watch:. Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Koga jebe nek nas lozi:))))))))))) hihihiihihihi Bar imamo o cemu da rpaspravljamo i pircamo A sto se tice riba sponzorusa i tako toga!!!!!!!!!1 Pazi odes kod ortaka, pozajims od nejga 600 evra Navats sponozrusu, za 300 e poklona je kupis, i jos za recimo........ 100 iznajmis gajbu i kameru Odvalis je od kurca jedno 5 puta, i sve to snimis, i posle pordas na netu za cirka 1000 e EM si zaradio cca 400 e em si jebo! xexe kojot i njegove ideje :))))) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Koga jebe nek nas lozi:))))))))))) hihihiihihihi Bar imamo o cemu da rpaspravljamo i pircamo A sto se tice riba sponzorusa i tako toga!!!!!!!!!1 Pazi odes kod ortaka, pozajims od nejga 600 evra Navats sponozrusu, za 300 e poklona je kupis, i jos za recimo........ 100 iznajmis gajbu i kameru Odvalis je od kurca jedno 5 puta, i sve to snimis, i posle pordas na netu za cirka 1000 e EM si zaradio cca 400 e em si jebo! SKORO IDENTICNU podlu radnju je pokusao da radi jedan moj poznanik ( ponkad ga vidim u kraju ) ... medjutim posle su mi drugi ljudi rekli da kada je pokusao da proda "Film" na tri mestu su mu rekli nesto u fazonu da ocajno j**e i da riba nije nesto tako da se smorio nikad gore, plus mu ostao dug :))) Zamisli koji je to tek bedak .... :D Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ne znam zašto, ali toliko sam se ismejao na ovaj kjootov post i komentar bjelog na sve to.. znači priceless.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ne znam za Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 kupio je za par turi bull-a i smirnoff-a =) kako to obicno i biva... Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Koga jebe nek nas lozi:))))))))))) hihihiihihihi Bar imamo o cemu da rpaspravljamo i pircamo A sto se tice riba sponzorusa i tako toga!!!!!!!!!1 Pazi odes kod ortaka, pozajims od nejga 600 evra Navats sponozrusu, za 300 e poklona je kupis, i jos za recimo........ 100 iznajmis gajbu i kameru Odvalis je od kurca jedno 5 puta, i sve to snimis, i posle pordas na netu za cirka 1000 e EM si zaradio cca 400 e em si jebo! SKORO IDENTICNU podlu radnju je pokusao da radi jedan moj poznanik ( ponkad ga vidim u kraju ) ... medjutim posle su mi drugi ljudi rekli da kada je pokusao da proda "Film" na tri mestu su mu rekli nesto u fazonu da ocajno j**e i da riba nije nesto tako da se smorio nikad gore, plus mu ostao dug :))) Zamisli koji je to tek bedak .... :D HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHA znaci zato si zavrsio na TV Politika da odradjujes dugove po povratku iz Bosne :))))) joooooj pa sto nisi rekao drugu :D Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Boli te kita.. i ja sam imao isti problem kad sam bio u tvojoj kozi ! =)) Znash shta, pogledaj se u ogledalo, i radi na sebi, gledaj samo sebe i svoje pedu, budi malo narcis neko vreme, pocni da cenis sebe vise no sad.. i tako to. Zasto ? Da bi bio samouvereniji , ako ne cenis sebe ne ocekuj da cete iko ceniti .. so ? back to laboratory ! :] Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ma ljudi opushteno ostavila ga je jer je skapirala da je ruzan a ne zbog moba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Aj da okrenem raspravu. Koliko sam skonto generalni stav je da je sponzorusha=kurva, jel tako? Ja biK reko da je kurva iznad (ljudski i civilizacijski) sponzorushe. Ona bar ima tarifu i oma kaze koliko tje da ti uzme za kres. Sponzorusha ti uzima dok god imash, a mere se zalomiti i da ne umochish na kraju. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Gde se onobeshe nalazi 4. ? tamo na Dedinju ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 da, odmah preko puta centra za bolesti zavisnosti :))) pa sad ti vidi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 17, 2005 Author Report Share Posted January 17, 2005 Ako mislite da vas lozim grdno se varate u vezi sa ovim.Danas zamalo da se potucem sa ovim krezavim likom zbog kojeg me je ostavila ali brate da nije ona naisla neznam sta bi bilo.Jedno je sigurno ja nebi dobio batine vec bi on ostao bez jos nekog zuba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 chek, aj ja sada da vas poshtedim truda i postova: 'Pusti kurvu ko je j*be' 'Sve zhene su drolje' 'Ti si kershme ona je jadna' 'Bolje ti je bez nje' '..' Sad kad smo zavrshali sa tapshanjem po ramenu: Izgubio si bitku. Big deal. Bez poraza ne bi ukus pobede bio toliko dobar. Samo nemoj da se bacash u patetiku kako ti je zhivot gotov i te fore. Ja lichno nikad ne bih prestao da pikam igrice zbog riba, ali ako mi predlozhi bolji nachin da tracim svoje vreme na planeti, nikako ne bih odbio uu do jaja Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ili ne zivim u istoj zemlji sa vama, ili se ne druzim sa olosem? ja zhivim u novom sadu, gradu sponzorushica i pozera, znam sveukupno 3 normalne ribe. ribe sa sela su ili glupe sponzorushe, ili glupe gaborke, treceg nema........ ja beograd gotivim jer koliko ima vishe shupaka nego u novom sadu, toliko ima vishe normalne mase to je onih 2% riba;) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Ne. Ja joj ne verujem. Zene lazu chim zinu. Kad mi neka kaze "Dobar dan" ja odmah pogled u nebo. haha same here bro, same here:) Ozbiljno, mozda je sad tek preshla na sponzorsku logiku i reshila da uzme neki dinar kad se vec muchi sa mushkim rodom. I to je razumno objashnjenje. a mozhda je navatala najblizheg klipana na kog je naletela da bi skinula ovog sa pameti jer joj je stvarno bio simpatichan a ispao je nerd a za lika se ispostavilo da ima kinte i tako... i to je logichno objasnjenje ali verujem u njega kao i u ovo tvoje ;P A i inache razlog joj je... pffffffffffffffffffff. Shto bi on morao da njoj negde drzi tashnu ako bi radije ganjao kuci komp? Nije se odazvao dva puta i vec nije dobra kuca? mislim da previshe sedish za kompom u poslednje vreme momche ;))) vec polako svi uzimamo za normalno 3+ sati dnevno pred ekranom Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 17, 2005 Author Report Share Posted January 17, 2005 u poslednje vreme uopste ne sedim za kompom duze od 2 sata do 3 sem subotom i nedeljom osim ako ne idem na neku zurku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ili ne zivim u istoj zemlji sa vama, ili se ne druzim sa olosem? potpisujem. mislim da ipak situacija nije tako strashna kao shto ste je vi predstavili. ima takvih riba ali daleko od toga da je svaka riba takva. i htedoh da dodam da je te sponzorushice daleko lakshe navatati nego "normalne" devojke i bez para - samo treba znati kako. ovim ne kazhem da ja znam vetj hotju da istaknem fakat da svaka riba ima svoj bag(ove), shtos je u tome da ih ti na vreme izvalish i iskoristish. jednostavno danashnje ribe su mnogo brze i morash ti njih zajebati pre nego one tebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 prochitati moj post gore:)) opravdao sam se! mada sam se vec navikao na sponzorushe (kolko ih vec ima) zbog toga sam i krenuo da "branim" ribu ;) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 al u svakom sluchaju nisu one krive shto su takve, krivo je drushtvo u kome zhivimo i u kome smo zhiveli proteklih xx godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Kako smarate sa filozofiranjem ... malo malo pa neko napravi topic i isti ljudi napishu iste postove, i tako posle nekog vremena jovo nanovo .. bozhe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 zato je bolje cutati i smejati se u mracnom uglu sobe :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 17, 2005 Author Report Share Posted January 17, 2005 e tu si Revelation totalno upravu za drustvo u kojem zivimo i vrlo je veliko pitanje hoceli se ikada poboljsati sto znaci da ce sve vise i vise biti sponzorusa.Znaci oni koji nemaju para moraju da budu brzi od nijih tj.sponzorusa da nas ne zeznu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Kako smarate sa filozofiranjem ... malo malo pa neko napravi topic i isti ljudi napishu iste postove, i tako posle nekog vremena jovo nanovo .. bozhe... SHTA JE BRE A?? :DD Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 lagisha trso ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Kako smarate sa filozofiranjem ... reche dechko sa mailom filozof81@hotmail.com :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts