VEGE Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Radi se o wma zapisu od 4:30 minuta. Kao vi ste u nekom virtualnom frizerskom salonu i lik vas sisa itd. Jako je dobro zato sto je zvuk jako kvalitetan i imate osecaj da ste tamo. Potrebne su vam sluske OBAVEZNO. Tuzniji deo price je da ja nemam gde da okacim ovaj fajl koji tezi oko 20mb a i da imam to bi islo jako sporo. Pa ako vas ne mrzi izgooglajte fajl ako ga uopste ima na netu...ja licno ga nisam nigde nasao. Kod mene se fajl zove virtual_haicut (wma) i to je to. Ko je imo priliku da slusa ovo remek delo neka napise neki komentar a ko nije neka saceka da neko pronadje link ili da ja okacim "NEKAKO". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 samo reci kako je tachno ime fajla ? virtual_haircut.wma ? daj mi sav info o fajlu pa ga mozda i nadjem Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 27, 2005 Author Report Share Posted January 27, 2005 virtual_haircut.wma Duration: 0:04:29 Size:20 mb Bit rate: 803 kbps Brate napisao sam ti i glupe informacije ali u svakom slucaju ne skodi, a cim ne skodi znaci da koristi. Ako nadjes bice lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 a cim ne skodi niti koristi znaci da smara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts