Bewrek Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 e a el zna neko od chega josh zavisi unarmed to hit osim skill+agility imam unarmed 120+ i agility 10, i u 70% sluchajeva mi je 50-60% shansa da krknem(untargeted) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 pa tu su uvek perkovi :) slayer ( Agility, 8 Strength, 80% Unarmed, Level 18 ) - recimo svaki tvoj udarac registruje kao critical chak i ili better criticals je isto dobar...i da od traits mozesh da uzmesh One Hander posto se unarmed rachuna tako inache otprilike se rachuna da unarmed treba da dinesh na preko 150 (170 otprilike ) da ne morao da razmishljash :) ali vec sa preko 125 sa udarcem u galvu prilike onesvestish svakog neprijatelja i bacish ga na pola mape ;).... e da ako uzmesh HtH evade dobijesh 1/12 od unamred na AC jeste li znali da ako date frenku horiganu mutated toe da on izgubi 3 od svog max healtha :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 pa tu su uvek perkovi :) slayer ( Agility, 8 Strength, 80% Unarmed, Level 18 ) - recimo svaki tvoj udarac registruje kao critical chak Jebote... Slayer, kako je to dobar perk. Secam se da mi je bio mnogo zao shto ne vodim nindza ubicu kad sam doshao do 18-og nivoa i video opis. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 ma da bre ... neverovatan je biser na koliko razlichitih nachina mozesh igrtati fallout... a pojavio se 97-98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewrek Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 to je to, krechem nanovo igru, sacu samo da mlatim... sad sam igrao max outdorsman i takvi perkovi, da pootkrivam sve special encountere... ali primili ste me na tabanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 eh zaboravih unarmed formula ide ovako :) Starting Unarmed skill is equal to 40% + (1% x the average of your Agility and Strength). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewrek Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Ma da, bata klepa nema shta! 3lvl, ....critically hit for 56 points of.... ludilo... chak se i raspao kao da sam ga grunuo pushkom :) Shta treba za HtH Evade? Ili dajte neki linak gde to mogu da vidim da ne zalamam vishe sa tim kako ovo kako ono, truba je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 http://wiki.duckandcover.cx/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewrek Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Jel zna neko kako otvoriti ona vrata na kraju Toxic Caves-a? Imam lockpicking 90% i electronic lockpick mkII i nishta ne vredi... opravio sam i generator pre toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Jebote... Slayer, kako je to dobar perk. Secam se da mi je bio mnogo zao shto ne vodim nindza ubicu kad sam doshao do 18-og nivoa i video opis. to i onaj perk shto duplira napad sa ledja i reshavash btw toxic caves skladishte se otvara popravljanjem generatora i obijanjem brave elektronskim obijachem (mk2) Ne secam se da je bio bag u vezi sa otkljuchavanjem lifta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewrek Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Ne znam da li je moguce zbog xp-a, ali primetio sam kojekakve bug-ove na raznim mestima (pucanje pri prelasku mapa, neki npc-ovi su momentalno hostile chim me vide, pa taj u toxic caves). Dok je bilo starijih sistema nije bilo problema. Jel ima neki patch za novije sisteme negde da se preuzme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts