jusT owL Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Djuske i k!De otisli u Sopot...pa dobro sta mozda je bila dobra zajebancija..... :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DullaYa^ZaYceV Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 klincima iz kraja napravim malo atrakcije Svaka ti cast!!! Obicno ljudi prave turnire da bi zaradili koju kintu a ti da napravis klincima atrakciju. Svaka cast... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fp-k Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 tosovi su ladno otishli u sopot umesto na ecg quali. toliko o ozbiljnosti... Sta ti znas o ozbiljnosti....? nismo bili na ecg qualiju zbog zdravstvenih problema naseg m8-ta :), a u sopotu je bilo do jaja :D znaci stvarno nas je trifa ugostijo i stvarno je bilo extra. Sad kako smo odigrali ... ostaje na drugima da sudee........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifa Posted February 15, 2005 Author Report Share Posted February 15, 2005 doshli su juicer i kide(valjda) i odigrali su za sve pare. Svaka im cast! Igrali su 2 na 5 i usli su u polufinale. Turnir je osvojila ekipa sa Miltom i Tomicem. A klincima iz Novog Sad svaka cast, jedini koji se nisu folirali a iscimali su se 150km. Prvu put kada budem isao za NS zvacu ih da ih jos malo pocastim. O ovom turniru ima da se prica jos dugo, dugo... Momci, hvala vam puno. i trifo ko je to dosao? doshli su juicer i kide(valjda) i odigrali su za sve pare. Svaka im cast! Igrali su 2 na 5 i usli su u polufinale. Turnir je osvojila ekipa sa Miltom i Tomicem. A klincima iz Novog Sad svaka cast, jedini koji se nisu folirali a iscimali su se 150km. Prvu put kada budem isao za NS zvacu ih da ih jos malo pocastim. O ovom turniru ima da se prica jos dugo, dugo... Momci, hvala vam puno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Samo mogu da kazhem da je bilo mnogo dobro :D trifo sledeci put upucaj lika plz :DDD Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 tosovi su ladno otishli u sopot umesto na ecg quali. toliko o ozbiljnosti... Matori doshao sam kuci sa 38.5 tako da ..... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifa Posted February 17, 2005 Author Report Share Posted February 17, 2005 Samo mogu da kazhem da je bilo mnogo dobro :D trifo sledeci put upucaj lika plz :DDD Hej, ako ti treba igrac za turnir slobodno me pozovi... Razbio sam tremu. Dobar sam ja igrac, igram to skoro 30 .... dana :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 south park,mislim postajem sve poznatiji :P hahah Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD MaX Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 south park uzima primat master igraone u Srbiji :D Quote #zealoTRY @ quakenet 4DRUGARSTVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts