Jump to content

Paladin or Hunter?!

TeacH

Recommended Posts

Teach, zovni me sutra ili pre vikenda, najbolje uvece 20h-22h pa da se ispricamo a i da ti u detalje iznesem moje vidjenje obe klase da ne krecem da pisem sad, znas da volim epske postove da ostavljam [:D][:D][:D]

Neko rece da svaki party mora da ima paladina?! Kako Horde da igraju onda? [:D]

Paladin nece biti nerfovan jer nije uopste jak kao sto se prica. To sto sve ostale klase moze da izuje 1 na 1 iz Alliance-a to je druga prica i potpuno nebitna i svi oni koji non stop postuju po wow forumima kako ih treba nerfovati su uglavnom oni koji pizde jer ih paladin pobedjuje u duelima 1 na 1. Ovo je MMORPG a ne 1 na 1 duel, svaka klasa ima svoju pricu i sve imaju mane i prednosti. Fokus igre su raidovi i mass tuce a ne 1 na 1 fightovi u svom dvoristu.

Garantujem Vam da dobar PvP shaman moze da dobije dobrog PvP paladina 1 na 1 ako su isti level sa slicnom opremom. Dok nisam probao shamana nisam verovao i kleo sam se u paladine ali sta radi shaman je potpuno strasno. Zao mi je sto mi level 43 shaman nece biti dostupan na Evropskoj verziji ali napravice se ponovo Boze zdravlje [;)]

Za mene Teach nema dileme, Tauren Shaman, Human Mage pa tek onda Human ili Dwarf paladin [:p]

Arutha [Heroes]

DragonFather of Heroes

Ja sam registrovan ovde od prvog dana postojanja foruma,samo nisam bio ovde jaaaaako dugo.Poslao sam Lucky-u mail za password recovery :)

Sto se tice filmica najvise in ima na:

1) http://wowvault.ign.com/View.php?view=Videos.List

2) warcraftmovies.com/

3) Potrazi po worlofwarcraft.com forumima,posebno na class forumima,i PVP forumu

Do sada sam skinuo(pogledao i obrisao :D) skoro 2 gb wow gameplay filmova,uglavnom PVP.Ako zelis da vidis ownage skidaj "Daddar does PVP". 60mb - Undead Rogue Daddar,apsulutno kidanje.Taj film imas na linku #2...

------------------------

Lord of Terror

WarCraftMovies.com ne radi, ne znam zashto... jer ima josh neki sajt sa WoW avi-ima, bash bih skidao. Znam da nikada netju biti neki veliki level pa da bar gledam kako drugi igrachi igraju...

Kako ti ne radi,meni radi sajt,sve super... http://warcraftmovies.com//url]

Moj savet,skidaj ovo,Daddar-a,veruj mi neces se pokajati...

link: http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=331://http://warcraftmovies.com//url]

Mo...view.php?id=331

Ispod slike imas 2 premium mirror-a,i torrent link,taj skidaj...

-------------------------

WoW Server: soon to be updated...

Character: soon to be updated...

Pazi film je postojao na nekoliko sajtova,ali sada je samo tamo ostao mislim...

Idi na PVP forum worldofwarcraft.com sajta,i u search-u ukucaj "Daddar".Dobices topic o "Daddar does PVP",ima nekoliko strana i tu imas neke linkove,mozda radi jos neki...

-------------------------

WoW Server: soon to be updated...

Character: soon to be updated...

Ne kapiram samo kako Elfovi nemaju neke bonuse za bow... Mislim ako neko treba da ima neke bonuse to treba da budu elfovi za bow... Plus nemaju bonuse za pet-a dok imaju orkovi a elfovi nemaju.. mislim wft.. ako elfovi nisi 'jedno' sa prirodom (zivotinjama) a orkovi divljaci jesu...

btw taureni imaju: Cultivation: 15 skill bonus to Herbalism

Tako da mojne da ser*te kako su elfovi gej...

Craziness is directly related to having a vagina.

Rasne karakteristike su totalno nebitne. Elem:

1. Paladin je veoma koristan kao sekundarni healer u pvp-u. Niko te nece napadati, posto se zna koliko su paladini izdrzljivi, tako da mozes bez problema da pomazes hilujuci ortake u grupi. Ako zelis da dilujes dmg, nemoj da igras pladina, smorices se.

Hunter, ima dobar dps, moze da kajtuje, crpi manu... Sasvim ok u group pvp-u. Ako zelis da dilujes dmg sa razdaljine igraj huntera. Ako zelis da se bijes melee, nemoj da igras huntera.

2. Yep, svaki ozbiljnji party bi trebao da ima paladina kao sekundarnog healera.

3. U 1-1 situazijama, pet je veoma koristan posto diluje dmg, usporava protivnika i td. U 30-30 situacijama je totalno beskoristan.

4. Blizzard je napravio paladine da budu najizdrzljivija klasa u igri. Ownuju warriore jednostavno zato sto imaju podjednako dobar oklop, malo losiji dps, i sto je najvaznije mogu da se hiluju/shielduju. Dugo nisam imao priliku da se bijem sa nekim level 60 paladinom sa arms/fury specom, jer sam se prebacio u prot spec da bih mogao bolje da izigravam jebeni meat shield.

btw tiki, ukratko receno, paladin je korisniji u grupama, ali je smor za igranje koliko sam cuo price od ljudi. Ako si se odlucio za alijansu preporucio bih ti neku od ovih klasa: mage, priest ili warlock. Warrior bi se nalazio na listi da mu blizzard nije dodelio samo jednu opciju u kojoj moze da bude dobar, a to je da bude meat shield. Jedini razlog sto jos uvek igram sa mojim warom je zbog dk hero klase ;)

Droga je smrt, bavite se sportom.

"Whatever you are, be a good one."

Kako (shta treba da radim) najbrze da stignem do Stormwind-a? Da nauchim sword skill.

Neka mi neko sachuva neki sword ako ima, pa kad malo nabijem lvl vracam (placam) odma...

E sada, sword & shield otpada... Da li da koristim dual swords ili one handed sword? Ili je ne bitno pa da koristim shta mi se vishe svidja?

btw u toku dana bi trebao da krenem da igram. Elf Hunter, ShadowMoon.

Craziness is directly related to having a vagina.

tiki kao neko ko igra NE Huntu - ne treba ti sword josh =o)

bitniji je dobar luk od dobrog sworda, da ne pominjemo da za tih 10 silvera early on mozhesh da kupish extra armor i luk =o)

ono, ja se i dalje stekam za pare, ne kupujem najbolji armor i sve to tako...treba da pochenm da skinujem uskoro a ne da mi se jer me server stalno zeza kad ja ocu da se sigram =o(

(uglavnom prestitiji cesh me prvog dana, samo sam lvl 8 =o)

skoro isti prob. teach ...

samo shto se ja dvoumim izmedju dwarf huntera(samo zato shto hocu da koristim pushkicu i to mnogo [:D])

i human mage-a jer jednostavno sabija lik,damage dealling son of a biatch ... barem sam toliko skapirao [^]

pa ... i dalje u dilemi ja ostadoh [?]

aj pozdrav ppl