stvarima koje tebi znache neshto same po sebi, a ne zato shto te je neko nalozio. Zderi palachinke ako ti je to trip, ali zashto da se jedan dan u godini obavezno prezderavash palachinki samo zato shto je neko tako rekao/odredio? Ako se zapitash shta ti zaista imash od toga i zbog chega to radish, tj. "dublje analizirash" mozda otkrijesh da te zapravo boli kurac i da si izmanipulisan. Aj bez uvrede, i ti i Lag. kao shto rekoh ako ti se to ne radi nemoj raditi (ne trljam ti ovo u nos nego tako to biva:)) a ako ti se radi zashto da ne.. imash josh jedan povod kao shto rekoh postoji i odredjena atmosfera.... palachinke ce jesti zato shto su taj dan verovatno sladje:)) jedu ih svi itd mislim pazi, i meni je smor da recimo za prvi maj idem negde, bilo gde jer me boli kurac da se guram do frushke gore 4 sati da bih za 2 sata sklopio roshtilj i prejeo se ko prase i onda nazad opet 4 sati ali zato kada moji matorci sa njihovim prijateljima prave roshtilj tu kod faxa a grad je prazan - naravno da cu otici da se nakrkam i da trchkam okolo na bajku isto tako, boli me penis da se cimam zbog ribe ako je u pizdincima i ako je neshto bash ne gotivim ali ako je sladjano devojche zashto da joj, na dan koji je za to predodrejen, ne udelim malo vishe pazhnje? ;) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 ako nekoga uopste boli uho, otisao sam u NS i ispao sam car. :) e, jes' vala. mislim ok, dan zaljubljenih manje-vise, ali vise niko ne gotivi novu godinu? damn. brate maho , stvarno si isp'o car,svaka cast ! :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 jao bre vulfgare, kad ti ne bi rokno neku tesku pricu, ne bi ziv ostao:) nije rad da si izmanipulisan nego da te boli kurac, sto se ne bi zajebavao? napravis fazon od svega toga, vidis kako su svi hepi za novu godinu, stavise, kladim se da i ti slavis Ne. Chak nikom ni ne chestitam, osim ako vidim da se bash nalozio i da on chestita meni itd. Za pravoslavnu chestitam ljudima, ali nisam u fazonu da moram da "slavim" tako shto cu pijan/drogiran da blejim na nekoj zurci/u kafani. btw Zivot je teshka pricha! aj bez uvrede i ti, kad vec napominjemo, mada ne znam zasto:) Because we have a knack for turning an argument into a fight, za shta su naravno, uvek krive tvoje neodmerene izjave. Koje maskirash kao shale. i necu da se raspravljam s tobom, gotivan si lik i sve to:), ali nisi za raspravu:) Ali morash se raspravljati! Morash! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 M@kER,Feb 15 2005, 11:54:33] kao shto rekoh ako ti se to ne radi nemoj raditi (ne trljam ti ovo u nos nego tako to biva:)) a ako ti se radi zashto da ne.. imash josh jedan povod kao shto rekoh postoji i odredjena atmosfera.... palachinke ce jesti zato shto su taj dan verovatno sladje:)) jedu ih svi itd mislim pazi, i meni je smor da recimo za prvi maj idem negde, bilo gde jer me boli kurac da se guram do frushke gore 4 sati da bih za 2 sata sklopio roshtilj i prejeo se ko prase i onda nazad opet 4 sati ali zato kada moji matorci sa njihovim prijateljima prave roshtilj tu kod faxa a grad je prazan - naravno da cu otici da se nakrkam i da trchkam okolo na bajku isto tako, boli me penis da se cimam zbog ribe ako je u pizdincima i ako je neshto bash ne gotivim ali ako je sladjano devojche zashto da joj, na dan koji je za to predodrejen, ne udelim malo vishe pazhnje? ;) Jasno, nemam nishta protiv. Ako ti sam osecash potrebu zato shto si zaljubljen ili ne znam shta, lepo onda, good for you. I Doolia. Moja primedba je za one koji takve "praznike" slave po inerciji. I za sam Dan zaljubljenih koji je uzasno iskomercijalizovan. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 pa ono i ja npr za novak pizdim za tu varijantu da MORAM da se provedem ali sam onda otishao u klub i stvarno su mi ljudi bili lepshi nego inache jer su se chak i shabani caklili ;) kao shto rekoh, ima ta atmosfera aj odo ja odavde, rekoh svoje... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Because we have a knack for turning an argument into a fight, za shta su naravno, uvek krive tvoje neodmerene izjave. Koje maskirash kao shale. e pa to ti pricam, evo veruj mi da nije, iako se ti tripujes da jeste, tako je bilo i za knjige, ja kazem nesto iz zajebancije, a ti onda popizdis jer trazis neko cinicno i sarkasticno znacenje koga nema...tako je bilo i za najtivs ako se secas za mundens iako, paj sad, i ja volim najtvis i ja volim tu pesmu, i stavio sam smajlija, ti si opet uspeo da popizdis jer si trazio neki sarkazam i negativnost... eto tako, ziv mi bio, nemoj se tripovati:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Cupi skontana , ja srecan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 gj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 haha.. banuo sam joj u skolu (bila je dezurna). da ste joj videli fatzu.. zvekno je ruzom po glavi, kresno i ostavio je da lezi mrtva na hodniq.... btw kenjam.. al sam joj banuo u skolu i bila je dezurna.. i verovatno sam ja poslednji lik kog je cekiwala da widi u tom trenutq... i dao sam joj ruzu, i koznu pletenu narukvicu... i ispao sam baya (ne kao maha doduse.. on se cimao do NS-a, al ipak baya..) i kul... btw ako bude dan palacinki, jesces ih taj dan vise posto ce verovatno biti jeftinije btw2 NY sux btw3 "Za pravoslavnu chestitam ljudima," blaaahhh .. isto sranje.. samo sto mi owo lici na ono veliko srpstvo... a to mi suxuje.... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 haha.. banuo sam joj u skolu (bila je dezurna). da ste joj videli fatzu.. zvekno je ruzom po glavi, kresno i ostavio je da lezi mrtva na hodniq.... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 E chizra , to se ceni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 znam.. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 http://happytreefriends.atomfilms.com/watc.../valentine.html Valentine Smoochie... roflmao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 where the wild roses grow :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unity|sale Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 ok je sve to... ali ipak je to hrvatski :) praznik :))) Quote Niste ni svesni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 tacnije katolicki:))) mada imamo i mi trifketa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 e veliki srbi .... smorili ste ! :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts