xomi Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 (edited) najavljeno je da izlazi u drugoj polovini 2005...nista preciznije niasm nasao... http://www.ageofempires3.com Edited June 26, 2005 by xomi Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samuraj Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 http://pc.ign.com/articles/576/576023p1.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Ova kad izadje ima da UBIJA .... Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 zlatno pravilo u igrackoj industriji...sacekaj da izadje pa oceni... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 ja imam neki blagi osecaj da ce biti njesra :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Kao i sve igre koje se preduvaju pre izlaska pa posle kurac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Da malo osvezimo topic posto se blizi dan iszlaska :) AOE 3 Trailer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2B.PhoBoS Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Brate dvojka je stvarno mocna a za trojku ...................koji ce ovo komp da podnese ja sam mislio da se samo ja lozim na Age i da su ga svi zaboravili ali opet sam srecan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 niko nije zaboravio age of empires .... Ja sam ga ranije igrao nonstop ... Ali AOE 2 nesto nemoze na XP da se instalira u cemu je problem, zna li ko ? Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Treba ti patch za xp ili da instaliras expanziju tada ti patch nece biti potreban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Ja sam nachuo da je bio neki gari, valjda L_Clan_shmeker, sada valjda ArgoNaut_goku ili tako nesto, i da je on neki srbin a da rastura AoC. ne znam sad tacno, bilo je to davno kad sam pricao sa tim nekim likom AOA_Anpu i on mi je to rekao. Jeli zna neko ovog Shmekera mozda? Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 btw skinuh trailer odavno, ali ne rekoh kolko je keva, samo da igra izadje shto pre (i da ne zapadne u januarskom roku :)) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2B.PhoBoS Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Momci imam problem imam origin AOe 2 imam i false ali nikako nece u lan vise od tri playera udje cetvrti ali mi trazi cd sta to moze biti imam paceve imam sve samo recite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Pa skini lepo image pa lepo mountuj u neki virtual drajv svakom od igracha i bog da te vidi. Ima igra neko ogranichenje koliko ljudi moze da igra sa jednim primerkom CD-a igre u lan-u. Ili nadji "ono" od chega igre rade bez game CD-a. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2B.PhoBoS Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Pa skini lepo image pa lepo mountuj u neki virtual drajv svakom od igracha i bog da te vidi. Ima igra neko ogranichenje koliko ljudi moze da igra sa jednim primerkom CD-a igre u lan-u. Ili nadji "ono" od chega igre rade bez game CD-a. ← Daj brate nisam toliko glup da ne probam sa virutal driveom sve sam probao i skinuo sam patch 2.0a itd itd sve Ranije smo igrali i po 6 igraca sad nece samo tri Znaci ubacen cd tri igraca startujem hoce jel cetvrti uso kliknem start pise mi please insert Aoe cd in your cd-drive puko sam na ovo Nije valjda da svih cetvoro treba da imaju po Cd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Ja kad sam igro sam jdedan komp(host) je trebao da ima cd insert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Daj brate nisam toliko glup da ne probam sa virutal driveom sve sam probao i skinuo sam patch 2.0a itd itd sve Ranije smo igrali i po 6 igraca sad nece samo tri Znaci ubacen cd tri igraca startujem hoce jel cetvrti uso kliknem start pise mi please insert Aoe cd in your cd-drive puko sam na ovo Nije valjda da svih cetvoro treba da imaju po Cd ← Nemoj se vredjash, pokushavam da pomognerm. Mozda je do patcha. Probaj chistu instalaciju AoE 2 + Conquerors, pa vidi shta tje da se desi. Po mojim iskustvima za mp u lanu ti ne treba ni jedan cd (ko shto i lasica kaze ), samo mi je pala na pamet ta varijanta sa licenciranjem shto je ranije bila u modi (ono da recimo za 4 igraca mora biti bar 2 game CD-a, za 6 igrach 3 & so on...). Mozda su sa tim patchem brljali malo tako neku varijantu. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2B.PhoBoS Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Ma neljutim se ja hvala tebi za ovo mozda i bas trebaju po dva za cetiri itd ok probacu thx Mada mogu da ti kazem nesto conqueror jeste dobar i ima nove naciije i sve ali AOE@ je naj coool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 E sad si me zaintrigirao. Po chemu ti je klot AoE2 kulniji od expanzije? Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Po tomoe sto moze da se igra bez pacha na xpeu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Po tomoe sto moze da se igra bez pacha na xpeu ← Pobrkao si. AoE 2 ne moze da se igra na XP bez patcha dok AoC moze. Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Po tomoe sto moze da se igra bez pacha na xpeu ← Stvarno lasico... Kad lupish, lupish. :))))))))))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Ne lupam ja nista Age of Emire 2 nemoze da radi na Xpeu bez patcha ili xpanzije tako da stfu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Pitanje je bilo "po chemu ti je vanilla AoE2 bolji od AoC" a tvoj odgovor "Po tomoe sto moze da se igra bez pacha na xpeu" :-\ pa sad ti zakljuci sam. Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Pa ja mislio da vi ljudi znate sta znaci smajli -- -- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts