e. cartman Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 kupio sam pre nekoliko dana altec lansing 4121 za 5000 din kad sam ih povezao i pustio da rade zvuk je bio o. k., ali nista posebno moj burazer ima ATP 3 i zvuk mu je do jaja tj. mnogo bolji od mog, sto me je zacudilo jer ATP 3 kosta oko 45 e, a 4121 oko 65 e. medjutim rekao mi je da ima creative sb live 24 bit karticu koja kosta oko30 e. moje pitanje je da li ce mi se poboljsati zvuk ako kupim audio katru, ili je jednostavno APT 3 bolji od vs 4121, i jos jedno sta da uzmem sb live ili audigy 1 ( i koja je razlika) audigy 2 mi ne treba jer mi se cini da je on za 7.1 imace sada imam integrisan zvuk na nforce2 ultra 400 cipsetu i ovaj 2.1 altec hvala za odgovore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Bilo koji SB Live! ili neka jaca kartica ce ti dati osetno bolji zvuk od integrisane zvucne, pa makar ta integrisana bila i Soundstorm. Sa SB Live! 5.1 ces dobro proci, ali razmisli i o Audigy 2 modelu (onom najosnovnijem). Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 ma, i audigy1 ce raditi posao sasvim dobro..... i da, imaces 40% bolji zvuk..... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
e. cartman Posted January 21, 2005 Author Report Share Posted January 21, 2005 sad se dvoumim izmedju creative live i audigy LS - obe su oko 30 evrica koju uzeti ? za koju su bolji drajveri ? usput za audigy 2 mi se ne daje 50 e posto mi je svaki evro bitan za sledeci upgrade pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts