bolkonski Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Pregledao sam skorasnje topike i samo se usput prica o tome da se formiraju Guildovi. Dakle, jel ce se formirati neki u nasoj radinosti ili ne. Ako ne, onda nista. Ako da, dajte ljudi da se organizujemo ili to nema nekog znacaja? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Pa vetj imash domatji guild, WSG i ima ih dosta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Posto je WSG onako vec jedna celina, i posto isto kao vi planiraju u vecini da igraju za Ali, preporucujem da se nekako dogovorite. A Oni koji hoce Hordu, nesto cemo da smislimo :) jer kao sto kaze moj avatar <-- Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Ajmo mi koji hocemo Horda da budemo da pravimo nas guild? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 7, 2005 Author Report Share Posted February 7, 2005 Ajde sta ste se ustekali, kao da ne mozete da budete zli ako ste u alijansi. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Hmm, pa ne mozhemo... kako to? :} Kako da budem zao kao Gnome? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 WSG ima i horde odeljak tako da nema problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 'zvinte ali Alliance JESU ZLI MOMCI =oP zato cu ja da igram i horde likove =o)) formiranje guilda usleditje 10ak dana nakon pochetka igre tako da se ne tanguram mnogo trenutno oko toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenger Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Pa momci nemorate da se uzbudjujete!!! Ako ste zainteresovani dodjite na sajt http://www.wow-serbia.cjb.net/ pa pogledajte i prebrojte! Nisam siguran ali mislim da ce kod nas biti vise igraca u hordi nego u alijansi! Ja licno cu igrati na obe strane tako da uopste nije frka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Pa momci nemorate da se uzbudjujete!!! Ako ste zainteresovani dodjite na sajt http://www.wow-serbia.cjb.net/ pa pogledajte i prebrojte! Nisam siguran ali mislim da ce kod nas biti vise igraca u hordi nego u alijansi! Ja licno cu igrati na obe strane tako da uopste nije frka! Razlog zashto NEcu :-) 1. PvE 2. Ne primate strance 3. Horde Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Ne primaju strance? To nije tacno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 PvE, nikaaadaaa.;}}} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Ovih dana kad LUCKY ODTVORI NOVI DEO FORUMA cemo da se dogovorimo na tenane ko ce gde sta da igra...:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 7, 2005 Author Report Share Posted February 7, 2005 Bice forum jos koliko veceras, nista se vine plasite. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 [quote name='Ve Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 *double post, delete please Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 ono, da se ne uvrede likovi iz wsg-a ili nekog drugog guilda,ali ja sam pre za neki nash, pa neka se zove i RUR :) ono da budu likovi tu koji se znaju (sa foruma,ili lichno) znachi maud, bole, kole, techa, exile, tjira, azdaja, misha, i koga sam ja vec zaboravio napravimo nash guild lepo, mozemo i neke normalne strance da pozovemo, i ono bice kul, mislim meni je veci uzitak igranje sa ljudima koje vec neko vreme poznajem, nego sa nekim drugim nashima (chesto se desi da tamo bude dosta rasista, nacionalista, raznoraznih debila i slichno, koji se medjusobno pljuju, ogovaraju i ostalo) wsg me odbija, jer me uvek odbijaju te grupe u igrama "svi srbi u jednom klanu/ekipi/guildu", a tih loshih iskustava imam i previshe (wc3, cs, u name it). Takodje sama imena gde mora da bude Serbian, Serbia u imenu i sl, je detinjasto i bezveze, i kad pogledamo npr svetske ekipe u gamingu, samo nashei jednim delom hrvatske imaju u imenu neshto vezano za svoju naciju, druge nemaju (izuzetak DkH, Deutche Kranke Horde jedini primer) zato sam pre za neki rur forum guild p.s ostali nemojte shvatiti post kao hejt,plz, nije mu to bila namera Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Umm, gledam da li sam ja napisao ovo kad ono kajli napisao :-)) Slazem se sa kajlijem skroz. Verovatno (mozda) ce neki od stranaca koje poznajem preko god dana da igraju. Sa kojima sam igrao Eternal Lands i do skoro igrao Conqueronline. Pa bi naravno i WoW hteo sa njima da pikam (naravno i sa ovima koje je kajli nabrojao jer ih poznajem). kad pogledamo npr svetske ekipe u gamingu, samo nashei jednim delom hrvatske imaju u imenu neshto vezano za svoju naciju, druge nemaju (izuzetak DkH, Deutche Kranke Horde jedini primer) Umm, SK - Schroet Komandos? Nego imam tof dzob da uradimo. Da ubedimo Cyru gay-a da igra u aliansi :-)) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 U forgot me,you best neighbour :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 pa geste jos kad bi se potpisao bilo bi idealno... elem my 0.02$ srbija do tokija itd no way pedro... za ime mi nije stalo koliko do kolicine i kvaliteta ljudi uopste ne patim od gigantizma i must be HUGE! sasvim mi je dovoljno da su tu ljudi koje poznajem koji su ok i koji su open minded... hajli aka pera je lepo sve objasnio i ja sam imao neka iskustva sa svim tim stvarima i uvek zna da ispadne neki shit. pogotovo kad se igra 'rasiri' druga stvar je uvek ako budemo dobri ulozimo malo u diplomatiju i lepo se dogovorimo sa drugim gildama elem o tome u svoje vreme WSG great work ono sto bih voleo je da ako vec nismo zajedno u gildi(tesko jako tesko pve) onda da kontaktiramo i da budemo jako bliski citaj alijansa mmm :P :P mislim na zajednicka iskustva bla bla bla... treba primati strance koje upoznamo i za koje neko kaze e ok je lik.. no problemo. toliko za sada o tome po objavi novog ruma bacicu par ideja ... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenger Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Razlog zashto NEcu :-) 1. PvE 2. Ne primate strance 3. Horde 1.PvE je samo za pocetak (uostalom tebi niko nebrani da igras i na PvP u isto vreme) 2.NIJE tacno da neprimamo strance!! 3.kao sto sam vec rekao imamo igraca horde koliko i alijanse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 techo, shta mu znachi shrut komandos, prevedi leba ti ?:) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 techo, shta mu znachi shrut komandos, prevedi leba ti ?:) Ti cuti 2.NIJE tacno da neprimamo strance!! Ma video sam negde valjda na vashem forumu... A i totalno je nebitno Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Nego imam tof dzob da uradimo. Da ubedimo Cyru gay-a da igra u aliansi :-)) Jaaa gej... hmmm hmmm ne znam ko je ovde "Slatki Najt Elf" i mali pedofil Gnomche :-))) Nema shaje da ja igram sa vama gejevima i pedofilima tu Alijansu! :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 Slazem se sa Hajlijem! Meni je isto bolje da igra ekipa koja se zna i da idemo svi zajedno u questove i tuce i sta ti ja znam gde sve, pa da se posle lepo ishejtujemo kada ja kao priest nisam stigao nekoga da izlecim. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts