Bartuc Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Sastavi: West Ming Yao - Houston Tim Duncan - San Antonio Kevin Garnett - Minnesota Tracy McGrady - Houston Kobe Bryant - LA Lakers klupa: Ray Allen - Seattle Steve Nash - Phoenix Shawn Marion - Phoenix Rashard Lewis* - Seattle Manu Ginobili* - San Antonio Amare Stoudemire* - Phoenix Dirk Nowitzki - Dallas East Shaquille O'Neal - Miami Grant Hill - Orlando Vince Carter - New Jersey LeBron James* - Cleveland Allen Iverson - Philadelphia klupa: Dwyane Wade* - Miami Gilbert Arenas* - Washington Antawn Jamison* - Washington Paul Pierce - Boston Jermaine O'Neal - Indiana Zydrunas Ilgauskas - Cleveland Ben Wallace - Detroit *=debitant Ove godine imamo 7 debitanata, 3 manje od rekordnih 10 iz '94 i '02. Ko nedostaje? Neko iz Kingsa (koliko god mi bili ogavni), Kidd, Redd, Bosh i Ghostface Przybilla... :) U 3-point shootoutu ce uchestvovati: Voshon Lenard - Denver Quentin Richardson - Phoenix Joe Johnson - Phoenix Ray Allen - Seattle Vladimir Radmanovic - Seattle Kyle Korver - Philadelphia Kao shto znamo, titulu brani Voshon Lenard, koji ce to pokushati i pored pokidane Ahilove tetive prvog dana sezone, zbog koje propushta istu... U takmichenju u zakucavanju ce uchstvovati gotovo sigurno Amare Stoudemire, vrlo je moguce ucheshce LeBron Jamesa, kao i Josh Smitha, iako je trenutno povredjen... Druze Lex, od tebe ochekujem pogled na Rookie Challenge i josh poneshto, ja sam dosta uradio ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Sprite Rising Stars Slam Dunk: Amare Stoudemire, Chris Andersen, JR Smith i Josh Smith. LeBron je definitivno odustao. Imamo josh dva takmichenja. PlayStation Skills Challenge. (playmakeri treba shto brzhe da prodju stazu i izvedu zadatke na odredjenim mestima) 3. put se odrzhava. Ovoga puta uchestvuju Gilbert Arenas, Earl Boykins, Steve Nash i Luke Ridnour. i RadioShack Shooting Stars. (aktivan igrach, aktivna WNBA igrachica i penzionisan igrach shutiraju sa odredjenih mesta na terenu, pobedjuje onaj ko prvi pogodi sa svakog mesta) Proshle godine su pobedili Lakersi u sastavu Fisher, Leslie, Magic. A Magic i Lisa Leslie brane titulu ove godine, samo tje im pomotji Luke Walton. Tu su josh i Phoenix: Marion, Majerle i Dina Taurasi; Detroit: Ronald Dupree, Swin Cash i Adrian Dentley; Denver: Andre Miller, Becky Hammon, Alex English. Odigran je i Rookie Challange: Sophmores 133 (Anthony 31 5 2 (MVP), Bosh 26 14 3, James 20 3 4, Korver 21 2 1) vs Rookies 116 (Jefferson 17 11 1, Deng 17 4 5, Allen 17 1 2) Rukiji su vodili 64:58 na poluvremenu, ali su unishteni u nastavku utakmice. Za Sofmore su igrali Wade, James, Anthony, Haslem i Bosh + Korver, Ridnour, Hinrich i Howard. Za Rukije su igrali Harris, Allen, Deng, Iguodala, Howard + Smith, Udrih, Gordon i umesto povredjenog Okafora - Al Jefferson. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Sunsi su dominirali vetjim delom All-Star subote. Marion-Taurasi-Majerle su pobedili u glupom i dosadnom Shooting Stars takmichenju. Steve Nash je za 25,8 sekundi zavrshio finalnu trku Skill Challengea. Quentin Richardson je pobedio u trojkama. Od 6+3 serija, nijedan jedini uchesnik nije uspeo da prebaci 20 bodova, a najgori je bio Radmanovic koji je uspeo da osvoji chak 6 bodova. Charles Barkley je pre takmichenja prichao kako tje Radman dobiti. ;) Sweep Sunsa je sprechio Josh Smith iz Atlante, koji je pobedio Amarea u finalu zakucavanja. Koliko sam video sa slika i jednog mizernog klipa, bar 3 kucanja su bila savrshena... Sad se trazhe bolji clipovi, ili da b92 pusti nekad snimak. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 aj nek netko nadje best of zaqcavanja, trojki i skil... clipove, naravno Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted February 20, 2005 Author Report Share Posted February 20, 2005 Nash je ono dodavanje nogom video u NBA 2005, treba da ga tuzi EA :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Nash je ono dodavanje nogom video u NBA 2005, treba da ga tuzi EA :) Samo je sranje sto niko kod nas nije nishta prenosio,tako da sam skoro dezinformisan donekle. Nego ako neko nadje neko zakucavanje neka nam okachi da vidimo,chuo sam da je amari izveo neko ludo zakucavanje na asistenciju nesha..... hocu da vidim to ne znam gde i kako ... HELP! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Komplet kucanja - 23 minuta - 62 mega... Link vam je u postu na kingsfans forumu, videtjete... Ko mozhe da postigne da skine ovo motji tje da uzhiva u par genijalnih kucanja, kao i da se smeje Chrisu Andersenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 East 125 - West 115. Iverson MVP. Nisam gledao... Mrzelo me. Videtju da uhvatim neki snimak. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 kako je smešan kris anderson :)) dva najbolja kucanja su mi ono preko stolice i poslednje, 360.. a stiv neš se loži na fudbal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Mozda jedna od boljih tekmi u poslednjih par godina, ali u poredjenju sa onom iz 2001. na primer losha. Odbrane su bile previshe chvrste vetjim delom mecha chemu su doprineli igrachi poput novice i zia koji su jednostavno nisu za ovakve revijalne mecheve jer nikome nije zanimljivo da gleda kako zi rudari double-double. Posledica bepotrebno angazovane igre u odbrani su nedostatak ideje u napadu te veliki br. shuteva za 3(fala bogu te nije igrao onaj nash gilipter, to bi tek bila katastrofa). Merion je bio odlichan i zasluzio vetju minutazu, yao i shaq su takodje ostavili dobar utisak, hill je bio solidan i zeleo sam da ga vidim vishe, a kb je pokvario utisak pred kreaj. naravno uvek se neko napali i usiljeno osvoji mvp, ove godine (opet)AI. duncan je bio najbolji ali ga je pop mnogo shtedeo i to je mozda i razlog sho je istok pobedio. van gundiju je neko trebao da objasni da pobednik nije bitan i da su atrakcije, a ne nadmetanje, razlog zashto je all-star weekend tako popularna manifestacije, dok su zapadnjaci qlirali i uzivali u shou programu on je smarao sa taktikom i postavkom igre. komentatorski tandem relativno nezapazen(sho je dobro) ali i iliji treba pojasniti isto shto i van gundiju. Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 btw lex strashno si me razocharao:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 .to Ivan Nash je trenirao fudbal pre nego shto je krenuo sa kosharkom. Ochigledno da ga i dalje pika. :) .to Kale Spavalo mi se. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted February 21, 2005 Author Report Share Posted February 21, 2005 East 125 - West 115. Iverson MVP. Nisam gledao... Mrzelo me. Videtju da uhvatim neki snimak. :) Snimio sam na kaseti, pa ako hocesh... Po meni je bilo smorno... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 25, 2005 Report Share Posted February 25, 2005 ajde ako ima neki kablash ili adslash voljan da ovo poshalje meni nek mi baci pm. ovaj link vishe ne radi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 okačiću na rur, al mojne da se zajebavate i delite link po svetu, ima da krenu svi živi da sisaju pa će biti belaja.. http://www.klanrur.rs/~rhhftp/_/forum/nba2k5du.wmv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 ovogodisnji allstar mech je bio smor...par poteza vinsa i to je to. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts