Shale Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 nisam bas upoznat sa 3d radom ali me interesuje, a posto za novu nista nisam kupio (znaci imam kes) razmishljao sam o Grafickoj tabli.. Pa ako moze neka preporuka, cena,..... ko ima vremena neka preporuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pailhead Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 intuos 3 proizvodjac wacom (samo njega i trazi) jer ne kaze se graficka tabla, kaze se wacom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 odma da ti kazem 3d nema veze sa tablom... mis ces koristit 90 %... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pailhead Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 ako radis u zbrush-u.... mish nema veze sa 3d-om :D tabla najvise sluzi za izradu textura, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 8, 2005 Author Report Share Posted January 8, 2005 ovaj...hm pojma nemam o cemu pricate ali....wacom intuos 3 rece (wierd) koliko kosta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 ja sam cuo da ako nemas toliko para, moze i dvojka (koja glupa recenica:))) ne znam koliko si upoznat sa cenama tih stvarcica, ali ja kad sam video koliko kosta, pao sam u nesvest:) evo, znaci, jebeni a6 format (?!) intuos dvojka sa olovcicom (naravno) mu dodje oko 230 jura...a5 format 350-400...jebote, jeste da se ne razumem u tu tehnologiju, al sto je mnogo mnogo je:) znam jedino da reaguje na pritisak dobro, ali za te pare, ako ne kuva rucak, onda ne znam:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 8, 2005 Author Report Share Posted January 8, 2005 u gde si to nasao ? ja sam gledao na njnihovom sajtu intuos 3 A4 je oko 1000 eura :P bolesnici kako sam samo gledao komp kada sam video da moji snovi kostaju vise od njega :X. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 mda... nisam poklonik grafickih tabli - iako se dizajnom na kompu bavim skoro 12 godina. Jednostavno nije mi udobno - ako bash treba neshto da nacrtam rukom uzmem lepo na papiru nacrtam pa odskeniram. Za sve ostalo postoje mish i tastatura :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pailhead Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 i za texture? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 10, 2005 Author Report Share Posted January 10, 2005 definitivno ekonomicnija varijanta... morao bi da prosim narednih 150 godina za ovo cudo :L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 mda... nisam poklonik grafickih tabli - iako se dizajnom na kompu bavim skoro 12 godina. Jednostavno nije mi udobno - ako bash treba neshto da nacrtam rukom uzmem lepo na papiru nacrtam pa odskeniram. Za sve ostalo postoje mish i tastatura :) ali ako oces da naslikas digitalnu slidzu u nekoj klasicnoj tehnici tipa ulje, onda mos se jebes s misem:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 najvise sam 'teo da je kupim da bi brze i lakse mogao da radim radove sa kojima mi je zajebano mizhem a i zbog boja me izuzetno nerviralo kad npr. u Corelu moram da se smaram sa onim sranjima rgh ............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 ali ako oces da naslikas digitalnu slidzu u nekoj klasicnoj tehnici tipa ulje, onda mos se jebes s misem:))) Sve zavisi koliko si vesht s mishem :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrblue Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 ja mislim da bi dusu dao kada bi dobio wacomov ekran/tabla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 ma mislim da ima i jeftinijih varijanti i ok tabli tih... nego... kao shto reche ZerBah... najbolje je ruka-skenjer-komp... tako si nekako najmirniji... a i vidim da vetjina ljudi u animaciji shou bizu to i rade tako... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Sve zavisi koliko si vesht s mishem :) e jebiga, kolko god da si vest, neuporedivo je:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts