Lucky Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 ... rolovana piletina, torte, pechurke, chorbe i supe .... da nastavim ili je dosta? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 propushtash najbolje ... radzha, pivo, maslinke, svinje ijaoooo =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 Ali... choveche... pa to je Hrishcanska tradicija! Crkva je "izmislila"! Slavi se navodni datum rodjenja Isusa Hrista! Ne neshto, vec Isus! Ako ne verujesh u Isusa zashto bi slavio dva Bozica i dve nove godine kao shto si rekao u onom drugom post-u?! To nema smisla. ej, rekao sam da postujem to sto ljudi slave, ali i ne verujem u isto sto ne znaci da ne mogu da uzivam u tome (citaj. hrana) ;) ne mogu ja da promenim svoje misljenje... AyS Posted on Jan 8 2005, 18:25:32 oces da kazes da postujes tradiciju a ne verujes u boga u nadi *da znas da tamo nesto postoji... ;)? taj neki rad ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 Dobro, pecenje sam naveo u prvom postu, masline stvarno zaboravih a obozavam ih, a radzu i pivo ne pijem pa nije ni cudo sto ih nisam spomenuo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 ej, rekao sam da postujem to sto ljudi slave, ali i ne verujem u isto sto ne znaci da ne mogu da uzivam u tome (citaj. hrana) ;) ne mogu ja da promenim svoje misljenje... A jel' tako, ti u stvari ne slavish, nego da uchinish tvojima kod kuce, pretvarash se da uzivash zbog njih? Podsetio me ovaj Lucky sad na pogachu, nisam jeo davno, a bash bi mi lepo ishla sada kad imam kantu odlichnog sjenichkog na terasi... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 ma moji ne znaju... znas kakav bi to bio stres da cuju da ne verujem ;) a kada sam se nesto prepirao sa drustvom oko boga i stuff, kada sam im rekao da ne verujem, oni kao "wtf?!", nismo znali... sve je to ljudima nametnuto... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 malo kasnim... :)) vaistinu se rodi Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 sve je to ljudima nametnuto... :) Don't go there... inache ulazim u zealot mod. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 :D znao sam :)) zato sam to i rekao:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 vjeshtina se rodila :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts