VEGE Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Ne znam stvarno koga bi upucao...zanimljivo mi je bas ovako kada ima raznih likova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Postoje mnogo gore stvari od smrti. Smrt je prirodna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 sebe ... hohoho :) Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Revelation, Pajser and SoulstormM...i jos mnogo njih, ali nemam vise picka Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 @Revelation a gde su Wandererovi smisleni postovi :D My top3 : 1.glory|brank0 2.travar 3.Ivan_ - dobro sad bash nije al pre jedno mesec dana ^^ e da offtopic My top3 extra likova :P 1.Doolio 2.Don Mikele 3.[LaG]M@KeR stvarno su gotivci :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 wanderer & watch - zato shto imaju 98% budzenja ;D kiligora - jer je netalentovan za zhivot ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 raven_, svidja mi se tvoj... posting time! (chista savest) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 tooo mene nece niko da ubije a ja bi ubio ivana :D zato koji kod da topic da postavim mi kenja nesto na foru ne znam da pisem itd onda Gotenks-a zato sto je budzac postova i sainta zato sto me prozivao na internet i komunikacijama topicu :DDDD OMG 3 minuta sam pisao ttttt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 kiligora - jer je netalentovan za zhivot ;] whut? ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 ja nikoga ne bi ubio ali sta bih im radio pre samrtnog ropca... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Ma sutra u Kuriru Desilo se ubistvo a krivac je RUR ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 ajde ako nemate konkretno koga oda izdvojite nemojte onda ni da pishete :D vrtite jednu te istu prichu svi. poenta ovog topica je da vidim ko najvishe triggeruje negativne misli svojim postovima. daklem, moj izbor na koji ste dugo chekali: 1-2: gotenks i xomi, ne zna se chiji postovi imaju manje smisla i svrhe, kud god pogledam oni su tu. jednostavno mrtva trka izmedju njih dvojice. 3: watch :D iako ga znam lichno i stvarno je dobar dechko na forumu kad vidim njegov post odma gasim stranicu :D aj sad vi i mojne da vrdate... @manda: veruj mi, ni blizu nisi. @cali: topic je inspirisan sinotjnom najezdom besmislenih postova jedne od osoba koju sam gore nabrojao i ironichno, one koja se prva javila na ovaj topic :D nisam imao nameru da shirim hejt ili neshto al ko velim ako neka osoba vidi da nervira gomilu drugih ljudi pa valjda tje neshto promeniti u svom ponashanju. zar ne ? Izgleda ti nisi svestan koliko zracis okolinu...mislim ok sto ti je proradio komplex sto si sav takav smesan i sto moras negde da se dokazujes posto te drustvo verovatno odkida od zajebavanja...pa i ti moras ovde na nekom da se izivis...mislim...trebalo bi tebi naci neku ribu...najozbiljniji sam sad...pa te malo odvojiti od 4uma...previse si napadan...jeste sve postalo malo dosadno...teme i postovi...ali svakako ja nisam taj koji postavlja dosadne teme...jer kao prvo...ja rekto postavljam topice osim ako nemam stvarno razloga za to...drugo...skoro svi moji topici su uvek bili poseceni i uvek je sama tema bila zanimljiva...i jos nesto...ti verovatno pricas o skorasnjim postovima...posto ranije nismo ni imali dodirnih tacaka na 4umu...ovde sam se registrovao dok sam igrao jos cs...i uglavnom sam tamo postovao...i u strategijama...i stvarno mi niko nista nije kenjao nikad...dobro...mozda sam se malo pokacio sa ivanom i maudom...ali to je vec druga stvar...u klejbejzablama postujem samo iz razloga sto sam se smorio...i sto ljudi vise ne posecuju[bar ne cesto i u velikom broju] delove foruma na kojem su teme koje mene zanimaju...a da tebe ne komentarisem...i sta ostali kazu koji te znaju...i to da ne komentarisem...i onako je malo ljudi na 4umu ovih dana...a ako nastavis da siris radijaciju...otici ce i ono malo normalnih ljudi koji i dalje posecuju forum... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 M@kER,Feb 6 2005, 14:04:28] od ta 2 meseca 1 i po si odsutan a ovih pola sam uglavnom zauzet i retko skim pricham na icq dakle izvinjavam se ovde miloshu, ivanu, sheyn itd. ako se osecaju zapostavljenim i obecavam da vas vodim na kolektivan perec-has kad svrnem (shto je veoma uskoro) Sve ti oproshteno i nemoj da ispalish! /me hugs Lag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Revelation, Pajser and SoulstormM...i jos mnogo njih, ali nemam vise picka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 raven_, svidja mi se tvoj... posting time! (chista savest) boli me q da li ti se svidja moj post[ing time] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 ramzesa ali ne metaforicki. Ramzes [shock] zEKi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 ja vi svi Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Hajlija...jedini lik koji nevidjeno zraci. Druge likove mozes i da iskuliras,jebiga,klinci,visak hormona,pubertet ili sta vec,ali kad vidim ovog balvana smuci mi se zivot. ti i dalje posecujesh forum? ok da updateujem listu lagmaker jer smara u svim svojim postovima, i nema koji topic nije upropastio, ste jer je idiot koji josh uvek vuche traume shto je banovan na junku (jer je tamo izvredjao pola foruma..) i kao treceg nekog random cs debila Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Hahahahahahahaha, kako je dobar topic. Moji pick-ovi: 1. Kole (zato shto stalno hejta Dzesiku) 2. Lex (zato shto hejta Boba) 3. Zlajonja (zato shto odugovlachi RURPG) Shala, naravno. Kao i vecini, trulo mi da navodim, pre svega zato shto bih onda neminovno ushao u neku besmislenu prozivku sa tim likovima, a ne zelim da troshim svoje dragoceno vreme kad verat radi na tako neshto. Stvarnih pick-ova ima vishe od 3. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 wanderer & watch - zato shto imaju 98% budzenja ;D sta ovo treba da znaci sejnte????ja nisam kao wanderer posto je on budzitelj postova kao i 98% foruma!!!! evo i moja "crna" lista 1.lagmejker 2.xomi 3.saint Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 1.Corey 2.Gotenks i nekog random isto sa cs foruma...vishe me je sramota shto igram cs,necu vishe tamo da postujem =] Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 ti i dalje posecujesh forum? ok da updateujem listu lagmaker jer smara u svim svojim postovima, i nema koji topic nije upropastio, ste jer je idiot koji josh uvek vuche traume shto je banovan na junku (jer je tamo izvredjao pola foruma..) i kao treceg nekog random cs debila ja sam banovan na junku? ja sam na junku bio u zhivotu 2 puta sveukupno nisam ni znao da sam registrovan koji kompleks retarde neopevani Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 GcV|Bjeli G3|Org G3|Official ali mi ne vredi... vetj je mrtav :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 M@kER,Feb 6 2005, 21:56:12] ja sam banovan na junku? ja sam na junku bio u zhivotu 2 puta sveukupno nisam ni znao da sam registrovan koji kompleks retarde neopevani ste i junk, ne ti, pobogu chitaj pazljivije molim te sledeci put, i ono ako mi barem odgovarash, od tebe ochekujem neki pametan odgovor, a ne ovako neshto. hvala unapred! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 i definitivno je ovaj topic probudio forum :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts