MiGsa Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 hehehehhehe:) odkupicu ga ja kad budem posto milijarder... a mauda cemo da zamrznemo pa kad bude bio potreban... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 za mauda se ne zna da li ce postojati i u cetvrtak a kamoli za deset godina. ali mislim da to i njemu samom odgovara. a sto se tiche rura, ne brini se. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 hehehehhehe:) odkupicu ga ja kad budem posto milijarder... a mauda cemo da zamrznemo pa kad bude bio potreban... mozhesh zamrznuti njegovo telo, ali nikada njegov duh! naivni migsha...! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 save as?... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 E LAG pa to je i moj problem , na sva mesta na koja ja ocu da odem , ne mogu , mislim mogu ali sta ja da radim tamo sa 4-5 godina starijim ribama?? Postao sam weekend fenser jer druge nema , odem tamo divljam skontam nesto , povalim (iovako su vecina njih lake , samo cekaju da startujes) , a uvek sam spreman za pravu ribu kad naidje. Kontam ima dobrih riba na transplantima. Irish je skroz opusten , za Marthas pub prvi put cujem , gde je to , nisam kontao da su MB bus i Sba postali popularni. Odes u dizo i muvas klinke :) , al ima i pokoja dobra. Ono NA bilo kom mestu uvek nadjes 2-3 dobre,normalne,odgovarajuce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 UPOZORENJE: JEBENO RUŽAN SADRŽAJ http://www.cybercity.cc/phpbbcc/album_pic....45c05edb862.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 @lag & igi Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 http://www.cybercity.cc/phpbbcc/album_pic....45c05edb862.jpg Cemu to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 pa, volim da izadjem u NS.........stvarno ima puno cica....i mozes smuvati ako ti je atmosfera prijatna mada, jako ne volim enormne guzve i preterano glasnu muziku, to ubija romantiku Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 a sto se tiche rura, ne brini se. KAKO DA SE NE BRINEM!! broj glupih komentara drastichno se povecava iz dana u dan! prvobitni duh koji je postojao vec davno je ischezao! smisla vishe nema! chak je i laki ovoga svestan i ochajnichki pokushava da nas suzdrzhi zabranama i sankcijama ali pomoci nema :((. ne znam da li ste primetili ali forum je u proteklih godinu dana prezhiveo nekoliko potresa preko 8.5 stepeni ivanove skale :( velika kolichina informacije survala se u nepoVrat! rupe i bagovi su odnedavno mnogo vece "vreline"! poznato je da ova stranica nestaje povlacheci za sobom duhove mnogih mladih hejtera za sobom na svake 3 godine , a josh se to nije desilo tako da verovatno koristimo vreme koje nemamo :((( I SHTA ONDA?!?!?! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Cemu to I ja se pitam P.S.: `Dr. Nick Riviera`, iguana, manager, evoker, [LaG]M@kER, MaudDib, ne0 [RUR], SoulstormM, Don MiKele >>> Shta ga nas je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 M@kER,Jan 18 2005, 00:16:02] KAKO DA SE NE BRINEM!! broj glupih komentara drastichno se povecava iz dana u dan! prvobitni duh koji je postojao vec davno je ischezao! smisla vishe nema! chak je i laki ovoga svestan i ochajnichki pokushava da nas suzdrzhi zabranama i sankcijama ali pomoci nema :((. ne znam da li ste primetili ali forum je u proteklih godinu dana prezhiveo nekoliko potresa preko 8.5 stepeni ivanove skale :( velika kolichina informacije survala se u nepoVrat! rupe i bagovi su odnedavno mnogo vece "vreline"! poznato je da ova stranica nestaje povlacheci za sobom duhove mnogih mladih hejtera za sobom na svake 3 godine , a josh se to nije desilo tako da verovatno koristimo vreme koje nemamo :((( I SHTA ONDA?!?!?! pa prestani da postujesh Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 I ja se pitam P.S.: `Dr. Nick Riviera`, iguana, manager, evoker, [LaG]M@kER, MaudDib, ne0 [RUR], SoulstormM, Don MiKele >>> Shta ga nas je KOntam svi gledaju tu sliku sto si okacio i ne pisu jer su jos u soku :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 E LAG pa to je i moj problem , na sva mesta na koja ja ocu da odem , ne mogu , mislim mogu ali sta ja da radim tamo sa 4-5 godina starijim ribama?? Postao sam weekend fenser jer druge nema , odem tamo divljam skontam nesto , povalim (iovako su vecina njih lake , samo cekaju da startujes) , a uvek sam spreman za pravu ribu kad naidje. Kontam ima dobrih riba na transplantima. Irish je skroz opusten , za Marthas pub prvi put cujem , gde je to , nisam kontao da su MB bus i Sba postali popularni. Odes u dizo i muvas klinke :) , al ima i pokoja dobra. Ono NA bilo kom mestu uvek nadjes 2-3 dobre,normalne,odgovarajuce... marthas pub je mesto u onoj ulichici gde se nalaze i london i doggie style samo vishe ka dunavskoj.. odmah posle onog velikog ogledala i to je sitno mesto, 4x4, sa do jaja muzikom i prelepim ljudima nisam mnogo puta bio ali uvek ostavi super utisak na mene na transplantima su 90% ekserashice znam da nema plakata po celom gradu kao za transplant ali raspitaj se za prvu jachu haus-tek zhurku prelepih ljudi bude i generalno na zhurkama bude ok mase jer chesto dodju i iz okoline (ako je veliko ime u pitanju..) onda se ima shtiva.. ;) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 M@kER,Jan 18 2005, 00:16:02] KAKO DA SE NE BRINEM!! broj glupih komentara drastichno se povecava iz dana u dan! prvobitni duh koji je postojao vec davno je ischezao! smisla vishe nema! chak je i laki ovoga svestan i ochajnichki pokushava da nas suzdrzhi zabranama i sankcijama ali pomoci nema :((. ne znam da li ste primetili ali forum je u proteklih godinu dana prezhiveo nekoliko potresa preko 8.5 stepeni ivanove skale :( velika kolichina informacije survala se u nepoVrat! rupe i bagovi su odnedavno mnogo vece "vreline"! poznato je da ova stranica nestaje povlacheci za sobom duhove mnogih mladih hejtera za sobom na svake 3 godine , a josh se to nije desilo tako da verovatno koristimo vreme koje nemamo :((( I SHTA ONDA?!?!?! zar ti nisi u krevetu nego sranje se deshava... allalla ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 zar ti nisi u krevetu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 M@kER,Jan 18 2005, 00:23:11] tuzicu te mami... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Aaaaa da , tu prolazim skoro svaki dan na putu do skole i vidim da je opusteno maximalno , raspitacu se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 KOntam svi gledaju tu sliku sto si okacio i ne pisu jer su jos u soku :( Kakva riba,'ebote morski zubatac?!? [buck] Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Aaaaa da , tu prolazim skoro svaki dan na putu do skole i vidim da je opusteno maximalno , raspitacu se :) tozina, a? pa da, vidim da ste se zgotivili i sa semetom :P Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Odkud ti znas njega??? Seme-Gay :)) brate kako se znate mislim on je narodnjak najcrnji nemoz biti crnji slusa Jasara,Sinana,Hakalu,Halida, jos neke likove , mislim toliki je narodnjak da mrzi Grand ali iz razloga sto su komercijalni i ne narodni , a ti techno , house , sta vec. btw ja Shakija cimam vec 2 meseca da od tebe uzme neke techno CD-ove da snimim , jer te on pitao uopste , ono kao ja te ne poznajem tolko pa aj preko shamana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 zhivi na 2 min od mene aj ugushicemo vidimo se ps za diskove me potapshesh po ramenu i kazhesh "e lag treba mi muzike" i donesesh hard do mene i onda ushtedish na diskovima :P Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Kad pogledam ovaj topic, chat mi deluje kao mnogo dobra stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 SRY MASO JOS SAMO OVO. Aj ako budes dolazio do ATF-a u petak recimo , tapsacu te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts