Lucky Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Na osnovu nekog prethodnog dogovora i plana, otvoren je oficijelni World of Warcraft forum unutar MMORPG foruma... to mi se cini kao bolje resenje nego da otvaramo skroz novi WoW forum izvan MMORPGa ... sta vi mislite? Kako sam ovih dana nesto skroz zauzet nisam iscitao detaljno forum oko toga da li ima predloga za moderatore i sta se tu sve desava, ali sam po nekom licnom utisku iz prethodnog perioda i interesovanja oko igre za moduse postavio Koleta, ex1lea i Militja. Ako neko smatra da jos neko treba da bude modus, neka javne. To vam je to ... ja cu se popodne malo pozabaviti citavim forumom pa i ovim delom, da vidim da nisam nesto propustio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Otju ja moda, otju ja ja ja pls pls pls :) Inache, lepo od tebe shto si napravio WoW forum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 koji si wannabe, tjiro.. :P sad ću da vidim dal umem da postavim moderatore, nisam to nikad radio na ovoj verziji uruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 zelje su nam uslisene meni skoro sve ;) wink wink Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 oćeš i ti? kapiram da te mrzi da stvarno nešto radiš ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 super za poseban forum,a ono za modove, vec ih ima 3, na 10-oro ljudi koji ce igrati wow :) malo li je na ovu skupocu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 pa i ja kapiram da je dosta, ali ćira je uvek bio vredni mali moderator, pa eto reko' da mu uslišim želju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Hvala! ;-) Ivane, setitju se tebe kada budem skupljao pice dzipom - nema da brinesh! A tebe Highl1, tebe netju! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 paz'te ako Azhda ima chovek zhelju, sto da ne =o) pogotovo kad se uzme u obzir da ga nije bilo na forumu godinu dana (faktichki) dok nije doshao WoW =o) a da ce da igra vishe od 20 ljudi vidi se iz onog "mi voEmo plato" topica =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 fakticki jesma na klejzima ;) a imam zelju da pomognem... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Omg ja sam moderator :} hvalja veri mach , bice dobar forum sada :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Na osnovu nekog prethodnog dogovora i plana, otvoren je oficijelni World of Warcraft forum unutar MMORPG foruma... to mi se cini kao bolje resenje nego da otvaramo skroz novi WoW forum izvan MMORPGa ... sta vi mislite?Umm, za sada je cool ovako ali trebace nam posle nov kada napravimo gildu i primimo strance and stuff... ili nece? :-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 Pod tim mislis na privatni ili javni forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Ovo je najbrze popunjen forum koji sam ja video u mom zivotu :D a igra jos nije izasla zvanicno za evropu... u je mogu samo da zamislim kako ce da bude kada malo zamakne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Obecavamo da nece da se pretvori u CS tip foruma :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Imam ja jedan predlog ako ste za pravljenje guild foruma i tako toga ... ja sam josh davno registrovao warcraft.co.yu a ortak radi na dizajnu i trenutno ovako izgleda http://eden-projects.co.yu/wow/index.php Tako da ako ste zainteresovani mogu tamo da dignem forumcic samo za quild ili tako neshto ... imamo spejsa kolko ocemo da kacimo sta ocemo itd itd moj server ceo i tako to ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 Ne bih da uskachem, ali vec smo napravili privatni forum :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Hvala! ;-) Ivane, setitju se tebe kada budem skupljao pice dzipom - nema da brinesh! A tebe Highl1, tebe netju! :P chek, ako sam ja dobro skapirao ivan spada u pice pa cesh njega da se setish i da ga pokupish, a mene necesh do jaja :)) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Nego Highly objasni mi jednu stvar... Kako si ti registrovan na RUR forum jedan dan pre mene(2. oktobar,ja 3.oktobar),a member number ti je 803 dok je meni 739?!? .....ccc........ Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 To je bio bug sa forumom... ol' story. Ja sam bio member 500 i neki a sada sam 3k i neki! ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_Lord of Terror Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Pazi ja sam se registrovao skoro odmah,bio sam oko 100og,mozda i manje... Ali member number 7xx je malo mnogo :) P.S. Mrzi me da se logujem,nisam kod kuce :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 bag sa forumom, lepo kaze tjira Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts