Doolio Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 ajde ko ima nek baca linkove sa vojsoverima, znaci ono, bobo, kita u bila, sttevan, matriks itd... posto ih ima na milijarde, a pogledao sam 1%, a verujem da je to slucaj i sa ostalima... hvala Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 ocu ja matrix Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 (edited) EDIT: Obrisano je par toplih rechi upucenih onima koji snimaju te treshine Edited February 2, 2005 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 bwahahhahah.... e sad za inat, bash zbog calija, netju da vam postujem linake.. :P Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 To lave! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 slažem se 101% sa kalijem, iako nemam pojma šta je inicijalno napisao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Imam puno CD toga ( leskovacki matrix,boba smrad,nevolje na demiji,gheto,original sin,terminator,tipicno mojski,sowrdfish,kita u bila,residen evil......) Na netu mozes da nadjes samo neke poznate Mogu da zamislim sta je cali napisao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Neshto shto bi me banovalo i po starim pravilima Po novim bi mi RUR Odred Smrti banuo na gajbu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Hmmm, Cali ti nisi clan tog odreda? :))) Ou majku mu sta mislis kako je da ti dodje RUR Odred Smrti na gajbu! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Po novim bi mi RUR Odred Smrti banuo na gajbu Amongst the broad poulace better known and deffinitely more feadred under the name "Bole". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 2, 2005 Author Report Share Posted February 2, 2005 kali sve je to fino i ja te postujem, ali majku mu, cemu postovati hejt na moj topik koji je tako prso, onda obrisati hejt, ali ipak ostaviti 'malu' naznaku o tome kakav je hejt bio, mislim, nisi ni morao da ga brises. ako ti se ne svidja pojam toga, a ti lepo otvori topik za hejtanje, necu ulaziti sa antihejt postovima, posto bi oni usrali topik, ko sto si ti verovatno usrao moj:) znaci, za one sa slabijim ulaznicama: topik je 'dajte neke linkove za vojsovere', a ne, kako bi covek mogao pomisliti zbog postova slicnih kalijevom, 'sta mislite o fenomenu vojsovera'. mislim, nista licno, ali brate, stvarno dodjem na ivicu pizdenja, ono, dodje mi da preispitam nisam li ja kreten sto ne radim takve stvari. da ne pominjem da si mi efikasno ubio topik na frp forumu i to bas iz cista mira, ajde ovo sad je hejt, ali ono mi nikad nije bilo jasno (nisam zlopamtilo, nego samo ti skrecem paznju, mislim da nije u redu). ne kazem da jesi nesto uradio, sjebo topik ili nesto, ali mozda jesi mozda nisi, u svakom slucaju, otisao je u pogresnom pravcu (mislim na ovaj sad). pre nego sto me isflejmujes, razmisli da li sam u pravu, posto jesam:) mislim, postavljam jako malo topika, ili pitam nesto ili dam neku informaciju, uvek fino i kulturno, zahvalim se ljudima na odgovorima i to je to. postujem tudje topike i mislim da zasluzujem isto. ako to predstavlja problem, pitacu na drugim forumima. peace Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Ajde, ajde Doolio, nemoj da si na kraj srca. Uradi mali search na ovom forumu i nacices linkove, ziveli! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 pepermint je najjaci Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 ..da ne pominjem da si mi efikasno ubio topik na frp forumu i to bas iz cista mira.. ekekekekeke Zhivimo blizu - otvori makinu, ishchupaj hdd i javi mi se na pm kad budesh imao vremena - snimicu ti gomilu tih gluposti Lova and peace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 2, 2005 Author Report Share Posted February 2, 2005 eheh, pa jesam malo popizdeo vidi ga sad ovaj kali, pa zasto imas kad mrzis?:) bole: search!? tolko nisko nisam pao Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 vidi ga sad ovaj kali, pa zasto imas kad mrzis?:) Nisam rekao da imam na hardu, rekao sam da cu ti snimiti. Samo stavljam svoje scavenging sposobnosti tebi na uslugu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts