Lex Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 pa to je koncert MTVlike grupe a ne megazurka, rejv, loodilo .. mislim tako je svuda po evropi .. sad shto mi ovde imamo izvitopereni fazon da dolazimo na event tek oko 02h to je druga stvar .. Pa jeste vi klaberi chudo, ;) ali se realno stalno deshava da za koncert koji pochinje u 9 udjesh unutra u pola 10, chekash do 10 da se predgrupe smiluju da pochnu, pa onda tek u 11 pochinje prava stvar... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 shto je pred(grupa)igra duza to je maca vlaznija Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 e,da.. moj buraz uso za 600 din. preko onog lika sto prodaje semenke ;))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 ni ja nisam bio zato shto sam debil. ono skroz sam smetnuo sa uma... inache rem mi je generalno skroz ok a kontam da je ipak bio dozhivljaj. jbg, vadlja tje biti druge prilike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Ok mi je par pesama, ali mi je u globalu njihova muzika nekako deprimirajutja..tako da nisam ni razmishljala da odem Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 24, 2005 Author Report Share Posted January 24, 2005 Ok mi je par pesama, ali mi je u globalu njihova muzika nekako deprimirajutja..tako da nisam ni razmishljala da odem To mora da je zato shto je pevach gay... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts