Sajro Posted February 11, 2005 Author Report Share Posted February 11, 2005 Danas sam zvao Raiffesien banku... karticu koja radi na Netu dobijash za 2 do 3 dana spremnu za upotrebu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Weird,ja sam cekao 7 dana za virtuon... Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 evo i ja da potvrdim da je potrebna CC za kreiranje accounta iako neskidaju kintu sa nje ( naime negdu pre kreiranju acca stizesh do "billing opcija" gde birash izmedju CCards ili one dopune - koja josh neposttoji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 koliko je period chekanja od trenutka kada podnesesh zahtev za tu rajfajzen virtuon do kad mozesh da je dobijesh/upotrebish ?? i jel mora stalno da bude neshto na rachunu ? ja sam cekao 10 dana pre jedno godinu i po dana, lord of terror pre 6 meseci oko 7 dana, tjira kaze 2-3 :) bolje ih okreni sam, ili ako si u gradu svrati do neke poslovnice, pa pitaj Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Ja bih preporucio VISA Internet Vojvodjanske banke. 200din godisnja clanarina i treba ti 20evra da otvoris racun, ali za razliku od Rajfajzena i ostalih tih 20evra mozes da trosis, ne moras uvek da ih imas na racunu. Ostalo je klasicno, ne moras da imas racun kod njih na koji primas platu, samo odes, oni ti otvore namenski devizni racun, uplatis pare i to je to, za nedelju dana ili manje dobijes karticu. Jedini uslov je da si punoletan i da imas tih 20evra + 200din :) Ae mansone javi sutra dal funkcionise ta kartica (posto moji imaju rachun u vojvodjanskoj pa bih mogao da prevacujem lovu) ako ne da idem na virtuon u reiffeisen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evoker Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 aaaaaaaa, posle ne znam kolko pokusaja i svega ostalog uspeo sam u nameri da kreiram account, sad jedan restart pa gogo, sto je najgore sad mi se vise i ne igra :)) edit: inace prosla mi je maesro kartica societe generale banke link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Ae mansone javi sutra dal funkcionise ta kartica (posto moji imaju rachun u vojvodjanskoj pa bih mogao da prevacujem lovu) ako ne da idem na virtuon u reiffeisen... Ja placam EVE njom i sve ide bez problema, jedino sto kad je dobijes zoves Vobanov centar u NS da ti otkljucaju karticu, zbog zloupotreba i to, mozes i da je zakljucas posle koriscenja, al sto bi to radio, bar ja nisam :) Ovaj mesec igram EVE, videcu kad prodje, da li da nastavim ili da malo predjem na WoW, tako da ne znam da li ce da radi, ali ako radi na EVE i na jos nekim online shopovima gde sam je koristio, radice i za WoW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 12, 2005 Author Report Share Posted February 12, 2005 A sorry ljudi... jeste oko 7-10 dana. Ja vetj imam kreditnu u R. banci pa mi prebacivanje na ovu shto radi na netu traje 2-3 dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts