RaveN Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Znachi mozhe i od kremitja u ducjanu do dizanja fonova :P Ja nisam i nikad necu osim mozda kad ostanem bez stana kinte ... onda cu isplanirati neku pljachku :-) bilo-je-ljudi stfu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 nisam , i hocu prvom prilikom kad budem siguran da necu biti uhvacen, i da ne znam tu osobu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 neshto sitno kao klinac po prodavnici chisto da bih osetio i taj tril .. inache sam ja lepo vaspitan =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Nishta nisam ukrao shto sam posle prisvojio i koristio u svoje potrebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 ne...ali posle ocean's eleven i nastavka...sam poceo da smisljam master plan za obijanje samoposluge...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 hmmmmmmm, olovku........ da, kao klinac neku lovu:))) i u prodavnici malo kao klinac Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Ne nisam krao nikad nista i ne nameravam mada me jednom jesu optuzili za kradju kad sam imao 7-8 godina u C-marketu... tvrdili su da sam ukrao cokoladu a iskreno nisam znao da je zabranjeno stavljati stvari u dzep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 ahahahahaa, just to feel da thrill ...ono kao nikada nishta, a onda sa nekih 12 dina ispraznio babu i dedu za tadasnjih 300DM kako bih se ceo dan i noc vozio na lunaparku i pikao arcade do iznemoglosti... da sam znao kako ce me matori odrati od batina ne bih ni pomislio nikada na takve akcije... :)) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Teglu euro-krema , u nekad popularnoj samoposluzi "Jabuka". Sta ja mogu bio sam prvi razred i mnogo sam voleo eurokrem :). Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 ,Jan 19 2005, 00:44:29] Sta ja mogu bio sam prvi razred i mnogo sam voleo eurokrem :). da ga kupis na primer...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Uf sa ortacima chokolade, gumene bombone and stuff. Al' to je bio pekabetin magacin. Jedan motri drugi iznose kutije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 nekoliko zvaka u osnovnoj. jednu jabuku ;) nesto krupno nikada. ali pomisljam sa ortakom da ojadimo neku menjacnicu ... ali stvarno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 nisam, ali necu reci da nikad necu,... ko zna shta sve moze da se desi u zivotu. mada... isto, lepo vaspitano dete:)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 kintu od matoraca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Uf sa ortacima chokolade, gumene bombone and stuff. Al' to je bio pekabetin magacin. Jedan motri drugi iznose kutije :) organizovani kriminal...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 zabadali smo kao klinci milke od 300g u lokalnom c-marketu.. dok ih je bilo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-M | Predator Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 10-ak kasitja iz kola , 4-5 mobilnih-zadnji je bio neki samsung :) , 1000kinti nekom leeku , na nekoj svadbi kad smo se napili ukrali juga i posle ga ostavili negde kod morave :) , nemogu da se setim svega sad.. Quote Only God Can Judge Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 naravno,bruka stvari:) i svako ko kaze da nikada nista nije-> LAZE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 kao klinac sam iamo "fazu" ojadjivanja Rodica... i to su bila dizanja kinder jaja na veliko... ne znam sto su nam bas ona bila toliko zanimljiva, i guess sto su bila jedan od skupljih slatkisa... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 samo se setim klinca koji je izneo kutiju od kinderjaja iz RODIC.............:) jbt, josh mi nije jasno kako je to uspeo.... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 kintu od matoraca :) da tako i ja "redovno" Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 10-ak kasitja iz kola , 4-5 mobilnih-zadnji je bio neki samsung :) , 1000kinti nekom leeku , na nekoj svadbi kad smo se napili ukrali juga i posle ga ostavili negde kod morave :) , nemogu da se setim svega sad.. isqsno:) Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 neshto sitno kao klinac po prodavnici chisto da bih osetio i taj tril .. inache sam ja lepo vaspitan =) what he said. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 dizao sam telefon gajbi kad zazvoni za sve ostalo nemate dokaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 pa cokoladice u malim prodavnicama :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts