Niko Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Pravimo multigejming PRO klan koji bi okupljao ozbiljne igrache sa nashih prostora ili iz dijaspore. Namera nam je da se formiraju sekcije za, shto je vishe moguce, mp igara i da polako okupljamo nashe igrache/klanove na jednom mestu. Za sad je formirana CS ekipa. Obezbedili bi nashe privatne servere, za CS vec postoji. Uchestvovanje na internet on-lajn ligama i kupovima, ako se obezbedi sponzorstvo onda bi organizovali i putovanja na ozbiljne LAN dogadjaje. Postojeca ekipa, od koje krece pricha, je 2 godine igrala RTCW i osvajali su drugo mesto prve lige Open Kupa na ClanBase-u. sajt ce biti podignut u narednih dan ili dva na adresi: http://www.teamjso.com irc: server: irc.quakenet.org kanal: #teamjso i-mejl za informacije: cikakure80@netscape.net Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 a cs ekipa je zaista sachinjena od prekaljenih pro playera :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 ko igra za cs ekipu? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Sica - Niski - Ramones - Vuk - Kure - ZeroOne - Acidius :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 a ime vam je do jaja, ko da imate po 15 godina... daj gloopo je sobzirom, na sta sve lose asocira (lose kod nas, na strani ga i niko ni ne zna tako da ne vidim poentu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Uh Niko od tebe sam ovo najmanje ocekivao, razocarao si me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 kontam da nije on pravio tim vetj da su mu to neki online ortaci ili shta vetj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kure80 Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Pozdrav momci! Mi igramo CS source. Trazimo znaci jos ekipa za normalni cs,rtcw,et,ut itd itd. Mozete mi se javiti na email cikakure80@netscape.net pozdrav ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramones Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Pozdrav! Najstariji i najozbiljniji u klanu (31),a ostali oko 25,mozda smo malo zaostali ali djeca nismo :-),a da se ime nece svidjati svakom nam je jasno.Ni meni se ne svidja sarma ali je opet nekad pojedem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 xaxa zanimljiva je cs ekipa i prvi put cujem za ove :D :D samo me zanima da li isto tako i igraju cs :P ali ideja kao ideja je super Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 haha nikovi su vrh ...gl momci Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Namera nam je da se formiraju sekcije za, shto je vishe moguce, mp igara i da polako okupljamo nashe igrache/klanove na jednom mestu. Za sad je formirana CS ekipa. Obezbedili bi nashe privatne servere, za CS vec postoji. jel ovo poziv ili sta???inace gl u svemu Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted January 23, 2005 Author Report Share Posted January 23, 2005 imate gore podatke pa pitajte ljude, ja sam samo zamoljen da im pomognem da se oglase.. btw uvazili su primedbe za ime i promenili u schljivovitza gejming :)) ROFL :D irc kanal: #schljivovitza sajt: www.schljivovitza.com glavni likovi su Kure i Sica pa se njima obratite za sve.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 nemojte da vredjate gl i nek vam se ostvari sta god zeleli :) Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
H0t!x Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Naravno,gl momcima,i nije bitno ime vaseg klana vec vasi planovi!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 e cekajte sto ih "omalovazavate" momci oce da urade nesto korisno , lepo i pametno u zivotu ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiCa Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Pozdrav! Mi smo stalni imali ideje oko stvaranje neke velike srpske takozvane "gaming community" kao sto imaju i slovence,hrvati i bosanci. Meni je zao da vidim da neki pojedinci na ovom forumu imaju drugo misljenje. Poticemo iz rtcw community takoda smo bili uspesni sa tom igricom. Uletili smo u neke sponsore (hosting,videokarte i sta ti ja znam) ali nazalost je u to vreme rtcw community totalno puko. Svaki koje zainteresovan moze da mi posalje e-mail na sica@sicaz.nl ili sica@gmail.com ili na irc kanalu. Drugarski pozdrav! SiCa "Ne daj boze da se srbi sloze" :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 a zashto bi se srbi slagali ? evo mi imamo online cs ekipu u kojoj igra jedan bosanac i jedan hrvat i igramo stalno mixeve sa slovencima pa nam je do jaja. ok je ako ti hotjesh neshto da organizujesh al mi je po malo smeshna pricha o pro gamingu od likova kojima se kipa zove teamjso ili shljivovica. ne zhelim nikog da podcenjujem ali imam neki osetjaj da ste previshe lowskilled da bi se zanosili sa takvim idejama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiCa Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 sto nebi se slagali? svako ko pocinje da igra igru je lowskilled, mi smo za mozda 8 9 meseca igrali finale opencup rtcw na clanbase igrali smo rtcw.no premier league..pa sta hoces stime da kazes? i mi smo imali bosanci u klanu i sve je bilo do jaja. ali mislim da je srpski online gaming community veoma slab. meni je bilo vise drago da se spojimo onako kako i treba i da se vidi da smo tu. mi samo hocemo da se udruzimo imas odgovore kao da smo te uvredili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 pa ok za rtcw ja pricham o csu jer se ipak oko njega (gotovo) sve okretje. prvo mi je glupa ta etiketa srpski, sad zato shto je neko srbin treba da igra sa vama a ne zato shto ste ortaci ? online gaming jeste slab ali to je zato shto nas iz srbije koji imamo net i igramo online nema ni 10 a ovi gastosi su vetjinom dechurlija tako da jachi ne mozhe ni da biti. nemam nishta protiv vas niti sam mislio ishta loshe postovima iznad. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramones Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Ma da bitno je ime klana i cool nikovi,ima nas 5-6 i svi drugi koji hoce da igraju sa nama su dobrodosli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD MaX Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 kako niko za vas pre nije cuo, nego odjednom kao grom iz vedra neba :D Quote #zealoTRY @ quakenet 4DRUGARSTVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Pa kakve to veze ima...momci oce da igraju pustite ih sta smarate...ko hoce nek se odazove, ko nece ne mora... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Cekajte ljudi morate uvaziti Stepino (aka Stepa.swe)misljenje ipak je on osvojio sve moguce turnire. Stepo aj malo isqliraj brate mlad si ti jos da prosipas pamet ljudima od 25 godinica. Momci ideja je super samo napred,nadam se da ce sve biti kako treba. Pozdrav svima Roka :) Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Cekajte ljudi morate uvaziti Stepino (aka Stepa.swe)misljenje ipak je on osvojio sve moguce turnire. Stepo aj malo isqliraj brate mlad si ti jos da prosipas pamet ljudima od 25 godinica. Momci ideja je super samo napred,nadam se da ce sve biti kako treba. Pozdrav svima Roka :) xaxa roko bre pogresio si nije stepa nista ovde postovao to je rev postovao a on ima u signi stepu :D pa si zato pomesao e sramota Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts