nt.gingerwiccan Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 e taj dan "zaljubljenih". from my point of view, oni koji su sami za isti, a nezadovoljni tom chinjenicom, obelezavaju taj datum tj. bedache se shto oni, ah, "nemaju nikoga". sa druge strane, ko je u vezi, i srecan u istoj, boli ga za dan zaljubljenih. njemu je lepo i ovako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Planiram da devojci nekupim nista...shatro zaboravio sam a posle toga da se iskupim jednim MECANJEM Falusa.............. HAHAHAHAHA Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 e a za ove shto se smeju danu zaljubljenih bm, no game :( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Radim standardan rad i ove godine: S obzirom da zena i ja imamo i godisnjicu u ovo vreme pa sve lepo spojim... Skok na breg u restoran u sumi gde je najjaci (i najskuplji :)) rostilj, narucim "plato za dve osobe" pod cime su oni podrazumevali 2 kamiondzije i otkinemo se od krtine....pljeske, cevapi, raznjici, zice, pileca krilca, pomfrit, sopska salata i vince... I zen je OK skroz ova shema... jer ovo je jedan od retkih dana kada ne mora da bleji u kuhinji i pravi has... + dobije i poklon (ove godine ce to biti nasty-lookin kasica-prasica i cvetak as ussual). Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Planiram da devojci nekupim nista...shatro zaboravio sam a posle toga da se iskupim jednim MECANJEM Falusa.............. FTW !!! Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 dajte mu titulu!! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 ja nju vodim u biJoskop ona meni palachinke... fer zar ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Anna^ Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 e.. vetjina vas je znaci..... samo tako.. uzasno odgovorila.. heh.. bash ste bljack.. niko nije romanthichan... (sad tjete me gledati kao da sam pala s marsa).. al jbt.. dan zaljubljenih. u svakom slucaju je lepo slaviti neshto lepo.. i shta ima lose u tome da volis nekog? i da smislis neshto lepo.. i heh... ma ajde.. to su gluposti za vas.. nije mi ni jasno shto chitam sve ovo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 zar je romantichnije biti jedan u godini ekstra romantichan a ostale "normalan" u odnosu na tretiranje svakog dana kao prvog i poslednjeg, specijalnog.... znash li sta znachi rech kurtoazija Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 častio sam je vešalicom. u stvari nisam, nego su kod duff-a imali akciju, platiš jednu dobiješ dve.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Radim standardan rad i ove godine: S obzirom da zena i ja imamo i godisnjicu u ovo vreme pa sve lepo spojim... Skok na breg u restoran u sumi gde je najjaci (i najskuplji :)) rostilj, narucim "plato za dve osobe" pod cime su oni podrazumevali 2 kamiondzije i otkinemo se od krtine....pljeske, cevapi, raznjici, zice, pileca krilca, pomfrit, sopska salata i vince... tako treba,*ebesh romantiku Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Evo par smajlija u duhu dana zaljubljenih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Anna^ Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 pa ne. treba svaki dan dokazivati voljenoj osobi da ti nesto znaci (ako ti uopste znaci).. a danas i tako nekih dana.. posebno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 zasto danas posebno? zasto je drugih dana ljubav prema nekoj osobi manje vredna ili manje posebna? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 častio sam je ve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 ma ne, to je stvar shvatanja, otprilike postoje ljudi koji slave sve te praznike, uvek prave žurku za rođendan.. a postoje i oni drugi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Anna^ Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 ljubav nikad nije manje vredna niti manje posebna.. al odqd znam.. danas eto.. dan zaljubljenih.. zasto da danas ne bude posebno? heh.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 isto tako moze biti posebno sutra... a ne samo danas, posto je tamo neki valentajns dej .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Anna^ Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 dobro vazi. u pravu si. mrzi me da se vise machujem.. ae evo ja se ne bi bunila da mi svaki dan bude dan zaljubljenih i da svaki dan mi dechko (koga nemam btw.) donosi pokloncice i poklanja malo vise paznje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 sponzoruso :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Na kraju se svodi na to da li cesh potpasti pod hype koji se pravi oko praznika i koliko si najebao kod ribe ako se ona lozi na taj "praznik" a ti iskulirash. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 ako nemash retarda za ribu dobijesh i ti neko poklonche (ne u vidu pichke) ovo je dan koji je prilika da malo vishe obratish pazhnju na devojchicu za neke suptilnije nezhnosti za jednu atmosferu koja se stvori u gradu....... mene samo nervira shto neki retardi to koriste za reklamu/sprdnju ali jebiga to je sveprisutno takodje su mi u poslednje vreme smeshni ljudi koji lupaju kontru u globalne praznike ;P kako ste samo posebni.... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 nista. nisam zaljubljen, a i da jesam ne priznajem ovaj "praznik" ... ja sam zaljubljen...ali takodje ne priznajem bojkotujem dan zaljubljenih... inace danas i sutra[tj. danas...konfuzija vec je 1 sat:)))] mogu da odvedem devojku[potencijalnu] do duff-a i kupim 2 obroka po ceni jednog sto cu i da uradim:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Manje vise me boli q, verovatno zato shto nemam ribu al' u svakom slucaju da imam razmislio bi o necemu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 M@kER,Feb 15 2005, 00:14:53] ako nemash retarda za ribu dobijesh i ti neko poklonche (ne u vidu pichke) ovo je dan koji je prilika da malo vishe obratish pazhnju na devojchicu za neke suptilnije nezhnosti za jednu atmosferu koja se stvori u gradu....... mene samo nervira shto neki retardi to koriste za reklamu/sprdnju ali jebiga to je sveprisutno takodje su mi u poslednje vreme smeshni ljudi koji lupaju kontru u globalne praznike ;P kako ste samo posebni.... word. onda tako mogu da se ospore svi praznici i to bukvalno mislim na sve koji postoje...ako je vec praznik taj i taj, ko ga jebe, meni ne fali nista, ako negde izroni dan palacinki, brate, hasacu palacinke, jel sam ja sad nesto povodljiv i globalizovan?:) mislim, cemu to dublje analiziranje... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts