baltam0s Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Pricaju Slovenac i Hrvat, pa kaze Hrvat: "Jao Janez sanjao sam tvoju Ljubljanu svu u plamenu, svuda lesevi." Na to ce Slovenac: "E kakvi ste vi Hrvati, samo ruzne snove sanjate. Eto ja sanjao tvoj Zagreb sav divan, veseo, sa svih prozora cuje se muzika, po ulicama ljudi igraju, sav grad izljepljen nekim plakatima... " "Pa dobro, sta pise na tim plakatima?" Pita ga Hrvat. "Ma nisam procitao, ne znam cirilicu", odgovara mu Slovenac. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Sede Mujo i josh 2 leeka u avionu i dolazi stjuardesa i pita ih shta ce da popiju. #1 leek: Bakardi Brizer #2 leek: Jack Daniels Mujo: Ja Mujo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 dobili cigani pare na lutriji...i izgrade u cigan mali bazen...i svi se skupe i kupaju se u doticnom...i dodje reporterka i pita ih..."kako se osecate sad"...a cigani ce..."manje se osecamo"... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Jebe Muja Fatu svaki dan ali kad god krene da je jebe ona se smori i zaspi. Mujo sta ce ima problem i ode on kod lekara i kaze: "Doktore ja imam problem kad jebem zenu njoj je dosadno!!!" Doktor mu kaze: "Iznajmite vi jednog crnca da vam mase sa perushkom dok jebete zenu" Iznajmi Muja camugu i jebe on zenu, crnac mase ali opet se zana smori... Mujo uzima crncu preusku i kaze "Jebi!" Jebe crnac zenu odvaljuje je ona vristi sva razvaljena kad Mujo ce: "VIDISH KAKO SE MASHE PIZDA TI MATERINA!!!" LOL za onaj vic sa Amazonkama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 e jel imate neke nove sa plavusama...pa da se smejemo...ja znam samo one stare... kako se zove plavusa sa pola mozga...inteligentna... zasto su vicevi o plavusama kratki...da bi crnke shvatile... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Amazonke i Nema ceka Lazo moj favorite. A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted February 2, 2005 Author Report Share Posted February 2, 2005 ovaj mi je t3h b3$7 Pricaju Zemunac i Hrvat u jednom kaficu i pricaju svoje snove: Hrvat: Jebote znas kaj sam sanjao sinoc jebote Zemun gori, dolaze nasi tenkovi i avioni... ubojsto svugdje... uzasno... Zemunac: Znas li sta sam ja sanjao? Hrvat: Kaj? Zemunac: Mirno leto u Zagrebu... i na trgu se setaju neki likovi sa transparentima.. Hrvat: Kaj pise na transparentima? Zemunac: Nemam pojma nisam jos naucio CIRILICU Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 verovao ili ne, ja sam taj vic postovao par postova iznad. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted February 2, 2005 Author Report Share Posted February 2, 2005 vidi stvarno... kako mi je promako Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 vidi stvarno... kako mi je promako samo je u ulozi zemunca slovenac...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 "VIDISH KAKO SE MASHE PIZDA TI MATERINA!!!" roflmao kako su pirotjanci iskorenili kriminal? pocheli da naplatjuju kiriju u zatvoru Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Dodje muz kuci i pocne da se zali zeni kako ne moze vise peske na posao. A zena ce na to: "Pa polozi vec jednom taj vozacki ispit.Dokle mislis da padas 16 puta si vec pao pa to je sramota." Nije 16 puta,kaze muz,za 16-ti put se jos ne zna komisija jos nije izasla iz bolnice. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Varijacija na Luckyjev vic...po meni malo bolja :) Sta je Karla Del Ponte rekla generalu Lazarevicu: Nema ce-ka Lazo...tek ce Kostunica:Dobro bre Lazo,dokle ja da cekam! :)))) Recite da nije bolji :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 -------------------------------------- *Cigan koji prodaje CD-ove? CD-ROM -------------------------------------- *Cigan koji prodaje zachine? AROMA -------------------------------------- *Cigan koji radi u elektrani? GROM -------------------------------------- *Cigan koji radi u biblioteci? ROMAN -------------------------------------- *Cigan koji vozi motor? KACIGA -------------------------------------- *Cigan koji je doashao od nekle? FROM -------------------------------------- *Cigan koji se oblachi elegantno? ELEGANCI -------------------------------------- *Cigan koji nosi poznate marke odela? LJUBA ALICHIC -------------------------------------- *Ciga-hemicar...? BROM -------------------------------------- *Kako ze zove cigan koji je retardiran? CIGARETA -------------------------------------- *Kako ze zove ciga koji prodaje ruze? GANCI ROUZIS -------------------------------------- *Kako se zove ciga romanticar? ROMEO -------------------------------------- *A najbogatiji cigan u selu? ALFA ROMEO -------------------------------------- Kako ze zove ciga koji vozi BMW? LOPOV -------------------------------------- Kako pocinje ciganski recept za tortu? UKRADESH 2 JAJA -------------------------------------- Shta radi ciga na olimpijadi? Smrdi na 100m ili smrdi za medalju. -------------------------------------- Shta radi na raskrsnici? Smrdi na sve strane. -------------------------------------- U 4 popodne? Smrdi sve u Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Kako se zove nova shiptarska valuta? Ljova. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 retardirani ciga n1... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Meni je bolji onaj: Sta kazhe albanac kad proba MB pivo? "Svecko a vase...bice nase..." Cuo sam to od indexovca mnogo dobra vic Svercovali Mujo i Fata tvora preko granice. Vidi Fata da carinici pregledaju sva kola i u panici pita Muju: - Ajme Mujo, šta cemo sa tvorom? - Brzo, stavi ga u gacice. - Ali, Mujo, smrdi. - Ma ko ga jebe, nek krepa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Svercovali Mujo i Fata tvora preko granice. Vidi Fata da carinici pregledaju sva kola i u panici pita Muju: - Ajme Mujo, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted February 3, 2005 Author Report Share Posted February 3, 2005 Dodje muz kuci i pocne da se zali zeni kako ne moze vise peske na posao. A zena ce na to: "Pa polozi vec jednom taj vozacki ispit.Dokle mislis da padas 16 puta si vec pao pa to je sramota." Nije 16 puta,kaze muz,za 16-ti put se jos ne zna komisija jos nije izasla iz bolnice. Dobar :) evo 2 kom. Dolazi pirke besan kuci... Pita ga zena: Sta ti je sta si ljut?! On: ma da... Z: zasto? O: ma pojeftinio gradski prevoz Z: pa sta? ionako se ne vozis gradskim prevozom! O: a dobro... trulo mi je sto cu manje ustedeti..... Sudi se pirketu.... Sudija:Dobro, postovani, mozete li nam objasniti vasu verziju slucaja, zasto ste pobili celu porodicu??? Pirke: E ovako: Dolazim ja kuci oko 00h, ceo dan rmbachim za familiju... ne mogu da izdrzim... Odem do zene u sobu, ona se jebe sve u 16 sa nekim likom... Sudija: I vi ste tada poludeli? Pirke: ma ne... ima jos... A dobro... zena je postala ocajna ne moze vise da me ceka... Odem do sina u sobu... drogirao se 10 minuta... ovolikom iglom... tezak narkoman... gledao sam ga svo vreme i nisam verovao... djak uzor, uvek odlican... Sudija: I vi ste tada...? Pirke : NENENENNENE... ima jos... Reko, jebiga, sinu dosadno... sta ces... tezak zivot.. Odem do cerke u sobu a nju jebu trojica.... Sudija: I vi ste...? Pirke nenenenenen... Mlada je ona... treba sve da proba... Nego me iznerviralo sto je neko odvrnuo grejanje na maximum... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 a jel znate neke dobre o crnogorcima... tipa... zasto crnogorac drzi stolicu pored kreveta...da bi se odmorio od spavanja... dolazi crnogorac kod lekara i izvadi "polni organ"[omg...:)))] i stavi ga na sto...i lekar ga pita...sta ti je...jel te boli..."ne"...jel te peche..."ne"...pa sto si ti onda dosao..."a vidje ga kako je lijep"[nisam dobar sa jekavicom...nadam se da sam dobro napisao]... aj sad da vas vidim...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Dolazi Crnograc u Pekaru i naruci burek Prodavac:Jel za poneti Crnogorac:No nego cu tebi ostavit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 dobro veče, ja se izvinjavam, jel to stan đurović? a nije stan no kuća na tri sprata! dobro, je li to kuća đurovića? a ne, no si mi je ti sazidao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 kako se zove muzjak od ose ?!? osigurač :DD Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 kako se zove muzjak od ose ?!? osigurač :DD nice... E legendaran ti taj avatar. Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 hihi ovi crnogorski me podsetishe Jebe Milutin Stanojku Vic #1 Milorade ocesh da svrshis? Jok ti cesh! Vic #2 Milorade nemo' u mene da svrshis? Jok u sebe cu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts