2pac Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 Sta da radim kad na 128kb/s "wireless" neide dobro counter strike.Internet ide dobro samo ping mi prolblem.Dali zna neko nesto cl_rate,cl_cmdrate,cl_updaterate koliko da stavim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 pokusavaj rate 5-8000, update 30-60 i cmd isto mada ako ti to ne pomogne, ne mozes nista, to je do provajdera meni npr net radi savrseno, const download ali mi ping ochaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byk-e Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 Cini mi se da bi cmdrate i updaterate trebao da stavis na 99 ili 101 (svejedno) i da podesis graficku ako vec nisi. Mada smatram da wireless nije bas najbolja solucija za igranje preko neta. Prostije govoreci ako su oko tebe brda i planine ili cak zgrade imaces slabiji protok (zbog visoke frekvencije ali male talasne duzine kojoj smetaju vece fizicke prepreke) , takodje talasima kojima "putuje" signal sa tvoje wireless antene smeta povecana vlaznost vazduha zbog povecanog naelektrisanja. No da ne smaram vise ti probaj gore pomenuto ili razmisli o nekoj drugoj opciji konekcije na net. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 cmdrate i updaterate 101 je za lan na wireless 128k sa tim rejtovima ping ce mu biti milion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Brate ja imam cable flat 128: - rate 25000 - cl_updaterate 20 - cl_cmdrate 40 i radi kao sat, nadam se da ce pomoci :D Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 roko mnogo si stavio veliki rate ispada da treba da bude isti kao u lanu ipak bi trebao ti to da smanjis jos bolje bi ti radilo Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Brate ja imam cable flat 128: - rate 25000 - cl_updaterate 20 - cl_cmdrate 40 i radi kao sat, nadam se da ce pomoci :D Nesreco :) Rate stavi 9999 slobodno cl_cmdrate gurni na 60 ili vise cl_updaterate isto 60 ili vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 ja na sbbu calbe 128 stavljam 70 70 17000 (ako je nemacki server) ako je bilokoji drugi 50 50 16000 Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 pertu, zavisi...neki useri na sbb-u (a jos malo pa svi) koji imaju 128k dload, imaju 33k upload, pa ono, oce da zajebava i sa malim rejtovima :D ja drzim (retko, kad se i setim da igram) 9999 101 101 na 256/128 i ok je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Znaci ja na 128k cable.. Stavim Rate 25000 update80, cmdrate60 i radi mi super Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 nece ti nista pomoci .... jedino ako neuzmesh dish za antenu i jaku karticu da negubish pakete to sam ja uradio bez toga bilo je ocajno na domacim serverima ping je izmedju 20-40 a na strainim oko 50etak mada zna da zalaguje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts