Stanke Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 da li neko ima ovo znam da sam se nesto drkao sa tim.. cak mislim da je bilo okaceno na sajtu.. e sad treba mi taj mod ako neko ima posto sam ja uzeo nov komp a ne mogu nigde da nadjem disk na kome sam narezao to.. pa ako neko ima bio bih zahvalan! Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanke Posted February 5, 2005 Author Report Share Posted February 5, 2005 opusteno stasao sam se.. i ajde da se organizujemo za neki ctf4- 4x4 !!! igramo face ili coret ili comand !!! donecu ceo mod sa mapama na disku! Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 jeee ,samo da nam se zavrshe ispiti :), i mozemo i counter strike da igramo :::PPPPPPP Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanke Posted February 6, 2005 Author Report Share Posted February 6, 2005 jel to za UT?? jer znam da ovo ima za 2k4... da da za UT evo ja poceo o5 da pikam znaci havarisanje! Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 aj ako iskopas dl link, baci ga vamo... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanke Posted February 6, 2005 Author Report Share Posted February 6, 2005 aj ako iskopas dl link, baci ga vamo... http://download.gamezone.cz/UT/ctf4.zip ovo mora + http://download.gamezone.cz/UT/ctf4mappakr...eddwarfumod.zip uzivajte! Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Ako bude nesto od opustenog UTvarisanja vi slobodno javnite. Ako imam vremena rado bih navratio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanke Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 imacemo te u vidu lale:) Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts