kblo11c Posted May 28 Report Share Posted May 28 Imam neku stariju konfu koja mi bleji sa strane i hteo bih da je ozivim. U njoj je asus a320-mk ploca,amd ryzen 5 1400 procesor i grafa msi rtx 3060 ventus 3x 12g oc. Napajanje u njoj je neki thermaltake light power rgb 650w kolko se secam. Fora je sto je ekstremno bucno kada se upali premier ili neka igra. Hocu da dam jednom detetu komp,ali deli sobu sa mladjim bratom pa bi hteo da mu zamenim to napajanje i stavim nesto sto dobro sljaka sa ovim delovima a da je jako tiho. Neki predlog ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 28 Report Share Posted May 28 Be Quiet su odlična i tiha, jedino što su skupa ko đavo. Mada, s obzirom da to sve u zbiru nije mnogo zahtevno, radiće i najjeftinija serija (Be Quiet System Power 10). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted May 28 Author Report Share Posted May 28 1 minute ago, voodoo_ said: Be Quiet su odlična i tiha, jedino što su skupa ko đavo. Mada, s obzirom da to sve u zbiru nije mnogo zahtevno, radiće i najjeftinija serija (Be Quiet System Power 10). Hvala. Baci jos neki predlog posto sam zaboravio da stavim budzet...dao bi nekih 12-13k 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 28 Report Share Posted May 28 Be Quiet Pure Power 😄 Ne znam mnogo marki, ali Be Quiet stavljamo u servere i još nije bilo incidenata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted May 28 Author Report Share Posted May 28 2 minutes ago, voodoo_ said: Be Quiet Pure Power 😄 Ne znam mnogo marki, ali Be Quiet stavljamo u servere i još nije bilo incidenata. Hvala bratski 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts