Sasuke-kun Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Juce mi ortak na treningu rekao da nashi prave neku RTS strategiju ( ime mi je trenutka kad sam klikno na New Topic nestalo iz glave ) Nesto u fazonu rata u Iraku... i kaze mi da je ceo projekat finansirala Amerika.... boga pitaj... kaze grafika je do jaja.... Ja licno ne verujem... :/ E da, Will of Steel se zove il tak nest... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 da ima tako neshto.. lichno sam razocharan shta su nashli da prave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 nisi mogao brze da odgovoris... Jebiga, na googlu ne nalazim nista verovatno zato sto sam reci "misspellovao" znaci moze weel wheel boga pitaj... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 vec ima demo te igre da se skine ... oko 100mb je chini mi se ... aj nacicu link pa cu da postujem .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 fala... Mislim ja nisam verovao... kaze ortak i grafika do jaja, nashi i engine napravili... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 To da ce Amerika da finansira nas - tesko da mogu da poverujem Ali ako je u pitanju neka propaganda vs Iraca onda necu ni da igram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Khm, pa bio je topic o ovome na rk pre mesec dana mozda, mrzi me sad da trazim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 endzin je teshko sr**** . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 daj link <_< Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 www.gameyus.com igra se zove will of steel. Demo je izasao pre mozda 2 nedelje. Engine je ok, grafika prosek, mada za nas prvi pokusaj ovo je extra. Jedina novina je moguce upravljanje jedinica glasom. btw, ja ovo postovah nekada davno..:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 http://www.elitesecurity.org/tema/74020 Imate kratku dikusiju o tome i ovde Demo ove igre mozete skinuti http://www.elitesecurity.org/tema/85352 A evo i kratkog isecka o kontroli glasom.. Voice control is another aspect of our technology. Will of SteelTM has a new approach to playing war-related games. Voice control will enable players to actually feel as a Commander. This will most certainly distinguish the gameplay in Will of SteelTM from other games. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 engine i nije toliko los kako moze i biti ali tema same igre je ......... tako da ne znam koliko ce zaziveti igra Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 kako nije sramota kurvu da je karaju? sve za pare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 stator vam je ostavio link...ali cudo jedno kako ljudi odmah hejtuju svaki domaci pokusaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 sto hejtujete nase pokusaje!??!? lepo kaze dule! Sta fali... jebote sad ce i nase ime biti poznato po svetu ( SiCG ) Kako se pre igrao hrvatski Serious Sam jebote tako ce se i ovo cepati idem skinuti demo... Ljudi se potrude i prva igra bude ok a vi hejtujete osecam da niste ni probali igru... pasmater... Sad sam odigrao DOTU i posle 2h bio sam diskonektovan wtf i nisam mogao da se vratim na server.... pa sam zato popizdeo Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 endzin je teshko sr**** . napravi ti bolje ( suzdrzavam se od hejta ) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 napravi ti bolje ( suzdrzavam se od hejta ) da znam ko si, ubio bih te bez razmishljanja ... veruj mi ... idesh na zivce od kada si doshao na forum ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 nasi da prave igru u ratu u iraku, o hrabrim americkim vojnicima i zlim teroristima? kako ih bre nije sramota jebote Pa fora je u tome da igra NIJE pravljena za nase trziste cak sta vise pravljenja je za americko da li ti je sada malo jasnije :) @ Gotenks: Sta to znaci da ja ako kazem za neko jaje da je mucak da ja moram da snesem bolje jaje? dajte molim vas malo ozbiljnosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 nasi da prave igru u ratu u iraku, o hrabrim americkim vojnicima i zlim teroristima? kako ih bre nije sramota jebote Valjda tje programeri ove igre ostaviti pertlice , chisto da moze neko da intervenishe da ih izvuche iz bulje donatora.. Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 lakshe je hejtovati nego uraditi neshto.. shta bi vi? da budete irachani i igrate simulaciju etnichkog chishcenja Kurda? Ne gotivim ni jedne ni druge - chinjenica je da ako zhelish da uradish neshto, treba ti kesh. Oni su nashli kesh za originalan projekat (voice komandovanje) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Ta jasta,i mi konja za trku imamo!!! ...ocu reci kadra a fala keti da je neko i ovde nasao kes za to... ste videli hrvate??? ljudi se nafatirali na glupom kurcu "Ozbiljni Sima" Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 otkad mi imao trziste originalnih igara? Normalno je da ce da ciljaju na zapad. Ko ce ovde da kupi original, kada ce za 100 din biti na ulici? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 pa ako nije pravljeno za nashe trzishte nije ni za ostatak svet.. zapravo nije ni za veci deo amerike koji je bio protiv rata u iraku...promashaj... shto ne naprave neki rpg kao komshije rumuni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Evo ja sam danas svukao igru sa neta (bolnih 190 mega) i kada ono nece da mi radi a kada nisam popizdeo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Slazem se oko ideje da je potrebno da ljudi sa ovih prostora nesto i urade (konacno), ali sa moralne tacke gledano, bilo bi bolje da su napravili nesto drugo. U stvari, da su usli u neki projekat sa drugom tematikom. Iskreno receno, ima puno istorisjkog materijala u nasoj proslosti koji bi mogao da se iskoristi da se naprave interesantne i lepe igre. Zasto neko od nas ne bi organizovao projekat, npr, u kome se igrac postavlja u ulogu nekog srpskog vojskovodje iz vremena gada su Turci vladali ovim predelima. Slicno moze da se uradi za Prvi svetksi rat, koji moze biti velika inspiracija. Naravno, koncept bi se vrteo oko onoga sto se desavalo srpskoj armiji, a ne desavanjima na zapadnom frontu. Sto se tice folklora, bogati smo time, pa zasto to ne iskoristiti za neki FRP u nasem duhu, makar bio i pola CD-a. Samo neka neko proba da uradi. Problem je u tome sto ljudi ovde zele da se sve desi bombasticno, a ne ide to tako. "Ozbiljni Sem" je igra koja nije nastala preko noci. Ti ljudi tamo su se dogovorili, za razliku od srepske populacije kojoj ide to malo teze. Nisu oni nista bolji od nas, samo su se pokazali organizovanijim. Toliko od mene... Blue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts