Spu [RuR] Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 meni je fora sa tachkom u sredini pala na pamet ali sam pokushao da izvalim na kom mestu se nalazi ruzha pa sam odustao od toga mislim, pitanje treba da glasi "there are how many petals around the ROSES?" ne ROSE ... Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Zlajonja je chuo foru pa je dao tachan odgovor. Chovek je nizak, pa nemoze da dohvati dugme za 30 sprat. Zagonetka #2: Izgladneli pas na ivici smrti naidje na sochno (ispravno) parche mesa. Ne pojede ga i umre. Zashto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 umre od gladi ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Da, umre od gladi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Bozhe glupih li fora:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Siroma' nije imao snage da sazvace i proguta? Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Kad bih skrenuo desno jel bih stigao do tvog sela? ne... skrenes desno kod Albukerkija Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Na vam nekoliko zagonetaka prave penzionerske : 1.Covek koji ga je napravio ga ne zeli.Coveku koji ga je kupio on nije potreban.Coveku kome je potreban ne zna da mu je potreban? Sta je to? 2.Dajte mi hrane i prezivecu, dajte mi vode i umrecu? 3.Ovaj zlocin je kaznjivan ako je pokushan, a nije kaznjivan ako je izvrsen. Koji je to zlocin? 4.Ja letim iako nemam krila, ja placem iako nemam oci, mrak me prati, prvi svetlost uvek vidim. 5.Kazu medju mojim ljudima da se neke stvari poboljshaju smrtju.Recite mi sta smrdi dok je zivo ali mirise dobro kad je mrtvo ? 6.Preko noci dolaze ali ne mogu biti uhvaceni, preko dana nestaju ali nisu ukradeni? 7.Ja sam deo ptice koji nije na nebu, mogu da plivam u okeanima a ostanem suva. Sta sam ja ? 8.Kad bi covek nosio moj teret slomio bi kicmu. Ja nisam bogat ali ipak ostavljam srebro u mom tragu.... Mrz me vishe da pishem... ovo su one prave zagonetke a ne ovo vashe: "Naidjes na tri jebaca prvi ima sidu drugom je kriv..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 22, 2005 Author Report Share Posted January 22, 2005 1. oliver twist 2. hrchak 3. imenovanje staljina za predsednika 4....mesec :D ( posebno za plakanje) 5. shunka 6. bushovi testisi 7.zhumanjac iz jajeta... 8..... kometa? zar ih nisam sve pogodio?? :D Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Znam za keca stari je fazon - kovčeg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 1. oliver twist 2. hrchak 3. imenovanje staljina za predsednika 4....mesec :D ( posebno za plakanje) 5. shunka 6. bushovi testisi 7.zhumanjac iz jajeta... 8..... kometa? zar ih nisam sve pogodio?? :D bravo sve iz prve.....you jackass (pozitivno) Znam za keca stari je fazon - kovčeg... jeste ali ostaje ih jos 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts