mohican Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 I taj server ce za koji dan biti pun nemojte da se tripujete svi serveri imaju isti ping samo vam laguje kad je dosta igracha blizu vas kao sto trenutno jeste u pocetnim predelima. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Probajte se smiriti i ostanite na jednom serveru, ako nastavite ovako menjacete se svakih pola sata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 s, moon je sredjen igram zadnjih sat bez ikakvih problema ... a i nashao sam par nashih :) dodushe ne bez silnog negodovanja dotichne Lidije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 tacno ljudi svi su poceli i svi su sada u istom predelu... ja ne menjam vise nista jebi ga... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 ok, znachi alliansu na shadow moonu, hordu na dunemaulu ja cu vishe da igram hordu u pochetku zanimljivije mi je, posle cu vam se pridruziti, mada sam na dunemaulu vec ushao u jedan guild danas, vodja je do jaja,i svi smo tu od 12-15 lvl sada :P Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanne Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Shadow Moon je radio savsim ok, kada se mrdne iz pocetne zone gde ima zilion ljudi na ipo kvadrata. Tamo smo ja Van, Arutha, Dzafar, serdarka,mohican,i jos par ljudi neznam tacno nick pa ne bih da lupam :-) Vidimo se :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Meni na Dune-u ping oko 200 a na Shadowu oko 50... suprotno od vas (koliko sam shvatio). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Meni dune od 50 pa 150 kada ok radi,a shadow oko 400-500 Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Meni je shadow na dialupu oko 250 sto je ok i vetj sam vam rekao svi servovi imaju isti ping samo do laga dolazi zbog okolnih igracha ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 E jebi ga, mi smo na Dune-u ..... Nista od nasheg zajednickog igranja izgleda, sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arutha Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Za Horde nije problem, kada krenemo da pravimo Horde likove idemo na Dunemaul ali za Alliance smo se dogovorili da bude Shadow Moon, ne znam sto menjate a ljudi vec poceli tamo...Vec nas je nekoliko lvl13-15 pa ako niste mnogo odmakli na tom Dunemaul prebacujte se (naravno ako cete alliance da igrate na Shadow Moon, ako cete Horde onda je Dunemaul ok). Ping na ShadowMoon je meni sinoc bio od 85-190 sa isdn 64k i to je sasvim ok s' obzirom da su svi serveri u preopterecenju. Na Dunemaul mi je bio, kada sam usao da probam, 120 pa onda odjednom 447...Sve zavisi od zone u kojoj ste. Ajde Alliance kupite prnje sa Dunemaul pa na ShadowMoon Arutha [Heroes] DragonFather of Heroes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Ljudi ima nas vec 10-tak na shadaw moon , server je relativno Ok, zato svi aliance ajte kod nas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 shadow je radio odlicno sinoc kad se malo razisla kompanija... smradovi najjacu ribu zaboravljate =) angela - azdaja :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 E jebi ga, mi smo na Dune-u ..... Nista od nasheg zajednickog igranja izgleda, sranje. Ej, ae dodji bre na Shadow Moon... Shta si igrao pola dana igru... Nisi mnogo odmakLA :P A i ostali takodje, ae svi na Shadow Moon. Ako igrate hordu na tom serveru onda oke. Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 da tiki , na dune se igra horde, na shadowmoon ali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 da tiki , na dune se igra horde, na shadowmoon ali... Aham, znam ja to. Nego kazem da dodju lepo na shadowmoon ako igraju alliansu a ako igraju horde onda da ostanu tamo :-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Ma i ja sam pitao Exilea... Panchevci netje sa Dun-a. Neki su vetj lvl 17 :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 brate nije bitno koji si nivo nego sto je to 1 dan igranja...ono...+sto ce brzhe da im ide ako krenu sledeci put iste heroje...ne znam...chudni su mi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Jednostavno netje, ono kazu da je na Dun-u manji ping + manje ljudi + manje chekanje za questove itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 E pa jebi ga sad... rekli smo lepo da ce da igramo na shadowmoon-u... btw eto i mene sutra tamo. Mada imam jedno vazno pitanje. Shta bre da radim do sutra? Idem da pipijem tablete za spavanje da mi brze prodje vreme Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Odakle dobijash sutra WoW? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 evo exile prenesi drugarima iz panceva da su debili!!! mislim na 100 topica ima spisak ima sve ali ne uvek neko ima svoju ideologiju... i plus svemu je server na kojem igraju ali. mesto gde mi igramo hordu mislim WTF???? pozdrav... e da... hajli pico ae ukljuci malo ali. chara ):) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Odakle dobijash sutra WoW? Shalje mi Aru preko postexpress-a Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Meni je sve jedno... nisam debil, i meni je glupo shto se ovako delimo. Ja josh nisam krenuo da igram jer ne znam gde & stuff... igrao bih i sa vama sa RUR-a a i sa ortacima iz Pancheva. Totalna glupost! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanne Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Na zalost shadow je otisao u high population, danas se ceka i po 45 min da se udje na server,cekam da udjem i gubim zivce. Nemam pojma sta nam je ciniti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts