Arutha Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Kao sto ime kaze, stigao je. Nas 5 krece da igra Alliance u narednih sat vremena, cim instaliramo itd...Ako smo se dogovorili a mislim da jesmo, idemo svi sa foruma na Shadow Moon u Alliance? Aj samo neko da potvrdi u narednih sat vremena. WOW je na putu za plato a mozda je vec i stigao dok ovo pisem tako da dok se proknjizi itd. ocekujte uskoro da ga bude tamo. Znaci, put pod noge i pozurite kuci pa da se radi! Arutha [Heroes] DragonFather of Heroes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 idem da ih zovem... ja ulazim na shadow moon kao alliance mage gnome... tako da ono... posalji mi nikove tvojih drugara i tebe da vas whisperujem kasnije... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 ae javite dal su potvrdili...mene josh niko nije zvao iz platoa...sa' cu da ih sicnem i ja pa idem put grada =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 E jebo vas ja u dupe ... jeste nije 50 kopija stiglo nego 50 hiljada ... retardi ... svako ima vezu u pm ... Bole me k ... ja sam svoj uzeo i to elf kutiju ... ali ima da ispushi dosta ljudi ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Ja sam dobio, samo da skinem patch i vozimo. Vidimo se u Shadow Moon-u Nick ce mi biti Exile Arthua nadji me ingame ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 e, ispostavilo se da nemam karticu...chim to regulishem eto i mene...javljam nickove posle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Nije ti valjda negde ispala? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 ispalo mi iz mozga da je podignem kad sam video Ivetu, pomutila mi pamet ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts